Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

schpa84

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 okt 04
Innlegg: 777

Lagt til: 08 okt 06, 15:44

Opprinnelig postet av FFK1903
Opprinnelig postet av schpa84
Helt enig med deg, snæbbus er konge, FFK 1903 er en taper !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111


Først bør du lese forumreglene, så kan du komme med noe konstruktivt, det er jo tydelig at du ikke har flere poenger å komme med ettersom du overhodet ikke svarer på det jeg spør om, men nøyer deg med å si deg enig i et innlegg jeg allerede har svart på. Virkelig imponerende...

Si meg, leste du egentlig hele innlegget til Snæbbus?

Herav følger at vi som supportere forventer en urealistisk dekning i pressen av vårt elskede lag FFK, som tross alt ikke gjør det så bra og nok en gang er involvert i nedrykksstriden. Som sådan vil jeg påpeke at resten av landet ser på oss som en slags fargeklatt av gammel fotballtradisjon, som kun er interessant ved de helt spesielle annledningene. Vi har strengt tatt urealistiske forventninger til pressens oppmerksomhet mot oss, allikevel vil jeg si meg skuffet og føler at vi blir en smule neglisjert av spesiellt FXT

Dette er jo noe av det jeg vil frem til, at dere har subjektive briller på dere når dere går inn i en sportssending. At dere har urealistiske forventinger til pressedekningen, og det sier altså du deg helt enig i. Du er klar over at du sier deg midt i mot av det du tidligere har skrevet i tråden? Du påstår tidligere i tråden at TV2 gir urettferdig lite mediaoppmerksomhet til FFK i forhold til de andre lagene, samtidig som du nå innrømmer at du har urealistiske forventinger. Game, set, match!

 

Grunnen til at jeg overhodet ikke gadd å komme med et konstruktivt innlegg er fordi jeg har fulgt deg gjennom hele denne debatten og du lukker ørene for alt annet enn det du mener er rett. Det virker på meg som om du er alt for opptatt av å være objektiv, og derfor alltid prøver å være negativ til folk som engasjerer seg i FFK. Hvis ikke dette hadde vært et reelt problem, hadde ikke såpass mange engasjert seg i denne debatten.

 

Må si du er ganske frekk som tror jeg ikke leste innlegget til Snæbbus, og dermed beviser du igjen at du er en person som vurderer din inteligens til svært høy og at du mener andre står mye lavere enn deg. Dessuten mente jeg ikke det som et svar, men bare en utrolig frustrasjon over at sånne mennesker som deg skriver inn på sånne forum som skal støtte laget sitt i med og motgang. Det du gjør er bare å prøve å skape uenighet og krangel og sur stemning blandt supportere.

 

Har aldri sagt at jeg har urealistiske forventninger jeg, regnet vel ikke akkurat med at FFK skulle kjempe på toppen, men å kjempe i bunnen i år også. Er kanskje ikke så rart når vi rykka opp i 2003. Det tar tid å bygge et topplag. Dessuten synes jeg faktisk at det å vinne cupen er det største man kan oppleve, fordi da blir det en virkelig vinner. I cupkamper må man vinne og hvis man taper er man ute, og det er en mye bedre test, for der nytter det ikke å bare kjøre for et poeng og legge opp kampene like taktisk som i serien. Å nå en cupfinale står høyt i mange fotballsupporteres hjerter, men du har kanskje aldri vært på en cupfinale?

 

Du snakker om å snakke imot deg selv? Først argumentere du mot at vi har blitt neglisjert av tv2, og så sier du deg en smule enig med at vi har blitt neglisjert av FXT, som blir levert av blandt annet tv2. Men uansett hvilke argumenter man velger å komme med til deg så tar du ikke de til deg. Du har allerede bestemt deg for å kverulere ved alt man sier og da blir jo en diskusjon dødfødt. Er tydeligvis ikke bare jeg som ikke er enig i dine inlegg her, bare ta en titt på hvor lang denne tråden her er. Sørgelig at FFK har sånne type supportere som deg, det fortjener de ikke.

 

---------------------------

Ida Dutheil


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340