Husk meg
Brukernavn
Passord

Vålerenga vs. FFK

Flat Trådet Nøstet
Side 8 av 9 8

Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 10 sep 06, 20:59
Ja dette var forjævlig, den canosagangen vi måtte gå utenfor ullevåll var noe inn i helvete pinlig, med feite idioter fra oslo øst som synger "nå kom bønda ned på jorda". i alle tilfelle ble det nå bevist at shekerez ikke duger, han burde vært utvist for å ha for mange dårlige feilpasninger, og det taktiske geniet Eggen kan gå å legge seg. det er for sent å sette inn tarik når vi allerede ligger under 3-1...........hadde han vært med fra start kunne utfallet blitt dramatisk annerledes, da alle kunne se at ffk heva seg et par hakk ved hans inntreden. menmen, i stedenfor å gi oss et lite håp driter man seg totalt ut og taper altså 5-1, så sånn sett har enga nå kvitert for samtlige mål vi har fått på dem denne sesongen.

på plussiden, haugen var bra i dag.

---------------------------

feilen med å være politisk korrekt, er at det er så forbasket kjedelig.

Rød og hvit tvers igjennom


Svupzz

A-lagspiller

Ble medlem: 04 mai 04
Innlegg: 329

Lagt til: 10 sep 06, 21:04
Ble vel signalisert for bytte like før Enga går opp til 3-1, men uansett alt for sent. Møkka kamp. Ferdig med det.

---------------------------


Stolt Oslo Aristokrat


shaggy

A-lagspiller

Ble medlem: 02 jun 04
Innlegg: 485

Lagt til: 10 sep 06, 21:59

liten tvil om at ffk sitt største problem er back plassene. at vi overhodet ikke har noe alternativ på venstreback så man klart i dag. tamas var alt annet enn patent. må finne på et eller annet der før molde kampen.

fatter ikke hvorfor eggen ikke flyttet bjørkøy inn på midten tidlig i kampen. like stort missbruk av spilleren å ha han ute på høyrekanten, som at han skulle spilt back.

er "heavy" klar til søndag, mener jeg det er lite å nøle på at han starter. syntes forøvrig stadheim gjorde et bra innhopp.

---------------------------

jeg har`n!!!!!!!!!!!!!! så smatt den mellom bena på`n


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 10 sep 06, 22:01
Dette var bittert...

Måtte for øvrig klype meg i armen før det gikk opp for meg at dommeren faktisk blåste frispark på Brenne sin perfekte takling som førte til Vålerenga sitt første mål. Når deres andre scoring i tillegg var noe tvilsom (selv om jeg hadde langt dårligere utsikt til den situasjonen og ennå ikke sett tv-bildene) så er det klart det blir ganske surt. Frem til det blir 3-1 så er vel kampen også forholdsvis jevnspilt, hvert fall produserer vi omtrent like mye som Enga. De imponerer ikke veldig offensivt, men var bedre bakover i denne kampen enn de to foregående. Etter 3-1 så raknet vi dessverre - selv om vi faktisk hadde muligheten til å komme inn i kampen med et kvarter igjen da vi hadde en i tverrliggeren. Med 3-2 der så kunne vi presset på for poeng det siste kvarteret.

Dagens Tippeliga er så jevn at marginene hele tiden blir avgjørende. I dag hadde vi de ikke med oss. Vi var aldri fire mål svakere enn Vålerenga, så med tanke på målforskjellen som i en jevn Tippeliga til slutt faktisk kan bli avgjørende, så er det skuffende/nesten uprofesjonelt å gjøre det så enkelt for Enga mot slutten!

