Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 17 nov 06, 14:26
Endret: 17 nov 06, 14:57
Opprinnelig postet av Jonek
Når moderator igjen forsvarer seg og ikke lytter er det vel greit å takk for praten?

Jonek... Nå må du seriøst skjerpe deg... Det som SirLion skriver har aldri vært agendaen din og du har til og med fart med løgn i denne tråden. Foreslår at du leser hele tråden to ganger til, kanskje tar deg en dram og roer deg ned, så kommer du nok til konklusjonen de fleste andre har trukket; Dette ikke er så "gæli" som du skal ha det til...

For øvrig er du hjertelig velkommen til å delta videre på ffksupporter.net.

PS! Vi endrer titler daglig.

Opprinnelig postet av Jonek
Tittelen var viktig. Hadde den ikke vært det ville ikke debatte i innleggene dreid seg om hvilken klubb som er United feks. Det er jo ikke mindre interessant enn andre ting som blir debattert her inne.

Nei, og det har da ingen sagt seg uenige i. Hadde du opprettet tråden "Hvem er United?" og diskutert dette der, så hadde ingen sagt noe som helst på dette. Du derimot opprettet en tråd hvor man hovedsaklig skulle diskutere Leeds - ikke hvilken klubb som er United - og dermed ble tittelen endret.

Er det virkelig så vanskelig å forstå...?

Opprinnelig postet av SirLion
Det var bare ett forslag Holters =) Hva dere gjør og ikke gjør kan ikke jeg bestemme, men det kan diskuteres..

Selvfølgelig kan det diskuteres, men det er ikke praktisk gjennomførbart at vi skal sende PM til alle som har startet trådene vi endrer tittelen på. Hvis i tillegg må ha "godkjennelse" for å endre tittelen, så får vi neppe denne godkjennelsen særlig ofte, og dermed får vi ikke gjort mye. Da ender man opp med et umoderert forum. Altså anarkistiske tilstander hvor vi ikke har muligheten til å gjøre noe som helst siden vi hele tida må søke godkjennelse fra brukerne. Det fungerer ikke i prakis.

En slik prosess vil dessuten være veldig tidkrevende og trolig medføre at moderatorene ikke gidder å ta seg bryet ved å håndheve reglementet. Dermed oppnår vi bare at nivået synker og det er ingen tjent med.

Kan for øvrig henvise til disse to reglene også:

Innlegg i FFKsupporter.nets forum godkjennes ikke på forhånd, men redaksjonen vil følge debattene underveis etter beste evne. FFKsupporter.net forbeholder seg retten til på et hvilket som helst tidspunkt å redigere eller slette innlegg vi mener er i strid med våre grunnregler.

Gjentatte postinger av samme innlegg, såkalt "spamming", forsøk på å avspore debatten, eller andre forsøk på å ødelegge debatten er ikke tillatt.

Den første regelen ble ikke brutt, men vi skriver også at reglene er minimumskrav. Det vil bli foretatt skjønnhetsmessige vurderinger. Vi redigerte tittelen, men dette fører selvfølgelig ikke til utestengelse fra forumet.

Opprettelsen av en ny tråd i ren affekt med den gamle tittelen, og postingen av flere lignende innlegg med samme innhold, er et direkte brudd på den andre regelen. Det er dette som kan medføre utestengelse fra forumet.

---------------------------

Ansvarlig redaktør


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340