Husk meg
Brukernavn
Passord

"Sikkerhet på stadion"

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 2 1

Husgutt

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 27 mai 07, 01:36
Mot Stabæk ble Ultrasgutta nektet å ta med inn noen bannere, med unnskyldning om at teksten kunne være provoserende osv.. Helt latterlig og patetisk, men "javel". Uansett, forsøkte å ta med 2-stangsflagget mitt idag... På det er det øverst en FFK logo med teksten : FFK mot verdensherredømme" under. JEG BLE FAEN MEG NEKTA Å TA DET MED INN!! Ikke fikk jeg noen begrunnelse og han idiotvakten uten en eneste hvit eller rett tann, må væe den største idioten i verden. Det var faen meg såvidt jeg fikk tatt med tromma. Og hvorfor fikk Klanen ta med seg 100 2 stangsflagg, mens hjemmefansen ikke får lov til noenting?? Det er så jævla patetisk at det koker over for meg... Vil de drepe alt av tribuneliv? Har planer om å maile Morgan Andersen, men vet ikke om det hjelper.. Noe må faen meg gjøres!!

---------------------------

SYNG FOR FAEN!!!!
FRIHET FOR ULTRAS!!!
STOLT MEDLEM AV FFF!


Martin_

Landslagsspiller
Ble medlem: 16 okt 05
Innlegg: 1057

Lagt til: 27 mai 07, 09:24
Hepp, dette var samme vakten som nektet oss å ta med tostangere, og som holdt på å kaste ut en bekjent av meg fordi han gikk med skjerf til haken pga halsbetennelse...

Det er tydelig at vi må ha et møte med klubben igjen snart, om det såkalte "samarbeidet".  For det går nemlig ut på at dce kan nekte oss alt mulig vissvass, og kalle det "samarbeid". Vi får ingenting ut av det.  Og fortsetter vakten slik, ser vi helst at han får fyken... 

---------------------------

Ultras mentalita - Brigade RødHvit


FFK Forever

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jun 03
Innlegg: 848

Lagt til: 28 mai 07, 13:10
Endret: 28 mai 07, 13:14

Helt tragisk! Blir utrolig provosert av den latterlige oppførselen til denne idiotiske vakten. Han har jo i tillegg en iq langt under sin egen skostørrelse.

Her må det virkelig gjøres noe.. Nytt møte med morgan og fellesmail er på sin plass. Kunne kanskje lagt ut noe på  opprop.no

Slik at enda flere kan skrive seg på... bare en tanke..

---------------------------

SYNG FOR FAEN!!!!
FRIHET FOR ULTRAS!!!
STOLT MEDLEM AV FFF ULTRAS!!
FFK FANATICS FELLOWSHIP


Pinaasen

A-lagspiller

Ble medlem: 06 jan 07
Innlegg: 508

Lagt til: 28 mai 07, 13:20
Opprinnelig postet av FFK Forever

Helt tragisk! Blir utrolig provosert av den latterlige oppførselen til denne idiotiske vakten. Han har jo i tillegg en iq langt under sin egen skostørrelse.

Her må det virkelig gjøres noe.. Nytt møte med morgan og fellesmail er på sin plass. Kunne kanskje lagt ut noe på  opprop.no

Slik at enda flere kan skrive seg på... bare en tanke..

å så du over til klanen så hadde jo døm en hel del tostangsflagg å lignende.... å hjælp så provosert jeg ble a klanen

---------------------------

pippisangen kommer sæi;)


solgaard

Juniorspiller

Ble medlem: 09 apr 03
Innlegg: 77

Lagt til: 28 mai 07, 14:23
Endret: 28 mai 07, 14:29
Dette med ”sikkerhet på stadion” er et viktig og ikke minst meget relevant tema. Jeg har merket en stor forskjell på hvordan vaktene opptrer på nye Stadion kontra den gamle. Et nøkkelord her er dessverre markeringsbehov!

Under lørdagens kamp mot VIF ble jeg regelrett kastet ut av Stadion da det gjensto 25 minutter av kampen! Jeg har aldri tidligere opplevd maken! Jeg har gått fast på Stadion (og har vært medlem i en årrekke) i over 20 år samt at jeg har sett drøssevis av kamper Europa rundt, men ALDRI har jeg vært i nærheten av å komme i noe som helst klammeri med verken vakter eller politi. Det var direkte hårreisende og ikke minst trist det som foregikk på lørdag.

