Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 01 okt 06, 13:50

Opprinnelig postet av Costanza
McDonald får vel i likhet med Garro ikke fornyet oppholdstillatelse, siden han neppe spiller over 50 % av kampene selv når han er skadefri. Tror dessverre ikke han har noen fremtid i FFK.

Og når det gjelder Wehrman, så understreker jeg at jeg nevner han i forbindelse med neste sesong HVIS vi spiller i Tippeligaen da. Hvis noen ikke forstod det.

Og ja, man bør begynne å planlegge sånt allerede nå.

 

Jg tror ikke denne regelen med å måtte spille 50 % av kampene er årsaken, dersom han blir sendt hjem.

Denne regelen gjelder også kun dersom spilleren er skadefri og det har jo ikke Mackie vært. Dessuten holder det vel også at spilleren sitter på benken og det har jo Mackie gjort i en del kamper nå, etter at han ble skadefri.

 

Dersom Mackie blir sendt hjem, så er det etter min mening på grunn av dårlige holdninger og at han ikke viser nok forståelse for at fotball er et tøfft lagspill. Spesielt det siste gjør at han antagelig ikke klarer å tilpasse seg Norsk fotball og sikkert vil passe mye bedre i andre ligaer, som feks. i sitt hjemland.

 

Når det gjelder Wehman, så er jeg enig i at det er en splller klubben bør vurdere meget nøye etter sesongslutt

 

Jeg vil poengtere at det jeg skriver om Macki kun er min personlige mening og at jeg håper jeg tar feil, fordi Mackie er en spiller som jeg har gledet meg til å se som fast innventar i den rød hvite drakta

Men dessverre,så tror jeg snart hans tid er ute i FFK, og det verste for ham selv er at han i dag ikke er en vesentlig bedre fotballspiller enn da han kom for et par år siden.

---------------------------

FFK på toppen i 2006


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340