Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 31 okt 06, 19:53
Endret: 31 okt 06, 20:06
Pri 1 bør være en defensiv midtbanespiller som renser foran midtstopperne og gjør jobben lettere for de. Skader ikke om han har ballfordelingsegenskaper i tillegg. Midtbanen vår er altfor svak defensivt.

Det og resten vi behøver er stort sett de samme forsterkningene vi har trengt siden vi rykket opp:

1) Se over
2) Høyreback
3) Spiss som scorer mål

Deretter kan man begynne å vurdere ny stopper, backup til backene, backup til kantene osv.

Edit: Jo, glemte en ting...

Noen som har lagt merke til at Czwartek har fått mye skryt i år? Kanskje Tarik har vært flinkere til å jobbe hjem enn det Enerly var? Noen som har lagt merke til at de fleste syntes Bertelsen ikke klarte å følge opp den gode fjorårsesongen før han ble skadet? Kan det ha noe med at det nå er Kvisvik som spiller på venstre kant? Noen som har lagt merke til at i Brann så skrytes det hemningsløst av Hanstveit og hans prestasjoner i år? Kan det også ha noe med at han har fått Vaagan Moen foran seg som er helt klart bedre til å jobbe hjem enn Kvisvik.

Jeg tror ikke de defensive problemene våres hovedsaklig ligger i forsvaret, men snarere hvordan hele kollektivet sammen jobber defensivt. Vi har tross alt en midtbanetreer med 3 offensivt anlagte spillere (Berg spilte offensiv midtbanespiller i Glimt) og en Kvisvik på venstre kant. Ikke rart det kan bli vanskelig for forsvaret vårt til tider.

---------------------------

Ansvarlig redaktør


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340