Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 19 okt 06, 14:33
Pr. i dag er jeg superfornøyd om vi havner på kvalik.

Molde har to matchballer igjen på hjemmebane mot bunnlag. Jeg tror de får nok poeng til å overleve og i tillegg havne over oss på tabellen. Molde har jo også visstnok spilt god fotball den siste tiden, med unntak av perioder mot Vålerenga sist.

Tromsø trenger to seire til for å ha håp om å klare seg. Jeg tror ikke de klarer det, selv om TIL aldri er et lag man skal avskrive.

Angående Sandefjord så har Bengt Eriksen mange ganger uttalt at om ikke Sandefjord rykker direkte ned, så rykker hvert fall de lagene som eventuelt havner bak Sandefjord på tabellen ned.

Viking, Ham-Kam og Odd tror jeg klarer seg. Viking spiller god fotball for tiden, skaper mange sjanser og vil ta de nødvendige poengene. Synd at trenerskiftet kom. Odd trenger 1 poeng til, og selv om de har tøft program så klarer de nok å skrape sammen det på de tre siste kampene. 29 poeng kan uansett holde til kvalik også. Ham-Kam vil kjempe til seg to-tre poeng til og klare seg. De har jo også egentlig et bonuspoeng i kraft av sin positive målforskjell.

Med andre ord:

Vi MÅ ha Tromsø og Sandefjord bak oss på tabellen. Hvis ikke rykker vi rett ned. Og mitt realistiske håp er at vi kaprer kvalik-plassen, hvor vi møter enten Bryne eller Bodø/Glimt to ganger uka etter at vi har vunnet cupen...

Det kan bli en lang sesong i år.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340