Husk meg
Brukernavn
Passord

Ny ultrasgruppe! Brigade Rødhvit 06!

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 11 2

mr_max

A-lagspiller
Ble medlem: 08 mai 04
Innlegg: 329

Lagt til: 06 mai 06, 09:35
Endret: 08 jun 11, 20:56
Endret av: Arte et labore

Men det jeg mener er at det dere starter opp er helt fei, eller at dere har starta dette helt feil.

Blussing, banner og synging

Der har jo som propellen og jeg skriver Plankehaugen  har jo Tifo gruppe... Lag banner sammen med dem.

Blussing.   Plankehaugen har alltid spørt FFK om dem får lov til dette på indre bane før kamp. Dette pga  sikkerhets forskrifter.


Start heller med stell dere sammen
Hør heller med plankehaugen om dem kan sette av(reservere plass på Feltet til dere), slik at dem som har lyst til å være med på dette gjør dette i regi av Plankehaugen.


Syns det er flott jeg at dere har lyst å gi alt for FFK jeg, noe dere skal ha skryt av, men jeg tror ikke dere vet hva dette kan føre med seg.

+ hvem tror dere får skylda om noe skulle skje på Kampene nå? Ikke plankehaugen men dere/gruppa deres


Seff vet jeg hva som hente i Kristiansand, seff ser jeg hvordan utviklingen holder på å bli, å Det er skremmende, 
+ det at dere nå starter en kjerne m eget banner med mere kan føre med seg en del problemer, når dere har eget banner er dere faktisk slik som jeg ser det utbryter gruppe av plankehaugen inntil Plankehaugen evt har godkjent det....... 
Er synd å si det men jeg regner med at både FFK/Plankehaugen kommer til å si nei til dette inntil videre. Selv om dere sier at dere gjør det er for å ha en gruppe som er aktive når det gjelder synging med mere.

Se hva som skjer i Enga, se hva den ultras gruppa i Lsk gjorde(mest sansynlig en fet bot til FFK)
Se hva som skjer i Kristiansand, der kommer de mest ihugga supporterne til FFK som blir stoppet/eskortet av politiet pga det svever rykter om at noen vil slåss/bråke m dem(har jeg blitt fortalt av en som var med)

Selv står jeg ikke på plankehaugen feltet da jeg er oppvokst med sitteplass på hovedtribunen, men er ganske aktiv på de bortekampene jeg er med på.


Som sakt  syns Bønna skulle ta kontakt m plankehaugen høre hva dem sier til dette.


+ syns at det er fint at vi kan diskutere dette.. + jeg er ikke sur/hater dere som starter dette...

men er utrolig Redd for konsekvensene dette kan føre m seg.
god Tanke med å samle de som har lyst å synge.. men gjør det i regi av Plankehaugen.

Neste år har vi ny stadion.. med 1200-1500 plasser til plankehaugen
Prøv heller Alt nå ta kontakt m plankehaugen slik At de som viser interesse for gruppa deres kan få sentrale plasser på den nye stadion, Men i Regi av Plankehaugen.


håper dere lykkes med å få med flere til å synge og mere liv på tribunen

Zoran all ære til deg som klarer å dra igang oss på hjemme og bortekamper
Bønna og A9(skrev jeg sikkert feil), bra at dere tok ansvar når Zoran ikke kunne være forsanger og en grei debut egentlig(tror Vinden tok mye av lyden over til oss)

Godt jobba
fortsett med det
Bli med på Tifo gruppa lag banner med mere For Plankehaugens tifo penger slik at dere slipper å bruke deres egne penger til dette.

+ det siste gjør dette i samvær med Plankehaugen/FFK

For alle vil vi en ting
Det beste for FFK

Kristian 


ps Zoran jeg tar ikke feil av dere:)
Dere vil det beste for FFK, men jeg tror ikke dere helt vet konsekvensene av det dere skal starte opp....

Positivt nå, kanskje framover også...........
Men så kan det også gå andre veien selv om dere vil det Beste.


håper ihvertfall at dere får samla de som har lyst å synge da.)