Her er saken:

Jeg har sesongkort på rad 5 på ”folketribunen” og sitter således foran det store Gjensidige reklameskiltet midt på banen. Her har jeg mulighet til å stå oppreist da jeg ikke har tilskuere bak meg, og denne muligheten benytter jeg meg av. Jeg sitter/ står sammen med tre andre kamerater og vi er alle ivrige til ”å slenge med leppa” til både hjemme- og bortelagets spillere når det seg ”hør og bør” (positivt som negativt). Vi er av den oppfatning av at det skal være litt temperatur/ atmosfære på en fotballkamp. Det er tydelig at vaktene ikke setter pris på denne form for ”oppførsel” for vi sitter med en følelse av at de følger oss med argusøyne (Grandiosa-klappere er den perfekte supporter i deres øyne…) til enhver tid.

På lørdag så var vi fem personer som delte på fire seter. Grunnen til det var at min ene kamerat hadde med seg kjæresten sin (som hadde billett lenger bak, men ikke ønsket å sitte alene). Dette hadde ikke noe som helst innvirkning verken på oss fire kamerater eller våre ”tribune-naboer” (vi sitter altså på ytterste del av en hel sete rad og har således god plass). Rett etter pause så begynner vaktene å påpeke at vi er en person ”for mye” på vår rad. Vi forklarer situasjonen på en ordentlig måte og forteller at dette ikke bør være (eller har vært) noe stort problem (vi henviser bl.a til at folk på Plankehaugen tribunen får stå øverst i trappeoppgangen). Vi får ikke noe som helst gehør for våre argumenter og vaktene henger dermed på oss som klegger videre. Det neste vi får beskjed om er derfor å sette oss ned på stolene i stedet for å stå oppreist. Vi får deretter beskjed om å ikke slå i reklameskiltet bak oss da vi kommer til å ”ødelegge” det (det hender at vi har slått i skiltet av ren frustrasjon noen ganger, men også når FFK har scoret og det har vært ”liv laga”). Vi etterkommer kravet om å ikke slå i reklameskiltet og om å sette oss ned. Vi prøver altså å ”tilpasse” oss. Etter å ha sittet 10 minutter i ro, så kommer plutselig politiet for å snakke med oss fordi de har hørt at det har vært problemer her. Jeg forklarer på en ordentlig måte at vi motvillig har etterkommet de nevnte krav, men jeg får likevel beskjed om å bli med ”onkel politi” under tribunen. Jeg ønsker å forklare situasjonen, men hver eneste gang jeg åpner munnen så blir jeg dyttet lenger og lenger ut av Stadion fra en utrolig arrogant politibetjent. Hver eneste gang jeg altså prøver å åpne munnen for å si noe, så blir jeg dyttet bakover. Når politimannen etter hvert skjønner at jeg ikke kan ha gjort en ”flue fortred” så kommer han selvfølgelig med unnskyldningen om at jeg er full og således må geleides ut! Jeg hadde drukket fem øl før kampen og trenger minst fem til for å bli full! Jeg får beskjed om at dersom jeg åpner munnen min en eneste gang til så tar han meg med i kasjotten! I det han sier det så kommer min ene kamerat under tribunen for å sjekke hva som foregår. Han sier ganske rett ut hva han mener om saken og blir utrolig nok slengt i bakken av tre politimenn og slept ned trappen så han blør i hodet! Jeg tror ikke det jeg ser! Han blir deretter tatt med til politistasjonen hvor de slipper han med en eneste gang da de ikke har noe som helst å ta han på. Maken til arroganse skal man lete lenge etter.

Man kan trygt si at det som skulle være en hyggelig kveld med gode venner og god fotball ble totalt ødelagt av vakter samt politi. Som sagt så har jeg ALDRI tidligere opplevd lignende på en eneste fotballstadion (jeg har vært på minst 50 stadioner rundt i Europa). Problemet her ligger i at både vakter og politi har et utrolig stort markeringsbehov – de lager et ENORMT problem ut av en liten bagatell. De skjønner ikke selv sin viktigste oppgave, nemlig å forbli ”anonym” (akkurat som en fotballdommer) så folk kan nye fotballkampen samt atmosfæren. Jeg har selvfølgelig full forståelse for at vaktene må kunne si i fra dersom de ser et problem eller et potensielt et sådan, men terskelen må utvilsomt legges høyere enn p.d.d.. Jeg blir faktisk kastet ut fordi jeg åpner kjeften mer enn andre som er på kamp. P.g.a. dette så blir jeg med mine venner altså sett på som et potensielt problem!

Jeg er utrolig skuffet over hele seansen og kommer til å ringe sikkerhetssjef Waters for å forklare hele opptrinnet. At vakter/ politi skal bruke både tid og ressurser på slike bagateller blir totalt feil. Det er sikkert mulig at de kjeder seg på jobb, men det bør være totalt unødvendig å konstruere situasjoner som nevnt ovenfor.

Jeg er dypt skuffet og frustrert over hva jeg fikk oppleve på lørdag. Jeg håper sikkerhetssjefen vil ta ting til etterretning når jeg ringer han i morgen. Det er trist og ikke minst fornedrende å bli geleidet ut foran venner og bekjente når man er totalt uskyldig. En unnskyldning bør være på sin plass fra FFK-hold.

