Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 15 okt 06, 21:09

tsekeres får unødvendig mye pepper! på tide at folk her begynner å innse at problemet til FFK ligger i trener teamet! lede 1-0. og begynne å safe inn den ledelsen allerede fra pause, det holder ikke!!!

 

faan så skuffa jeg er idag, selvom jeg faktisk ikke regnet med at vi skulle ta poeng idag, men måten dette skjer på er utilgivelig, leder 1-0 og har alle muligheter, så blir eggen piss rædd for å tape, så han setter samtlige spillere på 16 meteren og inviterer Tromsø til å presse, alle med litt vett i behold skjønner at det ikke fungerer! blir jo som sndefjord ga FFK i forrige serierunde, det, må ende med mål i mot!

 

Nei, få eggen ut døra, inn i en bil, til gardermoen, pombord i ett fly, og send flyet non-stop til trondheim, hvor en eskorte av eggener henter han å kjører han langt inn i trondheimsskauen til barndoms hjemmet sitt, der kan han få gå å late som han er like dyjtig fotball faglig som sin far, men saken er jo at jr ikke når sr. til knea engang!

 

takk for meg, sur å grinete,og trekker nok tilbake en god del av dette her i morra, men for nå så står jeg 100% for det jeg har sagt her!

 

 

---------------------------

Jørn Moum
FFK, The Pride of Norway!

«I 1969 kuttet jeg ut kvinner og alkohol - og det var de verste
20 minutter i mitt liv» George Best (1946-2005)

-Dagfinn Enerly i mine tanker!! Riktig god bedring Dagfinn!!!-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340