Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 07 okt 06, 14:35
Hvordan er det å ikke nevne FFK å omtale FFK i negative ordlag? Og de nevne vel målene vil jeg tro? Men ja, det var i grunn et ekstremt tilfelle fra din side ettersom faktisk Rekdal truet med å trekke seg som trener etter den kampen, dette var et av flere tap for Vålerenga, så i så måte var det ikke noe spesielt at FFK vant 2-1 mot dem, selv om det var FFKs første seier for sesongen. Det er for meg helt forståelig at TV2 fokuserte på at treneren for forrige sesongs seriemester allerede etter den sjette kampen truet med å gi seg på grunn av dårlige resultater.

Denne tråden begynner å skli bittelitt ut hvis vi skal trekke inn FXT også, da ikke TV2 alene står om dette, men at dette er et samarbeid mellom TV2 Nettavisen, Telenor, NFF og Norsk Toppfotball. Hater altså alle disse FFK? Nå er det ikke lengre kun TV2 som ikke liker FFK, men fotballforbundet og andre aktører også. Etter det jeg vet så har FXT i hvert fall sammendrag fra samtlige kamper hvor man kan se høydepunktene fra alle kampene.

I det siste avsnittet har du kanskje fanget poenget, for ikke å si svaret på hvorfor noen føler seg forbigått av TV2, de har rett og slett urealistiske høye forhåpninger til hvor mye FFK burde være på TV. Hva betyr for eksempel en 2-1-seier mot Vålerenga i det store og det hele denne sesongen? Rekdals trussel om å slutte derimot fikk store følger, ettersom det begynte der og ble avsluttet med at han virkelig sluttet etter nok et tap mot FFK, en kamp vi faktisk fikk mye skryt! Seieren mot Vålerenga var selvsagt stor i våres øyne, men for den vanlige TV-seer var ikke akkurat dette noe sensasjon i seg selv, de var nok mer interessert i høre mer av Rekdal og krisen i Vålerenga.

Og som jeg skrev i siste innlegg, hvis TV2 fortsatt hadde følt seg lurt og var hevngjerrig, så hadde de vel ikke intervjuet Raymond Kvisvik i det hele tatt? Men det gjør de, og da virker det jo høl i huet om de brått skulle boikotte klubben som ikke hadde noe med spøken å gjøre i det hele tatt.

Jeg ser at du med flere trekker frem at vi har fått mer oppmerksomhet etter at vi ble klare for cupfinalen. Det er jo akkurat det som er mitt poeng. Når vi fortjener oppmerksomhet, så får vi det også (et FFK som er klar for cupfinalen er mer interessant å snakke om enn et FFK-lag som ikke er det), men enkelte skal ha oppmerksomhet for være lille ting, for hver eneste seier. Hvis alle lagene skulle fått skryt av småplukk måtte de ha utvidet sportssendingene med en time eller to. FFK får den oppmerksomheten de fortjener, når de fortjener den. Andre ganger er det andre lag som får utivdet oppmerksomhet. Sånn er det bare...

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340