---------------------------

Pontus


kim_andre_c

A-lagspiller

Ble medlem: 22 aug 06
Innlegg: 755

Lagt til: 28 mai 07, 14:30
Det er rett og slett helt forjævlig!!!!! Hva faen er det som skjer i hodet på purken og vaktene... har de virkelig så stort markeringsbehov....For noen jævla idioter!!!!

---------------------------

- FFK norgesmester 2006 - :)
- Endelig er stadion klar... JIPPI -


ffk-4ever

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 06
Innlegg: 1048

Lagt til: 28 mai 07, 14:50
Jaja, nå har dere hørt en side av denne saken, og denne er FORFERDELIG PYNTET på, det skal jeg si for jeg så disse guttene og hele opptrinnet, så skal du ringe Waters bør du ikke lyve, tror nok han har snakket med både vakter og politi. Jeg selv mener slik oppførsel som dere holdt på fikk dere gjøre for lenge vaktene skullle kastet dere ut ved annengangs tilsnakkelse, utrolig at dere satt så lenge som dere gjorde. Hele tribunen rundt dere reagert på dere og drukki litt er vel å ta i for meg virket dere godt pån og appatil serverte dere lommelerken som dere hadde smuglet inn rundt på tribunen.

Guillermo

A-lagspiller
Ble medlem: 15 aug 05
Innlegg: 638

Lagt til: 28 mai 07, 14:50
ACAB :)

---------------------------

Ultras mentalita - Brigade RødHvit


solgaard

Juniorspiller

Ble medlem: 09 apr 03
Innlegg: 77

Lagt til: 28 mai 07, 15:03

Opprinnelig postet av ffk-4ever
Jaja, nå har dere hørt en side av denne saken, og denne er FORFERDELIG PYNTET på, det skal jeg si for jeg så disse guttene og hele opptrinnet, så skal du ringe Waters bør du ikke lyve, tror nok han har snakket med både vakter og politi. Jeg selv mener slik oppførsel som dere holdt på fikk dere gjøre for lenge vaktene skullle kastet dere ut ved annengangs tilsnakkelse, utrolig at dere satt så lenge som dere gjorde. Hele tribunen rundt dere reagert på dere og drukki litt er vel å ta i for meg virket dere godt pån og appatil serverte dere lommelerken som dere hadde smuglet inn rundt på tribunen.

Påstår du at historien er pyntet på? Da vil jeg gjerne høre hele din forklaring på dette opptrinnet.  

Husk at vi er fem personer som sitter sammen og vi reagerer på ulike måter, noen mer enn andre (jeg var neppe "den stygge ulven" i denne situasjonen. Jeg sier jo/ innrømmer at vi "snakket tilbake" til vaktene og fortalte vår oppriktige mening om å lage et stort problem ut av en liten bagatell, men dette skal de pent overse. Det er ikke ulovlig å si sin mening i klartekst når man føler seg urettferdig behandlet. Dette rammet ingen andre en oss! At en av mine kamerater drakk fra en lommelerke er fullt mulig, men står ikke på min regning. Jeg blir faktisk kastet ut for å si hva jeg mener om å konstruere situasjoner (som vaktene samt poiliti faktisk gjorde). Det er ikke akseptabelt. Når ble det kriminelt å åpne munnen på kamp? Neste gang skal jeg finne meg en Grandiosa-klapper og sitte tyst på stolen min.. 

---------------------------

Pontus


Martin_

Landslagsspiller
Ble medlem: 16 okt 05
Innlegg: 1057

Lagt til: 28 mai 07, 15:35
Endret: 28 mai 07, 15:37

Nok et eksempel på enkelte vakters totale inkompetanse.

En liknende situasjon skjedde faktisk i Drammen noen runder siden, da Lillestrøm besøkte Godset. Denne gangen var det politiet som framprovoserte til bråk med UFC. Linker til den episoden:

http://www.kfl.no/les.php?id=219 KFL sin forklaring på episoden.

http://www.kanari-fansen.no/debatt/showthread.php?t=7880  Her er "redegjørelsen "fra klubben. Legg merke til at de inneholder en god del forskjeller. Klubben ved sikkerhetsjefen gjør her sitt beste for å legge skylden over på UFC, men av personer jeg selv har snakket med og kjenner, og utifra forumet, stiller også tidligere UFC-kritikere seg bak UFC her, og støtter dem, da de så med egne øyne var politi med for lite å gjøre kan finne på.

Utrolig trist å høre at noe sånt skjer igjen på Fredrikstad Stadion. Sist kamp mot Stabæk, ble en nesten kastet ut rett foran øynene på meg fordi han gikk med skjerf til haken pga halsbetennelse.