NB jeg er ikke ute etter å ødelegge for dere men å diskutere rundt dette da jeg syns noen av ideene deres er bra det med å samle folk som vil synge, men andre ting er mindre bra


:)
sånn da fikk jeg "tømt" meg:)















Abby

A-lagspiller

Ble medlem: 23 aug 04
Innlegg: 244

Lagt til: 06 mai 06, 09:53
Jeg skjønner ikke helt greia jeg. Hvorfor starte opp noe som eksisterer allerede? I TIFO gruppa har man mentaliteten at man skal gi alt for FFK. Det er derfor vi bruker hele fredagskvelder og lørdager på å male banner og skrive sanger og tenke ut nye ideer. Istedet for å dra på fest. Vi står samlet under TIFO merket på stadion. Alle synger og gir alt for FFK. På en stille og fredelig måte. Har en viss følelse av at dere som starter denne brigaden er litt mer aggresive, og at det er det som lokker. At det rett og slett blir for kjedelig måten TIFO gruppa jobber på. Eller tar jeg helt feil? Jeg vet ikke, kanskje dere ikke har visst om tifo-gruppa engang. Men jeg synes det blir litt for dumt å starte opp dette når jeg ikke har sett fjeset på fler av de som er positive til denne brigaden på tifohuset før. Kom dit og se hvordan vi jobber. Engasjer dere i det som eksisterer først. Holder ikke det, prøv noe nytt! Men sjekk ut hva vi gjør først. Det er nå min mening da....

Martin_

Landslagsspiller
Ble medlem: 16 okt 05
Innlegg: 1057

Lagt til: 06 mai 06, 10:10

Joda, vi har jo TIFO-huset, TIFO-gjeng, osv som gjør alt for å få en fin ramme rundt kampene. Men poenget med gruppa tror jeg kanskje blir heller å samle dem som faktisk vil synge hele kampen, å faktisk vise at medlemskap i Plankehaugen ikke bare er dugnader og innsats for klubben utenfor banen. Problemet på feltet er ikke at vi ikke har fin TIFO, for lite bluss osv, men at folk ikke synger, og at det har vist seg å være værre å gjøre noe med enn hva ihvertfall jeg først trodde. 

Men anbefaler at vi hører med styret i Plankehaugen/FFK før vi gjør noe mer.

---------------------------

Syng, eller forlat plankehaugenfeltet!


BøgeJon

A-lagspiller

Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 759

Lagt til: 06 mai 06, 10:24
Opprinnelig postet av Kristian B
Ja til ultras, nei til casuals!


Det er selvmotsigende Kristian!!! Ultras går hånd i hånd med casuals. 
Du så vel den ultras-delen av kanarifansen? Det var jo en stor gjeng helt i enden på klokkesvingen hvor mange hadde "vanlige klær" og caps og INGEN supportereffekter. De kalte seg ultras, men er bare kjøtthuer.

ULTRAS ER FORBUNDET MED NOE NEGATIVT I HELE EUROPA!

Det eneste som skiller disse fra oss "vanlige" supportere, er at de er villige til å bruke vold, eller til og med oppsøker vold.

Zoran skriver jo dette svart på hvitt! Vold er en del av dette gamet! 

Hvis dere oppretter en slik gruppering og "markedsfører" dette, kommer dere garantert til å bli oppsøkt av andre ultras/kjøtthuer som vil slåss før/etter kamper. Men det kan vel virke som det er det dere vil! Da håper jeg i såfall dere får grisebank, så kanskje dere skjønner at dette ikke er noen "lek".

Dette uvesenet må ikke slippes løs i Fredrikstad. Her må PH og klubben sette ned foten.

NEI TIL ULTRAS!!

---------------------------

Fredrikstad for bøge, og bøge for Fredrikstad


ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 06 mai 06, 11:47
Endret: 06 mai 06, 12:01
Jeg er med!

JA TIL ULTRAS!!!

