Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 09 nov 06, 18:58
Endret: 09 nov 06, 19:01

Opprinnelig postet av Holters

Ahlsen har faktisk Norges høyeste trenerutdanning (C-kurs) og besto prøven i 2002. Sånt sett kan man jo si at Ahlsen er kvalifisert, men det er så mye mer enn slike papirer som hører med for å bli en god trener. Eggen har jo selv uttalt at Ahlsen sliter med å kommunisere hva han mener videre til spillerne.

 

Hva gjelder Per Egil Ahlsen, så er det i tillegg til dette mulig å si noe litt mer til mannens forsvar. Mange kan sikkert fylle inn med adskillig detaljer, men helt kort fra en alminnelig informert fan:

 

Ahlsen var gjennom mange år en sentral spiller i FFK. Han var kaptein under cupfinalen mot Viking i `84, og bidro med mye mer for den seieren enn én enkelt vanvittig scoring alene. Når FFK rykket ned dro Ahlsen ut i en proffkarriere (som jeg kan skuffende lite om), og vendte hjem som en av FFKs store profiler, og mest erfarne spillere.

 

Det er ingen som helst tvil om at Ahlsen kan veldig mye om fotball på høyt nivå, ikke minst hvordan man skal få ting til å fungere på banen, og at han har et veldig godt blikk for spillet fra sidelinjen. Det kan godt være at han ikke er verdens beste kommunikator, men hvis Ahlsen og Eggen er gode kamerater så tyder vel det på at i alle fall de to snakker godt sammen. I så måte er det av stor verdi for FFK at Eggen vet å utnytte den kompetansen klubben har i Ahlsen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340