Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

schpa84

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 okt 04
Innlegg: 777

Lagt til: 04 okt 06, 08:21
Endret: 04 okt 06, 08:27
Opprinnelig postet av FFK1903

Opprinnelig postet av teoball
Reagerte også på dekningen av siste serierunde i fotballekstra kl 19.00, hvor FFKs kamp mot Sandefjord var den eneste som ikke ble kommentert etter innslag fra arenaene.

Vet ikke helt hva du mener her, mener du mens kampene pågikk? Syns i grunn Lersveen var titt og ofte og bablet i vei jeg, og at dem snakket litt rundt det i studio etterpå. Nå har dem vel også enkelte kamper som "ekspertene" der følger ekstra nøye og at disse blir diskutert mest. Har ved flere anledninger vært en FFK-kamp de har fulgt ekstra nøye med.

 

Jeg tror rett og slett enkelte her inne glemmer det neste dag om FFK har fått mye omtale i mediene, mens det henger igjen over et år etterpå om vi ikke får det. Det er fullt mulig å huske begge deler for den som ikke har den paranoide holdningen til at TV2 hater FFK, og husker man begge deler vil det også gå opp at vi får akkurat den oppmerksomheten vi fortjener. Men det er mulig at noen tenker tilbake til da vi var i første- og andredivisjon? Da fikk vi faktisk i overkant mye oppmerksomhet i forhold til de andre lagene i divisjonen vi spilte i. Det er klart at vi ikke kan gjøre krav på like mye oppmerksomhet i Tippeligaen, hvor det jo er en del flere interessante lag enn oss.

 

Er vel også en del som bør inn i slike sendinger ved å tenke på at FFK ikke er like interessante for folk flest i Norge, den generelle fotballinteresserte er nok mer interessert i hva som skjer i gullstriden og lagene rundt der, eller de som ligger aller nederst hvor det er krise, enn et FFK-lag som ennå kan klare seg greit.

 

 

 

Hva er problemet ditt egentlig. ? Alle som har sett på tv2 i de siste årene ser at ffk blir alltid dømt nedenom og hjem og et lag som molde og viking som også ofte har vært langt nede på tabellen får masse omtale. For eksempel når vi slår gode lag fokusres det bare på hvor dårlig det andre laget spillt. Har blittenda verre etter at Kvisvik lurte tv2. Virker som de vil ha hevn. De er alltid negative til FFK. Og hvor mange ffk- kamper har blitt vist på tv. Vi har faktisk utrolig mange bortesupportere enn mange andre lag i tippeligaen, så interessen er stor.

---------------------------

Ida Dutheil


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340