Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 08 nov 06, 16:18
Opprinnelig postet av Holters

Nei, men vi bør tross alt ikke glemme hvordan tabellen så ut tre runder før slutt heller. Det er i sumpa vi stort sett har ligget hele veien. At vi henter oss inn på slutten og klarer oss med god margin er vel og bra, men vi må ikke se oss blinde på det. Tross alt hadde halve Tippeligaen sluttet å spille fotball og flere andre bunnlag tok mange seire. At vi har kommet til cupfinalen er rett og slett fantastisk! Og 8. plassen helt isolert sett er heller ikke så ille, selv om målet var en plass på øvre halvdel.



Isolert sett:
Hadde vi hatt samme flaks som vi til tider hadde i fjor, så hadde vi ligget på øvre halvdel. Det viktigste for min del er, selvsagt ny kontrakt, men også det faktum at vi har spillt jævlig bra fotball til tider.

"Bortebanekomplekset" vårt er helt klart noe vi må jobbe med, samtidig som Eggen må tilegne seg litt mer taktisk klokskap. Uansett er veien til videre klatring på tabellen kort, og etter min mening er Eggen rett mann til å lede oss dit. I tillegg fortjener han å være mannen som leder laget ut på nye Fredrikstad stadion. Hele neste sesong kan han konsentrere seg kun om å trene laget, uten bekymring for forsterkninger osv. Tror det her kan bli meget bra neste år jeg, med Eggen som fortsatt sportslig overhode.

---------------------------

Rød.... hvit... og patriot!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340