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 06 mai 06, 11:59
Endret: 06 mai 06, 12:00
Opprinnelig postet av Klokan
Og så en ting til da... Når jeg skriver symøte ... da mener jeg ikke PH generelt men heller det at vi fungerer mer som en forening enn supporter grruppe... Hvem som helst kan bli medlem og få fine priser og fine plasser.. Men problemet er at det er altformange som gjør det av mange andre grunner enn til å vise støtte til gutta på stadion ved å stå på og synge for dem....   Og det er vel hovedoppgaven for hver og en supporter vel ??? 





Og ærlig talt så synes jeg det bør være et krav at man har sesongkort på PL-feltet for å stå der. Da får man sikkert fjernet de fleste som ikke er kommet dit for å heie. Om det blir igjen 100 personer, hva så ?? Kanskje det da hadde blitt lettere å trekke til seg de som vil synge rundt omkring. F.eks. fra Gressvik-tribunen el. Klokka.

Silje

Knøttespiller

Ble medlem: 10 mar 06
Innlegg: 25

Lagt til: 06 mai 06, 12:13
Jeg er også av den oppfatning at Ultras kommer til å utvikle seg i feil retning.. Det er som det blir sagt, at dere kommer til å bli oppsøkt av andre Ultras/Casuals..( Har dere i det hele tatt sett Football factory?? Ikke pent.. ) Både i Stavanger og Kristiansand ble vi tatt veldig godt i mot av vakter og sikkerhetspersonell fordi de vet at vi oppfører oss.. Og det er flere steder det gjelder, ikke bare de to nevnte.. Ved å starte en slik gruppe det er snakk om, er jeg redd det ryktet forsvinner, og det er i alle fall fint lite positivt for Plankehaugen.. Zoran har evnen til å få med seg sinnsykt mange på sangene, så blås i de gressapene som piper på forumet hver gang de får et "syng, for hællvette" slengt i trynet.. Jeg tror ikke det finnes noen bra løsninger på å få fjerna de som ikke synger i Plankehaugen feltet.. Sånn er det bare..
Sorry gutter.. Fin tanke, men ikke tilfredsstillende gjennomførbart.. 

Hvis dere uansett har tenkt å dra det her helt ut, så hør med Ulf  eller Lars først i det minste..

---------------------------

Tråkk på`n, han lever ennå!


Klokan

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 2247

Lagt til: 06 mai 06, 16:06
Altså hvis en sier nei til slike ting som blir det bare vondt verre.. se bare på Unge Enga ? gutta har liksom ikke blitt tatt imot av klanen og nå står dem for seg selv. Det er slikt en gjør til at folk detter av fra lasset , bryter ut og danner gruperinger som havner i trøbbel. Jeg synes at gutta bør kunne få sjansen til å prøve dette ... Så lenge det er kun en føly under PH så er det enklere å kontolere dette også. Blir det sagt nei til dette da.......... Da blir det utbryter gruppe og spørs om det går ann å kontrolere dette.

---------------------------

Da nije bilo tebe, na teskom putu mom.
Ja nikada pjevao ne bi, jer ne bih imao kom.
Dinamo Zagreb


Propellen

A-lagspiller

Ble medlem: 26 jan 05
Innlegg: 277

Lagt til: 06 mai 06, 16:53
Hvis det er slik at dere ønsker å kjøre dette løpet fullt ut, så vær klar over en ting. Dere må få satt opp "kjøreregler" fra Ph, og forholde dere til disse til enhver tid. Skal det f. eks blusses, må dette klareres med klubben forran hver kamp. Dersom uautorisert blussing forekommer blir det saftige bøter i 100.000 kroners klassen fra NFF (tall opplyst på NSA (Norsk Supporter Allianse) seminar i vinter fra NFF representant). Disse er det klubben som får, i tillegg blir det sivil påtale fra politiet for de innblanede. Er ikke så sikker på at det er noen god måte å støtte klubben på dersom de må bruke penger som er budsjettert på andre ting til å betale bøter pga dere. Samtidig er det som det er nevnt her tidligere, Ultras tiltrekker seg Casuals.... De går hånd i hånd... Er ikke så veldig interresert i at PH skal bli forbundet med slike. Dersom dere bare ønsker å få samlet de som synger på tribunen, så kall dere heller noe annet. F. eks PHForsangere eller noe annet kreativt som ikke har så negativ klang og bismak.

