Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 03 okt 06, 01:09
Opprinnelig postet av FFK1903

Jeg får vel dra frem denne tråden jeg da, ettersom kritikerne har holdt kjeft. Er dere fornøyd med dekningen i FotballXtra på TV2 i går eller? Nå var det to lag som kjempet i bunnen, ikke noe krisestemning i noen av lagene egentlig, og dermed blir også dekningen helt annerledes, også fordi det ikke var så altfor mange andre spennende oppgjør eller dramatikk. Intervju med Eggen og Thodesen, og så et lengre intervju med Bjørkøy og et noen ord med Kvisvik. Så diskuterer dem kampen etterpå i studio.

 

Dere må gjerne sutre og gnåle videre om at TV2 hater FFK over alt på jord fortsatt, men ser ut som enkelte kun husker de gangene FFK ikke blir nevnt. Hele diskusjonen minner i grunn om denne på Kråkevingens sider. Det er tydelig at noen har så stort oppmerksomhetbehov at de blir helt satt ut om laget ikke bli vist mye i hver eneste sportssending, vel, det utjevner seg over tid!

 

Var det egentlig denne tråden jeg letet etter mon tro, mener det var en annen som var litt mer representativ og som ikke kun gjaldt Start-kampen...

 



Akkurat det der stemmer vel også ganske bra? Jeg har prøvd å legge litt merke til det selv, og jeg må ærlig innrømme at det er ikke mye mosse-nytt. Ikke det at det gjør meg noe for jeg er jo ikke megaglad i moss akkurat, men jeg skjønner jo at mossingene reagerer når kanalen kaller seg Tv-Østfold og liksom skal være fylkesdekkende.

Men til de mossingene som eventuelt skulle lese dette: Jeg synes ikke synd på dere. Dere burde være strålende fornøyde hvis dere klarer å avle opp et par gode fotballspillere til FFK, så kan dere følge dem i rødt & hvitt

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f