Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 18 jan 04, 20:44
Endret: 18 jan 04, 20:45
FFK regjerte i dagens kamp mot Godset.
Godset skapte noen få sjanser i slutten av 1. og begynnelsen av 2., men bortsett fra det var det FFK som dominerte.
Positive i dagens kamp:
Vebjørn Hagen var kanskje BB i dagens kamp. Han har fått mye pepper, ikke alltid berettiget sådan, men i dagens kamp overbeviste han til tider med flere utsøkte langpasninger, og offensive involveringer, uten at det gikk ut over defensivt ansvar.
Tor var som vanlig konge, en karakteristikk Risholt også fortjener etter dagens 1. omgang. Godset gikk flere ganger lett igjennom FFK´s midtbane, men ble stort sett alltid effektivt stoppet av FFK´s midtstopperpar. I 2. omgang fikk vi se første omgangs målscorer og høyre kant, Momo, i stopperrollen, en rolle han utførte til Særdeles tilfredstillende.
AT gutten har et enormt potensial som offensiv spiller har vi sett ved flere anledninger, men han overbeviste altså også som stopper. Rått!!
Ringberg og Hornseth spilte 1. omgang som spisspar uten å utmerke seg, og ble i 2.omgang erstattet av L-P og Brenne, som desverre heller ikke overbeviste.
Ringberg virker litt tung om dagen, mens Hornseth var litt usynlig etter min mening. Brenne gjorde mye rart, selv om han viser frem potensialet innimellom.
I 2. omgang fikk vi se at Bjørnar kan gi Pål A konkurranse om backplassen. En slags Roar Strand, som fullfører offensive løp også fra denne plassen. Hadde en nydelig målgivende på FFK´s 2-0 mål, etter raid fra egen 16 meter.

Andre som fremhevet seg i 2. omgang; en arbeidsom Michael Røn, en lett Marius Riis. Vi fikk også et møte med FFK´s 2 nyervervelser fra Costa Rica. De viste seg frem som underholdere, og artister som vi kan få mange gla´stunder sammen med på stadion. Spesiellt spissen (McDonald?) viste ferm et rått steg, hærlige finter, og ikke minst var han hele tiden spillbar.

Kunne sikkert skrevet mye mer, men synes at kampen er den desidert beste av de jeg har sett så langt iår, og det altså mot den presumtivt beste motstanderen så langt. Det blir moro å følge alle de unge fremadstormende talentene, og hele laget etterhvert som det utvikles til et tippeligalag!

---------------------------

Macka fra start!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340