Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10062

Lagt til: 27 nov 06, 02:17
Endret: 27 nov 06, 02:18
Opprinnelig postet av Radoslaw
Foruten den fantastiske løsningen med seter som skal av og på, (Plankehaugenfeltet), ved en eventuell Europacupdeltagelse, så har vi altså dette;

"midlertidige forsterkninger hver gang et stort arrangement skal avvikles"


Har for øvrig hørt noe i det siste om at den påtenkte løsningen er ulovlig i henhold til UEFA sitt reglement. Man kan ikke gjøre slike endringer foran en kamp av sikkerhetsmessige årsaker. Stadion skal være slik den pleier å være. Det kan hende at UEFA går med på dette selv om det strider mot reglene, så vi får bare krysse fingrene og håpe på det beste og at klubben allerede har vært i samtaler med UEFA om løsningen.


Konsertbiten: Selv om man ikke har hatt store konserter i byen til nå, så tilsier ikke dette at man aldri kan ha det i fremtiden. Skulle alle ha tenkt slik, så ville verden vært blottet for nytenkning og sist jeg sjekket ligger det ganske omfattende planer i bakgrunnen som lurer for fremtiden til Fredrikstad. Et universitet er  verdt å nevne, selv om disse planene foreløpig er på "Science fiction"-stadium.

Det går an å tenke litt stort på sakene og se til andre stadionanlegg hvor man tjener gode penger på konserter. Parken har gjort København til Nordens rikeste klubb og i Norge har vi et stjerneeksempel i Viking, så det er lov å lære av andre. Hvis anlegget ikke tåler 20-30 tonn ekstra vekt, så er vel all fremtidig utbygging (utover de 15.000 plassene man har tatt høyde for) rimelig håpløst å fullføre?

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340