Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 08 nov 06, 10:46
Endret: 08 nov 06, 11:30
Opprinnelig postet av remtan
1. Frykter det kan bli Brian West, pga Morgans nye spillere

Nå har klubben et ansvar ovenfor de som blir skadet og kan ikke bare kanselere kontrakta for å kaste de på dør. Brian West var i full fart på vei tilbake og det er synd at han ble skadet på nytt. Gutten scoret til og med i kampen han ble skadet. Som hevdet mange ganger før, så er dette en helt ny skade som ikke har noen ting med de tidligere skadene til Brian West å gjøre. Jeg tror ikke at West blir den første som får gå. MacDonald derimot - hans dager er nok talte. Kjemien mellom Eggen og Mackie er vel ikke helt den beste.

Opprinnelig postet av DeKjök
Uansett, det er bare de i klubben og treneren som har den innsikten som skal til for å ta beslutninger om hvem som skal være med videre.  Ikke vi, ikke FB eller Demokraten.

Mener du seriøst dette...? Vil hevde at selv folk utenfor klubben kan ha minst like god avgjørelsesevne når det kommer til hvilke spillere som bør være med videre eller ei... Det finnes tross alt andre personer ute i verden som har gode, faglige fotballkunnskaper og de som mangler dette (dvs de fleste) kan veie opp med å følge laget intensivt og bruke øya. Det er nesten frekt å hevde at ingen andre enn FFK selv kan gjøre slike vurderinger.

Opprinnelig postet av Fredd
Eggen har nok ikke hatt det lett. Styret i FFK har nok ikke vært det mest profesjonelle. Og for å få gode resultater er det ikke bare treneren som kan legge opp til. Alle som er rundt en klubb må gjøre dette

Styret er ikke de man skal forholde seg til heller, siden de alle har en annen jobb på si og sådan kan ha vanskeligheter for å følge opp absolutt alt rundt klubben konstant hele tiden. Skal man først angripe noen, så må det  være administrasjonen rundt klubben, og den har jo ikke vært bra siden Mokkelbost har vært sykemeldt i evigheter. Når det er sagt, så synes jeg det er naivt å hevde at Eggen har hatt det så sinnssykt vanskelig. Det er en rekke andre svakheter som har kommet tydelig frem i lyset.

De verste er selvfølgelig den manglende evnen til å vurdere kvaliteten på spillerstallen og forsterkninger, men også det at han skyr konflikter eller sørger for at de ikke blir noen. Eggen har også en tendens til å fortelle spillerne at hvis de gjør "det og det", så skal de få sjansen til å starte neste kamp. Spilleren gjør selvfølgelig det han blir bedt om, men blir likevel vraket til neste kamp. Dette er ikke bra personalpolitikk i det hele tatt og har ført til misnøye blant noen spillere opp igjennom tiden.

Eggen kan sikkert klare å ta oss et steg videre, men da må man virkelig heve apparatet rundt ham, slik at man får inn folk som kan veie opp for hans svakheter. Blant annet trenger man en assistenttrener som har noe å tilføye fremfor å bli ledd av bak ryggen sin. Ahlsen er Eggens valg, og jeg tror ikke han kommer til å ønske seg en ny assistenttrener. Ergo får vi heller ikke hevet kvaliteten på de som står nærmest laget.

Det er nok vanskelig å få en helt komplett trener til Fredrikstad, men da må vi i det minste få tak i en trener som innser sine svakheter og henter inn ressurssterke personer som kan veie opp. Bare se på Høgmo og RBK-tiden. Han fikk til vanvittig mye og tok på seg altfor mange arbeidsoppgaver, noe som igjen minner om og hevdes at Eggen har gjort her i Fredrikstad. Men Høgmo hentet tross alt inn Knut Tørum - en trenerkapsitet han så potensialet i og som har ført klubben til gull. Jeg tviler på at Ahlsen kunne tatt over fra der Eggen sluttet. Administrasjonen til RBK er vel også blant de sterkeste og beste i landet - likevel tok Høgmo på seg all verdens oppgaver og arbeidsbelastningen ble enorm. Hva er så unikt med Eggen i dette tilfellet?

Nei, behold gjerne Eggen, men da må han innse sine svakheter og jobbe for å forbedre seg selv som trener, samt hente inn nye personligheter som kan tilføre trenerteamet og klubben som helhet noe.

---------------------------

Ansvarlig redaktør


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f