Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 23 okt 06, 04:29
Endret: 23 okt 06, 04:33

Opprinnelig postet av ispigg
Godt vi endte opp med 3 poeng idag, dog det mest positive var at Eggen byttet ut  Tamas Szekeres.

Hoi!
 det er fa** meg det dummeste jeg ha hørt, for det første, Det er da helt klart det mest positive at FFK fikk tre poeng idag! For det andre, hva i helv*** har tamas gjort deg for noe vondt? Hvorfor skal han få slike komentarer? Ja, han gjorde enbommert eller to i tromsø, men mannen var jo idag en av banens beste spillere! Var masse med offensivt, slo gode innlegg, og gjorde masse positivt! Eneste jeg kan skjønne av inlegget ditt er at du må være en odd spiss, som er glas de byttet ut mannen som hindret deg i å skape flere sjanser og evt mål, enten det, eller så er du helt kunnskaps løs innen foball, og du kan ihvertfall ikke ha sett dagens kamp!

 

 

Kampen iseg selv var jo begredelig i første omgang, selvom odd aldri kom til riktige sajnser utenom målet de fikk i første omgang, og en jævel sjanse utover i 2 omgang, så vil jeg påstå at denne seieren satt langt inne, veldig langt inne, er mulig at det er bare jeg som føler at denne kampen var litt for spennende, unødvendig spennende. Selvom sjansene strømmer på , så blir en aldri overbevist om at seieren vil komme..

 

å måtte dette bare vare, er stygt redd for at dette var årets siste seier, har liten tro på seier BORTE mot lyn, og selvom rbk praktisk talt er sikra seriegull, så blir det en uhyre vanskelig kamp. Men, jeg elsker å ta feil når jeg er negativ til FFK, og jeg ser helst at det kommer to seiere til for FFK i årets TL!

 

 

Men uansett, alt i alt en god kamp fra FFK, forsvaret står opp og viser ingen nåde i duellene, rajo er jo kongen, sammen med gerbrand så er vel det ett av TL beste midtstopper par, PAC spilte en god kamp, de samme med tamas som får unødvendig mye pepper.

Midtbanen, slet litt i første omgang,men etter hvilen var de suverene, spesielt simen og hansi, men sistnevnte mangler litt krutt i beina når det gjelder skudd, makan for noen lomper han sender ivei,.. hehe

 

Spissene, jobber bra, tarik blir litt borte i 1 omgang, men kommer sterkt tilbake, Toth blir passet meget godt på, får ikke mye rom å jobbe på, og blir derfor endel borte han også, men gjør det beste ut av det, raymond, litt sløv før pause, så ut som han var på vei til å gi faan ett par ganger når han bomma litt på inlegga sine, men i 2 omgang viste han hva som bor i han.

 

 

---------------------------

Jørn Moum
FFK, The Pride of Norway!

«I 1969 kuttet jeg ut kvinner og alkohol - og det var de verste
20 minutter i mitt liv» George Best (1946-2005)

-Dagfinn Enerly i mine tanker!! Riktig god bedring Dagfinn!!!-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340