Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 13 okt 06, 15:27
Endret: 13 okt 06, 15:28
Opprinnelig postet av kanogvetalt

Opprinnelig postet av Costanza
Tror det er ganske sikkert at det blir samme ordning som i sist kamp hjemme mot Sandefjord. Ramberg som defensivt anker og Brenne + Bjørkøy som indreløpere. John Anders Bjørkøy har jo vært suveren som indreløper etter omleggingen på midtbanen, så ingen grunn til å sette han i den defensive rollen. Og Ramberg er uansett altfor svak i motstanderen 16-del til å ha en så offensiv rolle, synes jeg. For øvrig ville jeg brukt Berg istedenfor Ramberg i den defensive ankerrollen i denne kampen. Ramberg er som regel kun god på hjemmebane når vi styrer kampene og spiller god fotball langs bakken, mens jeg tror Berg har mer å by på i bortekamper hvor vi må spille mer kynisk og "gå i krigen".

 

Er Berg skadet siden han ikke starter? Jeg synes FFK kan være mye mer kyniske borte enn de har vært til nå i år. Hadde foretrukket Berg sentralt i stedet for Ramberg, og kanskje også Multe i stedet for Tarik.

Multe i steden for Tarik ?? Morsom eller ?? Tarik er vel fit for fight igjen han ?? Han har jo prata med en imam at han kunne utsette Ramadan-greiene. Så for meg stiller Tarik langt framme i køen i forhold til Multe.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340