Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 08 nov 06, 17:06
Endret: 08 nov 06, 17:08
Opprinnelig postet av DeKjök

FFK sportslig har sviktet på ett område iår: Bortebane!  Og det ligger i spillerne og treneren, men mest i spillerne.

 

En enkel liten tallek understreker dette. Hvis FFK på sine 13 bortekamper i år hadde klart 5 seire, 4 uavgjort og 4 tap, ville vi hatt 44 poeng og kjempet på målforskjell om medalje.

 

Hvem skal ut? Ikke Morgan Andersen, ikke Knut Torbjørn Eggen eller noen av de assistentene han foretrekker å ha med seg. Andre navn i apparatet rundt laget har jeg ikke grunnlag for å mene noe om.

 

Men spillergruppa trenger forsterkninger. Med to lovende nigerianere på vei til prøvespill er det lov å håpe at vi har spissforsterkninger på gang. Hva gjelder Brian West er jeg usikker fordi han er veldig mye skadet. Det er også typisk at svært eksplosive sprintere ofte sliter med strekkskader. Ved ett tilfelle hørte jeg at han var sendt på banen etter to minutter oppvarming - det høres helt vilt ut, her er det noen som ikke har lest leksa si. Enhver med trener A-kurs vet at en må varme opp bedre, og i særdeleshet sprintere. men uansett kan aldri FFK kjempe i toppen med spillere som er mer skadet enn de spiller. Wests største styrke er også hans svakhet, og jeg vet ikke om han er den rette å satse på videre. At fyren utvilsomt har et stort talent og er framstår som meget sympatisk er ikke nok, desverre.

 

Backrekka trenger bare bedre erstattere, når Bertie er tilbake ser jeg ikke den store svakheten før ytterligere skader setter inn.

 

Der forsterkningen trengs er primært på midtbanen etter mitt syn. En skikkelig klassespiller til å stabilisere laget, slik at ikke enhver feilpasning gir motstander målsjanser. Men jeg trenger ikke fortsette å mase om hvilken spiller jeg mener kune fylt den rollen bedre enn noen annen. Ettersom jeg tydeligvis er alene om å mene det.  


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340