Husk meg
Brukernavn
Passord

Ivorianerne klare

Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 4 4

dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 09 mai 07, 14:30

At Charlton rykker ned er positivt for FFK , merkelig påstand etter min mening.

For en stund siden tok jeg opp tanken om det kunne være positivt for FFK å knytte kontakter med en topp europisk /britisk klubb ang. f.eks spillerutvikling. Fikk da svar fra enkelte at det var det de hadde gjort med Charlton. Kunne verken den gangen eller nå se at Charlton er en topp klubb internasjonalt.

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 09 mai 07, 14:36
Så lenge Fofana eller Kouadio ikke spiller seg inn på a-landslaget til Elfenbenkysten så kommer de ganske sikkert ikke til å få arbeidstillatelse i engelsk fotball, uavhengig av om Charlton spiller i Premier League eller Championship. Og det kommer nok ikke til å skje med det første...

Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 09 mai 07, 15:17
hmm.. Det høres unektelig ut som om FFK har sikret seg disse spillerne for minst 3 år. Tviler vel på om Fofana kaprer spissplassen på Elfenbenskysten innen 3 år, og i fra Norsk Tippeliga, selv om han skulle score 30 mål på 10 kamper.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 10 mai 07, 15:55
Endret: 10 mai 07, 15:55
Opprinnelig postet av benksliter`n
Jeg har også vært på flere CSL-kamper og jeg følger serien tett,ettersom jeg har Stoke som favorittlaget mitt der.Det er nivåforskjell på Tippeligaen og CLS.Økonomisk,taktisk,profesjonellt nivå,teknikk osv.

Koren gikk til WBA ved nyttår. Han har nå spillt 20 kamper og har scoret 1 mål(i siste kamp nå WBA vant 7-0 mot et lag som ikke hadde noe å spille for) Han er en helt ordinær midtbanespiller i CLS selv om han var stor stjerne i Tippeligaen.

Mifsud gikk til Cventry ved nyttår.Han har spillt 23 kamper og har scoret 3 mål.Også ordinær angrepsspiller i CLS.

Her er en liste over de som virkelig vet hvor målet står i CLS.

Totalt sett i Tippeligaen,så er det ikke mange spillere jeg kunne tenkt meg til Stoke.

Jeg må innrømme at jeg overhodet ikke kjenner igjen i de 2 CSL-kampene jeg så for to uker siden og de 4 laga som da var involvert  i det du sier om CSL...

Den fotballen jeg så vil jeg skissere slik i forhold til TL:
 - Tempo: Til tider høyere tempo enn i TL, men vi snakker ikke forskjellig størrelsesgrad, absolutt ikke
 - Individuelle ferdigheter: Bedre enn i TL, jevnt over hele banen, men ei heller klasseforskjell, som du gir inntrykk av at det er
 - Gøtts/Innsats/intensitet: Dårligere innsats enn i TL, periodevis og generelt
 - Taktikk/lagformasjon: Helt klart mye dårligere enn i TL, for her var det mye for en fotballinteressert nordmann å sette fingern på, ting som ville la seg fikse med svært enkle taktiske grep. Blant annet henger ikke lagdelene sammen i det hele tatt, forsvaret er generelt svært langsomme til å støte ut ved kontring. Angrepsspillere blir overlatt til seg sjøl uten støtte, bredde er totalt fraværende osv osv.
 - Duellspill: Mye rensligere spill enn i TL. Lite armbruk, lite stygge taklinger. Forsvaret søker avskjæring av ballbane istedet for å gå i kropp. Stor forskjell mellom CSL og TL her, mener jeg. STOR forskjell.

Sammenlikninga du gjør mellom antall scoringer av de overnevnte spillere i TL og CSL holder ikke vann i det hele tatt. Fordi du ikke har tatt med i betraktninga hvilke posisjoner spillerne har hatt i TL og CSL, ei heller spillerene rundt, taktikk osv.

Det som er HELT sikkert med hensyn til Koren og Mifsud er at de tjener mange ganger så mye i CSL som de gjør i TL.

benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 10 mai 07, 16:37
Endret: 10 mai 07, 16:38

Opprinnelig postet av Asgeir


Det som er HELT sikkert med hensyn til Koren og Mifsud er at de tjener mange ganger så mye i CSL som de gjør i TL.

Nettopp derfor(penger) er det mye bedre spillere i CSL og det er også en bedre liga,enn Tippeligaen.

TLS kan vi vel snart regne med som den Engelske toppdivisjonen. Tenker på f.eks. Arsenal som ofte stiller med bare utlenninger i laget.Var f.eks over hundre spillere i PL som deltok i VM ,og da er det vel i tillegg kanskje hundre landslagsspillere fra andre land som ikke deltok der også.Bare de største landslagssjernene i verden klarer å kapre en plass på et PL-lag. De med extremtalent.

F.eks. Charlie Miller og Robbie Winters (nr 12 og 32 på VG`s spillerbørs 2006) prøvespillte(trente) for/med en haug med CSL-klubber og League One klubber i vinter,men fikk ikke kontrakt. Dette sier vel litt om nivået i proffligaene på de britiske øyer. Eller for å si det slik...nivået i Tippeligaen.

League One har storklubber som Leeds og Nothingham Forest(hvis de ikke kval.) Ikke dårlig,hvis Tippeligaklubbene er på deres nivå

 

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!

Bygg på stadion til 20 000!
Så drømmen om champions league i vår egen storstue ikke dør!


algern0n

A-lagspiller
Ble medlem: 18 apr 05
Innlegg: 339

Lagt til: 10 mai 07, 17:05
De fleste regner TL for å være ca. på nivå med League One i England. Selvsagt er fotballen en del annerledes, men det er nivået det blir "minst feil" å sammenligne med.


Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 4 4

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340