Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 21 nov 06, 22:24
Endret: 21 nov 06, 22:26
Opprinnelig postet av remtan
Opprinnelig postet av Holters
Opprinnelig postet av Radoslaw
Dog er det faktisk solgt en god del allerede, (østre langside). 

Problemet er vel at anslagsvis 70% av den vestre langside er reservert bort, (blokkert), og dermed sitter man igjen med følelsen av at  "halve stadion" allerede er utsolgt.

Det virker i hvert fall slik hvis man kun tar langsidene i betraktning.

Så "vanlige" tilskuere må betale regninga i form av ekstremt dyre billettene fordi FFK gir ut billetter i øst og vest til samarbeidspartnere?
Nå har vel disse samarbeidspartenre bidratt med pæng i kassa, at et par billetter fortjener de vel..tror vel at billettene hadde vært enda dyrere om det ikke hadde vært for at vi har samarbeidspartnere å gi billetter til...eller hva...

Vel, skulle da tro at FFK i seg selv var et godt nok merkenavn. Vi har samarbeidspartnere og sponsorer fordi vi trenger hverandre. FFK får penger og som gjenytelser får disse reklame. Det burde da ikke være nødvendig å øse ut billetter i tillegg? Å ha reklame på drakta, rundt på stadion eller "sponse en scoring" burde da være gjenytelse nok. Helt greit at de aller største sponsorene har disse VIP-losjene osv, men det høres jo litt merkelig ut hvis store deler av de alminnelig plassene også er forbeholdt samarbeidspartnere? Hadde FFK gitt færre slike billetter til samarbeidspartnere kunne man økt salget til alminnelige tilskuere og dermed tjent enda mer.

Eller hva?

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f