Ellers var det vel INGEN på FFK som leverte til over godkjent i dag. Det var middels over hele linja, ingen veldig dårlig eller veldig gode, og det holder faktisk ikke på bortebane mot Vålerenga. For dette Enga-laget burde det være mulig å slå.

smarkuss

Knøttespiller
Ble medlem: 19 mai 03
Innlegg: 32

Lagt til: 10 sep 06, 22:30

Fotballmagasinets sak fra kampen

http://www.
fotballmagasinet.no/?mode=news&id=4247


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 10 sep 06, 22:43

Lurer på hvorfor ikke Hoås spilte i dag, siden det ikke fingerte for Torh, burde han vel fått sjansen


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 10 sep 06, 22:56
Opprinnelig postet av Patrioten

Lurer på hvorfor ikke Hoås spilte i dag, siden det ikke fingerte for Torh, burde han vel fått sjansen


Fordi Kvisvik og Shaaban måtte ut med skader og Eggen ville ha inn Tarik for Ramberg. Da er det ikke flere bytter igjen. Hoås har også akkurat kommet tilbake fra skade.

Men Tóth var blek i dag.

aavdst

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 jan 04
Innlegg: 1169

Lagt til: 10 sep 06, 23:09
Skylden for mål nr 3 vil jeg gi Eggen. Etter 2-1 målet var Rami skadet. Han kunne knapt stå på beina og holdt seg til hoften hele tiden. Han vinket og gestikulerte mot benken at han ville bytte, men Eggen ville vente. Så sendte han Staw i oppvarming og drøyde byttet ennå mer. Rami fortsatte å vinke for bytte. Og så kom Berre og 3-1 mot en Rami som knapt klarte å slenge seg. Eggen; her burde du reagert raskere med keeperbyttet.

dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 10 sep 06, 23:24

Enig her aavdst.

Shaban ville ut.

Dommeren var ikke patent, men trolig ikke værre mot FFK enn mot VIF.

Vil ikke si noe om laguttaket idag, dette fordi jeg ikke kom med invendinger før kampen. Hvorfor jeg ikke gjorde det, tja .

Tror at dersom en ser FFK sine 2 siste kamper fra oven så vil man si at resultatet i dag 1-5 ikke var rett etter spill og sjangsen, på samme måte vil man si at 4-0 over Start også var for flatterende.

Håper "Heavy"  blir klar snart, mener fortsatt at Toth ikke holder mål som midtspuss, sjøl om han har spilt 2-3 gode kamper.

 

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Veggur

Bedriftsspiller
Ble medlem: 11 sep 06
Innlegg: 1

Lagt til: 11 sep 06, 04:33
Endret: 11 sep 06, 04:34

Opprinnelig postet av Costanza

Måtte for øvrig klype meg i armen før det gikk opp for meg at dommeren faktisk blåste frispark på Brenne sin perfekte takling som førte til Vålerenga sitt første mål.

Sjøl måtte jeg klype meg i armen på straffa dere fikk...

Godt å få revansjert både cup- og serietapet fra tidligere, selv om resultatet i går kanskje var en smule flatterende for oss. Uansett, takk for besøket! Ligger litt bilder fra kampen ute på www.iersjef.com.


DrDRE

Landslagsspiller

Ble medlem: 19 mai 04
Innlegg: 1134

Lagt til: 11 sep 06, 06:51
Hva hadde du gjort om du var dommer og så en keeper som holdt en spiller nede i "rævkrok" for å hindre ham i å reise seg å sette ballen i åpent mål? Skulle vært rødt kort.

---------------------------

2006: CL, RL, "the double"...


Fredd

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1206

Lagt til: 11 sep 06, 08:11

Jeg synes det kom tydelig frem at vi trenger Bjørkøy på midtbanen. Med Bjørkøy og Berg på midten har vi to som jobber bakover på banen. Derfor vi har sluppet inn lite mål i de siste kampene? (Enga og Start) Da har vi hatt Berg og Bjørøy på midten.

Bedre å bruke Bjørkøy på back i steden for høyrekant. Det er i hvertfall helt klart at han ikke er best på høyre-kant.

---------------------------

Fredd


Martin_

Landslagsspiller
Ble medlem: 16 okt 05
Innlegg: 1057

Lagt til: 11 sep 06, 08:35
Jeg mener Bjørkøy var banens desidert beste fra Fredrikstad idag, szeceres (aner ikke hvordan det staves) viste seg ganske slapp igår syntes jeg, og burde værrt byttet. Dessuten kom Tarik inn alt for seint.

---------------------------

Syng, eller forlat plankehaugenfeltet!

