Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tango

A-lagspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 320

Lagt til: 15 okt 06, 22:15
Opprinnelig postet av Holters
Opprinnelig postet av Tango
Ser du nevner det jeg skriver om Eggen som punkt 8 på lista di Holters. Kanskje han har det samme problemet som de som kritiserer her inne... at de blir hudfletta?

Er ingen som blir hudflettet her inne for å kritisere spillere. Jeg er vel selv blant de som kritiserer mest - både negativt og positivt. Det er måten man fremlegger kritikken på man kan bli hudflettet for. Når man skriker, slenger dritt, skriver at man HATER en spiller og lignende, så er det ikke lenger kritikk, men regelrett personforfølgelse og mobbing. Det er ikke det samme som å komme med kritikk!

Jeg var selv ekstremt kritisk til Szekeres når han ble hentet, da han jevnt over var dårlig i de 2-3 kampene jeg hadde sett ham spille. Jeg var ekstremt kritisk de første kampene, men han spilte helt greit og måtte i ettertid innrømme at han hadde spilt bedre enn jeg på forhånd fryktet. Han er tross alt en backup for ultraviktig Bertelsen. Det er umulig for oss å ha to venstrebacker av Bertelsen kaliber i stallen.

Så kritister gjerne spillere og trenere, men prøv å formulere deg litt med velmenende! Hvis en spiller har prestert dårlig, så er du nok ikke den eneste som legger merke til det. Derimot hvis flere prøver å påpeke at det ikke BARE er dritt med en spiller, så er du kanskje farget av at ditt syn er forutinntatt - litt sånn som "stønnene" og "bemerkningene" som Hagen og Hoås fikk selv i kamper de spilte godt.


Velmenende formulert: Tamas Szekeres - du er desverre ikke god nok for verken FFK eller FFK2, så du må nok desverre finne deg noe annet å gjøre. Siden du denne uken uttaler at Tromsø ligger ditt hjerte nærmest kan du jo søke på en vaktmesterjobb der.

---------------------------


Supporter: Hvor faen har det blitt av midtbanen a guttær?
Sidemann peker og sier: Ser du den hvite stripa ut`på der?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340