Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

pølse

A-lagspiller

Ble medlem: 15 mar 04
Innlegg: 525

Lagt til: 04 okt 06, 01:04

Det jeg er mest skuffet over TV2s dekning av TL er to ting:

 

1. "Ekspertene". Du er ikke ekspert selv om du har spilt på et relativt høyt nivå i norsk fotball. De fleste som sitter i studio etter en serierunde og ytrer sine meninger om ditt og datt har mye rart for seg. Mini har spesielt irritert meg i denne sesongen. Makan til vrøvl skal du lete lenge etter. Frode Olsen har peiling på 3 ting: Viking, keepere og rope "gåll gåll gåll gåll" når et lag scorer i spansk serie. Bengt Eriksen synes jeg er helt konge. Andre som har vært med, som f.eks. Tore P og Myggen, sier ikke noe feil, men de sier for lite. Etter min mening hvertfall

 

2: Kommentatorene. Herregud, så ræva kommentatorer man kan få hvis man følger kampene på tippeligakanelene. Ikke særlig vanskelig å gjette hvilket lag kommentatoren holder med, og kanskje enda mindre vanskelig å gjette hvilket lag kommentatoren ikke holder med. Noen av dem virker som de absolutt ikke har kompetanse til å sitte der de sitter. Men heldigvis er de betraktelig mye bedre enn de vi måtte høre på når vi så kamper på web-tv i fjor. Morten Langli og Øyvind Alsaker er veldig bra.

 

Uansett, blir spennende å se hva TV2 gjør neste år. Prisen for et sesongkort for alle kampene på TV er latterlig lav, med tanke på at kanalen har ansatt en del bare for å klare å dekke på den måte de gjør nå.

---------------------------

We play with 2 stoppers and 3 spisses...
Nils Arne Eggen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f