- Martin Unneberg, medlem nr. 1065, syngende supporter, og ikke-liker av ikke-syngende supportere.


A9$h

Landslagsspiller

Ble medlem: 22 feb 04
Innlegg: 1845

Lagt til: 11 sep 06, 12:06
Snakk om blåmandag... De ble tatt så hardt bakfra at de ikke kommer til å klare å gå på en uke. Dette var PINLIG!!

---------------------------

«Gult kort for å kaste seg inn er greit. Til og med et rødt kort i ny og ned er OK, så lenge du gir alt. Jeg vil ha et grusomt lag. Jeg vil at motstanderne skal hate oss»



Jello B

Juniorspiller

Ble medlem: 16 jun 03
Innlegg: 161

Lagt til: 11 sep 06, 12:28

Satt og ventet på byttene som kom ALT for sent. Bjørkøy får godkjent, backene og Toth får stryk.

Nå kan det dog bare gå en vei mot et "eplekjekt" Molde. Har et brennende ønske om å se Magne Hoseth gå av stadionmatta med tap.


benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 11 sep 06, 12:40
Endret: 11 sep 06, 12:42

Får bare håpe at Juniorene revansjerer A-lagets tap på mot VIF juniorene  Toppkampen i interkrets-serien spilles Onsdag kl 18 30 på stadion.

http://www.n3sport.no/06/table.aspx?TournamentId=267404

 

---------------------------

Benksliter`n

BYGG EN STOR NOK STADION!
15 000 +++++


DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 11 sep 06, 13:01

Resultatet er forferdelig, men vi ble aldeles ikke rundspilt slik det tilsier.  Etter VIF gikk opp til 3-1 var vi veldig nære redusering ved tverrligger-ned skudd og vi hadde et par bra halvsjangser til.  Men så var det som om FFK ga opp og lot VIF leke seg ferdig.  Frem tom 3-1 syntes jeg uavgjort ville vært rettferdig.  Frem til da hadde vi også god kontroll i forsvar med unntak av Shaban som hadde en dårlig dag.  VIF var til dels heldige og effektive, noe de

Er til dels enig mht Szekeres som varierte for mye og hadde mange stygge oppspill, men han gjorde også noen gode inngripener.  På de to siste målene sklir vel Piroja og åpner opp?  Synes også Eggen kunne gjort noe før, men skaden og byttet på Shaban  førte vel til omrokkeringer.  Toth ble godt tatt vare på idag, tror kanskje vi kunne fått flyttet opp spillet mer med Hoås.  Stadheim viste gode takter.

Er uansett ikke mye bekymret etter dette.  Kampen ble som den ble, men den var jevnspilt i store perioder og FFK hang godt med mot et heltent og hevnlystent hjemmelag og dette laget, VIF, er jo på papiret bra.  Men dette var ikke bra for en målforskjell som kan bli tellende. 

---------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Fotboldøvelserne tager sin Begyndelse førstk. Tirsdag paa Pladsen ved Phønix, de fortsættes fredag"


Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 11 sep 06, 14:06
mulig resultatet ikke reflekterte spillet, imidlertid synes jeg den rytmen og flyten vi har hatt de siste kampene var rimelig fraværende. Hvor ble det av de lekre angrepene FFK pleier å servere?

---------------------------

feilen med å være politisk korrekt, er at det er så forbasket kjedelig.

Rød og hvit tvers igjennom


DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 11 sep 06, 14:42
Enig i at vi kom til litt få gode sjangser igår.  Det stokket seg litt ved VIF`s 16 meter, men frem til der synes jeg vi hadde flyt.  Med unntak av de siste 20 minuttene så gjalt det samme for VIF.

---------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Fotboldøvelserne tager sin Begyndelse førstk. Tirsdag paa Pladsen ved Phønix, de fortsættes fredag"


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5511

Lagt til: 11 sep 06, 15:08
I følge TV2 vant VIF sjansestatistikken 8-5. Da er vel resultatet ganske flatterende. Å skape 5 sjanser på bortebane, og samtidig score et mål, gir som oftest poeng.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.



Flat Trådet Nøstet
Side 8 av 9 8

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3