---------------------------

Bora innrømmer at gleden ved å spille fotball ikke var til stede under Drillos ledelse.


Møklegård

Landslagsspiller

Ble medlem: 17 des 03
Innlegg: 1150

Lagt til: 06 mai 06, 18:04
Moro med flere grupperinger!

Fra før har vi jo "mødrene", "de eldre", barn under 5 år", "indianerne", "forsangere", og nå altså en "ultrasgruppe" som har til hensikt å skape enda mer liv. Og det må vi da for svarte ønske velkommen. Det er jo det vi egentlig driver med.

---------------------------

Etterlysning:
FFKsupporter med ett ben, blind, døv og nylig kastrert.
Kallenavn:"Lucky".


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 06 mai 06, 18:08
Opprinnelig postet av Møklegård
Moro med flere grupperinger!

Fra før har vi jo "mødrene", "de eldre", barn under 5 år", "indianerne", "forsangere", og nå altså en "ultrasgruppe" som har til hensikt å skape enda mer liv. Og det må vi da for svarte ønske velkommen. Det er jo det vi egentlig driver med.


De som normalt skulle være Ultras er vel de som står på TIFO-feltet.

Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 06 mai 06, 18:14
Syns det er en fin tanke å grupere sammen en hard kjerne av de som vil synge, men rammen rundt det med egne banner syns jeg blir helt feil så lenge dere står på PH-feltet.  Som sagt tidligere i denne tråden,  så er mitt forslag å begynne med å stelle dere sammen på PH-feltet. Blir det en samlet  "tropp" som står feks midt på PH-feltet og synger blir det lettere å rive med seg de som ikke synger.  

Og til Zoran, du gjorde en kjempe-insats på Briskeby. Ikke la deg fornærme av en og annen tulling som ikke forstår hva du driver med. 

En annen side av akuratt den saken er jo at på bortesupportere har egne felt å stå på, da blir det jo også folk som ikke er medlem av PH som står det. Drar man på bortekamper vil man jo vise hvilket lag man støtter og kler seg deretter, og dermed kan man ikke stå der man vil. Jeg kjøpte billett til felt G på Briskeby, men ble vennlig hennvist til bortesupportertribuna, (uten at det var noe problem for meg da ).  

---------------------------

Here`s to alcohol, the cause of—and solution to—all life`s problems.
---
http://www.plankehaugen.no
---
Vil du ha GMail ?
Send meg en epost da vel, på frpau@hotmail.com


ffkerkonge

A-lagspiller
Ble medlem: 24 apr 03
Innlegg: 467

Lagt til: 06 mai 06, 18:15
Burde dere invistere i en brigade bil også ? gamle bilen til fredrikstad brannvesen er vel snart for salg

---------------------------

Er det noen som klarer det er det du D


bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 06 mai 06, 20:55
Endret: 08 jun 11, 20:56
Endret av: Arte et labore

Nå syns jeg det er mye rart ute å går her! La meg si det med en gang, vi er ikke casuals, vi er ultras. Sjekk http://en.wikipedia.org/wiki/Ultras for mere info.

Først til deg BøgeJon! Hvor tar du det fra? Du ønsker at vi skal få grisebank? Er du helt idiot? Ingen som er med i BRH vil oppsøke vold på noen måte. Men om noen vil lage bråk med en av gutta, så står vi jo opp for hverandre, det er jo en del av menneskets natur, det å beskytte sine egne. Og hvordan kan du kalle UFC kjøtthuer? Kjenner du de? Så vidt jeg vet, så har ikke de vært innblandet i noe bråk. Den eneste som framstår som et kjøtthue i denne tråden er deg BøgeJon.

Til deg Silje, ja jeg har sett Football Factory. Har du sett meg noen gang? Hvis du har det, ser jeg ut som en casual? Nei. Det gjør ingen av de andre heller. Vi har heller ingen fremtidige ønsker om å sende ut slike signaler heller.

