Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

fidq

Juniorspiller
Ble medlem: 31 mar 05
Innlegg: 103

Lagt til: 28 okt 06, 14:50

Det kan jo hende at Eggen har tenkt til å spille 4-4-1-1 i løpet av kampen mot Lyn med Simen som en offensiv midtbane. Det er vel strengt tatt det han egentlig også er? Simen er jo tross alt kjent for sine løp og offensive kvaliteter og ikke de defensive harde taklingene vi håper å se fra Berg i morgen?

FFK har vist på bortebane tidligere i sesongen at de ikke mestrer et 4-3-3 system, og jeg synes det er veldig bra at Eggen tar konsekvensene av det og satser på et mer kompakt lag med 4 eller 5 midtbanespillere. Klart det kan bli litt tynt med bare Tarik på topp, men med noen presise baller fra Raymond og "de ikke alfor kjappe" midtstopperne til Lyn så kan dette være en god strategi.

Dessuten føler jeg meg mye mer trygg med Berg på midtbanen på bortebane. Husk at vi skal være kyniske i morgen og spille møkkafotball. Jeg tror dette kan føre til poeng. Hadde vi gjort dette gjennom hele sesongen hadde vi antageligvis vært på øvre halvdel av tabellen nå.

Jeg synes faktisk at dette var en god nyhet jeg! Og husk at vi har en sulten ungarer på benken som sikkert er forbanna over å bli benket... Han kan jo komme inn og gjøre reprise på det han utførte på Nadderud!

  

---------------------------

Varme tanker til Dagfinn Enerly....


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340