Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bjervell

A-lagspiller
Ble medlem: 27 mar 03
Innlegg: 715

Lagt til: 03 okt 06, 15:02
Opprinnelig postet av Magnum

Sukk...

Eventuelle svenske lesere får unnskylde eventuelle feil i min svenske rettskrivning:

"Jag hade ju förhåppningar på att bli kvar i England när mitt kontrakt med Arsenal gick ut och jag hade en väldigt tung period och det var nog det här jag behövde för att få en ny start i min fotbollskarriär och än så länge så känns det som om man gorde ett väldigt bra val. (...)

Jag har aldrig tagit fotbollen så där för givet och, visst, spela Champions League och sånt, vad, det är jättekul, vad, men jag har alltid haft perspektiv till det där, så att... jag tror det stärkte mig som människa också, och det är nog därfor jag kan komma in och göra dom här matcherna i VM med en enorm press på en och veta att... ja, jag är bara tacksam av att få spela fotboll igen, vad, för det var en såpass allvarlig skada att det inte var säkert att jag skulle få spela, så att varje dag jag går ut på träning är jag väldigt tacksam bara för att kunna få träna, vad. Och sen om det leder till spel i Europa igen, så självklart så är det en bra sak. (...)

Det är som två skilda sporter att spela i Fredrikstad kontra landslaget, på både gott och ont. Fotbollen här, först och främst, den går... den är alltid... det är värkligen fram-och-tillbaks-fotboll och kontringar och... I... Spelar du på landslaget, så är det mer... du har en plan hur du skall lösa upp ett försvar och det, för mig personligen så har jag lättare för att spela en sån match än en match där det er mycket tillfälligheter... och målen som kommer då, då, det er mäst en tillfällighet än en plan som motstandarna haft, vad. Så att, det går egentligen inte att jämföra landslagsfotboll med fotboll i Norge. Det enda jag... här i Norge... är att jag har fått träna bra och håller mig i form och sen när man kommer til landslaget så får man den här spetsträningen och sen är man förberett till match."

Sånn, så får hver og en tolke sjøl...

Hvis det er DETTE folk syter om her inne, så vurderer jeg virkelig å ta en denialsander...

Hvor hårsåre går det egentlig an å være? Jeg synes man må legge til en god posjon motvilje for å få dette til å være å "heve seg over klubben og sparker nedover mot ligaen, medspillere og trenere på riksdekkende svensk TV" eller at dette viser at han bare har "et snev av klubbfølelse" eller at han er en "typisk Stockholms-svenske" som er "høy på pæra". Jeg synes snarere han gir et sympatisk inntrykk...

Det virker på med som om det er det med å karakterisere fotballen i Norge som preget av tilfeldigheter som faller mange tungt for brystet, og da må jeg bare bemerke at er det en bit av fotballen i Norge som virker som om den kun er tilfeldigheter, så er det FFKs forsvarsspill. Og det er den delen av Norsk fotball Rami vel ser mest til.

Da er jeg mer enig i de som kritiserer ham for uttalelsen på TV2. Men det ingen av de som kritiserer ser ut til å ha fått med seg - de nevner det i alle fall ikke - er at Rami gikk ut dagen etter og sa at det han sa var tatt helt ut av kontekst av TV2. Men akkurat det er det selvsagt helt opp til enhver å tro på eller ikke.

Til slutt: Jeg er selvsagt enig i at man må få kritisere. Og komme med synspunkter. Også mot egne spillere. Men den formen kritikken mot Shaaban har fått her i det siste synes jeg har tatt helt av. Spesielt fokusen på de såkalte keepertabbe-målene og den totale tausheten om de viktige redningene han faktisk gjør...

---------------------------

Bjørn Jervell Hansen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f