Til mr_max og Propellen: All ære til PH og det arbeidet de legger ned for klubben, det er helt fantastisk! Alikevel syns jeg at PH danser litt for mye etter FFKs og NFFs fløyte. Hvis vi har lyst å skape best mulig stemning så må vi ta kontrollen over tribunen, ikke la alle andre si hva som er greit og ikke greit. Hva det gjelder tifogruppa, så virker det som det er en veldig sammensveisa gjeng som kjører sin egen greie, akkurat det appelerer ikke til oss som har gått sammen og dannet BRH. Det er ikke ment som negativ kritikk, dere har kjørt noen veldig bra tifoer i løpet av åra.

Jeg kan heller ikke skjønne at vi skal gå inn i en dialog med PH om at dette skal være greit, vi er fortsatt medlemmer av PH og fortjener å bli behandlet som fullverdige medlemmer inntil vi bryter med reglementet.

Ellers vil jeg si at det er dritbra, dere som støtter oss!

Så til slutt, alle de som er interessert, kontakt meg eller A9 over PM, så vi får samlet alle interesserte før kampen i morgen!

---------------------------

På tribunen bestemmer vi!!


troy

Bedriftsspiller
Ble medlem: 07 apr 06
Innlegg: 23

Lagt til: 06 mai 06, 22:42
Endelig! Jeg tror vi trenger slike tiltak for å dominere på tribunen. Jeg er selv medlem av PH, og står alltid på feltet. Men er skuffet over nivået på synginga til enkelte, de fungerer mer som tribunefyll. Derfor mener jeg at dette kan være med på å skape en kjerne som til enhver tid lager liv og røre, noe vi trenger! ergo -jeg er med!

BøgeJon

A-lagspiller

Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 759

Lagt til: 06 mai 06, 22:59
Endret: 06 mai 06, 23:11

Opprinnelig postet av bønna
Nå syns jeg det er mye rart ute å går her! La meg si det med en gang, vi er ikke casuals, vi er ultras. Sjekk http://en.wikipedia.org/wiki/Ultras for mere info.


For det første, den kilden du oppgir her understreker jo bare det jeg sier om at vold er en del av greia. Uansett kan du ikke gjemme deg bak et leksikon og hevde din uskyld, når det kommer en gjeng kjøtthuer for å ta deg. Og hvis du er så naiv at du tror at "dere" IKKE vil bli oppsøkt av andre ultras for bråk,  ja da fortjener du jo helt enkelt en omgang... 

Selv om man ikke kan sette likhetstegn mellom casuals og ultras, er ultras forbundet med bråk og faenskap over hele Europa.  Zoran kan vel skrive under på det.... Og hvorfor står det helt tilfeldig en gjeng casuals der hvor UFC stod?? Og hvorfor fllørter man med casualskulturen med å gå med Stone Island capser???? Og hvor går grensen mellom ultras og casuals i Unge Enga??? Debatten går het på VGD bl.a.

Du ypper til bråk med det brigadegreiene dine. Vær så snill å forstå det!!!

NEI TIL ULTRAS

 

---------------------------

Fredrikstad for bøge, og bøge for Fredrikstad


bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 06 mai 06, 23:27
Opprinnelig postet av BøgeJon

Uansett kan du ikke gjemme deg bak et leksikon og hevde din uskyld, når det kommer en gjeng kjøtthuer for å ta deg. Og hvis du er så naiv at du tror at "dere" IKKE vil bli oppsøkt av andre ultras for bråk,  ja da fortjener du jo helt enkelt en omgang...



Faen mann, du kan jo ikke bare annta ting!! Jeg er inneforstått med at enkelte kun er ute etter å lage bråk, men det er jo sånn at PH tilogmed har hatt problemer med at noen casuals skulle "ta" dem. Jeg håper egentlig det er du som får deg en dans med noen casuals, så du til slutt klarer og skille mellom det og ultrasfenomenet.

