Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Marensius

Juniorspiller

Ble medlem: 20 okt 04
Innlegg: 111

Lagt til: 20 okt 06, 18:33
Endret: 20 okt 06, 19:09

Leste gjennom tråden om vi ville ha Eggen eller ikke og også lest dagens aviser.


Det er nå veldig viktig å legge denne kritikken av Eggen død til sesongen er over. Da først kan dere som er negative si hva dere mener.  Dette er spesielt kritikk til avisene i byen. Dere må vel skjønne at riksmediene biter på dette, og skal blåse opp dette enda større enn det dere i lokalavisene har gjort,  slik at de nå skal ha masse kommentarer fra Eggen om dette. Eggen trenger å konsentrere seg om de siste kampene, ikke bruke masse tid på tull om han har tillit eller ikke. Spesielt vi supportere bør nå gå ut å vise at vi støtter Eggen, selv om mange av dere mener noe annet så hver så voksne at dere nå holder kjeft og gir Eggen den støtten han kan få.


Før alle dere som er så negative til Eggen skriker å gaper etter en ny trener. Kan dere ikke se på litt mer enn bare resultatet. Er enig at til slutt er det viktigst å ta tre poeng men mange av kampene i år og spesielt på hjemmebane har Fredrikstad spilt en fantastisk offensiv fotball.


For første gang på mange år har laget spilt sprudlene. Det har vært flott spill og ikke minst variert spill. I flere av kampene er det rett og slett uflaks at FFK ikke har vunnet og ikke minst vunnet mye. Hva som skjer på bortebane er for meg og sikkert mange andre et mysterium, men å legge all skyld på Eggen blir litt for lett. Her må hver enkelt spiller sjekke det de har mellom øra og få orden der først, for på bortebane har det vært mange individuelle feil som ikke skyldes Eggens treneregenskaper.  Når dette er gjort og det fortsatt ikke blir bra spill kan dere som er så negative begynne å kritisere Eggen, men vent til etter sesongen.


Så dette er en oppfordring til alle supportere og ikke minst lokalavisene, la nå Eggen få arbeidsro, fokuser på noe positivt, fokuser på det herlige spillet på hjemmekampene. Dra frem noe positiv statestikk. HVa som helst, bare legg bort denne forba* negativiteten hjemme.


Vi skal knuse Odd på søndag, deretter skal vi ta vår første borteseier mot Lyn 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340