Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Per Egil

Moderator

Ble medlem: 01 apr 05
Innlegg: 2141

Lagt til: 03 okt 06, 09:03
Endret: 03 okt 06, 09:33
Opprinnelig postet av Ido Form Klyster
Alt ved det samme gamle, si imot de "intelligente", "lojale" og "oppdaterte" innleggskriverne, og bli forsøkt latterliggjort. Hvis ikke folk skjønner at Shabaans gjentatte utspill kan oppfattes negativt, da lurer jeg på hva som mangler. Egoet hans ligger langt over hva han har prestert, og han er ikke treg om å slumpe til å nevne at han har spilt i Arsenal, for i neste åndedrag glippe ut av seg hvor dårlig nivået er i Norge, og hvor altfor god han egentlig er for å spille her. Jeg vet ikke hvor mye han har i lønn, og hvor mange prosent det eventuelt utgjør av hva han fikk i Gunners, men det bør i alle fall være nok til å i det minste prøve å bruke huet før man åpner kjeften.


Siden du skriver "intelligente", "lojale" og "oppdaterte" i anførselstegn regner jeg med at du er ironisk eller mener dette i overført betydning? Og om ikke, hvem er det du mener disse lojale innleggskriverne er lojale mot?

Seriøst, vi holder med et middelmådig lag i det som i europeisk målestokk er en middelmådig serie. Man skal være bra navlebeskuende om man, som FFK-supporter, tar seg nær av Shabaans kommentarer. At en spiller påpeker forskjellene mellom de ulike seriene han har spilt for og har erfaring fra synes jeg ikke er annet et fotballfaglig interessant.

Jeg skulle gjerne ha sett eller lest noe som støtter din påstand om at Shabaan mener han er for god for å spille her. Mannen er svensk landslagskepper og har en rutine som går langt utenpå de fleste i troppen til FFK. Javel, men samtidig virker mannen oppriktig happy for å spille for FFK og har ved flere anledninger roset Eggen for jobben han gjør, senest i dagens morgensending på SVT2.

---------------------------

Ære være Plankebyen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340