Kanskje du bør sette deg inn i saker og ting før du uttaler deg noe om det. Jeg ga deg en link, men det virker som om du har tatt på deg ølbrillene allerede, eller kanskje det bare er det at du ikke kan så veldig godt engelsk?

Jeg kan godt fortelle deg grensen mellom ultras og casuals. De som går i klubbeffekter er såkalte "juletre" eller "ultras", de som går i Burberry, SI, Lacoste etc og som liker og slåss er "casuals". Forsto du?

---------------------------

På tribunen bestemmer vi!!


polvott

Juniorspiller

Ble medlem: 04 nov 04
Innlegg: 91

Lagt til: 06 mai 06, 23:46
Endret: 06 mai 06, 23:47
Hei du Bønna. Ta å ro deg ned litt her æ.. Folk må få lov til å være skeptiske og mene andre ting en det du selv mener. uten att du hisser deg opp og bruker stygge ord.. Skjønner godt att folk ikke liker dette og det bare virker som om dere durer igjennom med noe som ikke er helt gjennom tenkt. Hadde vell ikke hvert så dumt å snakka med PH føre dere durer frem da? Tifo gjenger er vell ikke heller en sykt sammen sveiset gjeng. Møt opp selv da vell, de trenger masse hjelp og folk står jo ikke akuratt i kø for å hjelpe til. Men Lykke til og stå på.....

---------------------------

Laget vårt, byen vår!!!!


BøgeJon

A-lagspiller

Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 759

Lagt til: 06 mai 06, 23:48

Opprinnelig postet av bønna

Faen mann, du kan jo ikke bare annta ting!! Jeg er inneforstått med at enkelte kun er ute etter å lage bråk, men det er jo sånn at PH tilogmed har hatt problemer med at noen casuals skulle "ta" dem. Jeg håper egentlig det er du som får deg en dans med noen casuals, så du til slutt klarer og skille mellom det og ultrasfenomenet.

Kanskje du bør sette deg inn i saker og ting før du uttaler deg noe om det. Jeg ga deg en link, men det virker som om du har tatt på deg ølbrillene allerede, eller kanskje det bare er det at du ikke kan så veldig godt engelsk?

Jeg kan godt fortelle deg grensen mellom ultras og casuals. De som går i klubbeffekter er såkalte "juletre" eller "ultras", de som går i Burberry, SI, Lacoste etc og som liker og slåss er "casuals". Forsto du?


Øy. Seriøst. Annta??? Har DU lest din egen link???

Although Ultras groups can become violent, unlike hooligans most games go with no incidents or minor scuffles with the local police force. 

&

In Spain, ultra is understood primarily as ultraderechista ("extreme rightist"), while there are leftist and separatist supporter groups. The use of neo-Nazi symbols like spelling Ultras Sur with runic SS and violence against supporters of other clubs, including the murder of a Real Sociedad fan, has made Spanish authorities very concerned about ultra activities.

Uansett, dette er jo bare et leksikon... 

Hvis du ikke ser av mine innlegg i debatten at jeg faktisk vet den teoretiske forskjellen mellom ultras og casuals, ja da lurer jeg på hva slags briller du MANGLER...

Kan godt hende at du bønna ikke er ute etter bråk, men det er noen i disse kretsene som ikke er som deg. Det er en realitet du og jeg må forholde oss til når vi skal på kamp. Brigadeopplegget ditt vil tiltrekke seg disse. Hvis du altså ikke skjønner det, ja da ender det vel opp med juling en dag før du gjør det...

Hva med de poengene/ spørsmålene jeg stilte deg i forrige innlegg??
Har du noen gode svar på de??? 

 

 

 

---------------------------

Fredrikstad for bøge, og bøge for Fredrikstad


ffkerkonge

A-lagspiller
Ble medlem: 24 apr 03
Innlegg: 467

Lagt til: 06 mai 06, 23:50
Ja ro deg ned bønna! tenk igjenom hva du sier og hva du gjør før du setter det ut i livet ta en prat med noen flere en de 10 som sier noe her inne også

---------------------------

Er det noen som klarer det er det du D



Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 11 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3