Forøvrig trodde jeg at slike episoder var "forbeholdt" ultras, men neida, så feil kan man ta. Drep engasjementet! Bruk Grandiosaklappere! Storkamper på hverdager klokka 21:25! Moderne fotball.
Politiet hevet også noen etterlengtede avspaseringstimer her skjønner jeg.  BRH vil ta dette opp med klubben i et nytt møte. Det kan rett og slett ikke fortsette.

---------------------------

Ultras mentalita - Brigade RødHvit


Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 29 mai 07, 07:41
Endret: 29 mai 07, 07:42

En annen ting som bør tas opp med klubben er da Bjørn Brakstevoll og en vakt  geleidet tre Vålèng supportere forran hele folketribunen. De (vif folka) gikk hele veien og provoserte folk, gestikulerte og ropte til FFK fansen.

Det eneste som manglet var det at noen hadde hoppet fram og slått dem. Da hadde katastrofen vært total. Dette kunne ha skjedd, men her bør sikkerheten sikres.

Det var nok lettere å geleide dem på indre bane, enn bak tribunen. Men sett i forhold til tostansgs flagg er dette mye verre.

 

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com


Solheim

A-lagspiller

Ble medlem: 21 apr 07
Innlegg: 649

Lagt til: 29 mai 07, 13:43
Ja, så det, de ble jo så vidt geleidet.. den største provosøren fikk nesten gjøre som han ville, kunne fort blitt bråk!

danan2

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 804

Lagt til: 29 mai 07, 14:49

Ja de skulle vært "bevoktet" av et par vakter til. Det gikk jo bra, men fryktlig provoserende.


hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 29 mai 07, 16:43

er helt forkastelig måten noen av disse såkalte vaktene holder på,,,,  har ikke sett noen av disse opptrinna selv,  men høres jo helt horibelt ut... (hvis det er samma vaktene som noen av de i stjernehallen som går igjen her så blir jeg ikke overaska):P hehe

hva med et stort banner   "NEI TIL VAKTER OG POLITI MED MARKERINGSBEHOV, OG RÆVA GRANDIS REKLAMER!!!   LENGE LEVE SJELA I FOTBALLEN!!!

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 29 mai 07, 16:49
Endret: 29 mai 07, 16:49
Opprinnelig postet av hedvalen

er helt forkastelig måten noen av disse såkalte vaktene holder på,,,,  har ikke sett noen av disse opptrinna selv,  men høres jo helt horibelt ut... (hvis det er samma vaktene som noen av de i stjernehallen som går igjen her så blir jeg ikke overaska):P hehe

hva med et stort banner   "NEI TIL VAKTER OG POLITI MED MARKERINGSBEHOV, OG RÆVA GRANDIS REKLAMER!!!   LENGE LEVE SJELA I FOTBALLEN!!!



Da vil du nok ikke komme inn på stadion hedvalen, man skal ikke få ha et negativt syn på vakthold, politi eller "dagens kampsponsor".

---------------------------

Burn in hell, por favore..


hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 29 mai 07, 16:52

hehe nei sant det der,   er jo ikke lov å ha meninger som strider mot dette.

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


Husgutt

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 29 mai 07, 18:18
Jeg hadde tenkt til å maile Morgan, men kanskje best dere i BRH, fikser dette? Eller? Hva er i såfall mailadressen? (kan sendes på PM)

---------------------------

SYNG FOR FAEN!!!!
FRIHET FOR ULTRAS!!!
STOLT MEDLEM AV FFF!


Martin_

Landslagsspiller
Ble medlem: 16 okt 05
Innlegg: 1057

Lagt til: 29 mai 07, 18:38
Opprinnelig postet av Husgutt
Jeg hadde tenkt til å maile Morgan, men kanskje best dere i BRH, fikser dette? Eller? Hva er i såfall mailadressen? (kan sendes på PM)


Like greit at du gjør det, så de ikke tror det er bare oss "gærninggutta" som klager.

Finner ikke mailen hans nå, men har mailen til Bagstevold et sted, om den kan nytte. Men anbefaler deg av egen oppfatning og sende den til Morgan, eller ta det opp med politiet. De har en finger med i spillet.

---------------------------

Ultras mentalita - Brigade RødHvit


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 29 mai 07, 21:10
Mailen til Morgan Andersen er offentlig. Ligger på fredrikstadfk.no (som er nede akkurat nå).

Wild guess: morgan.andersen@fredrikstadfk.no

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 29 mai 07, 21:13
Endret: 29 mai 07, 21:14
Opprinnelig postet av Holters
Mailen til Morgan Andersen er offentlig. Ligger på fredrikstadfk.no (som er nede akkurat nå).

Wild guess: morgan.andersen@fredrikstadfk.no


Er ikke nede, de har bare gjort om på siden :)

default.asp?fid=1002 er borte fra adresselinja. Gresset har de dog beholdt.


Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 2 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3