Husk meg
Brukernavn
Passord

Ny ultrasgruppe! Brigade Rødhvit 06!

Flat Trådet Nøstet
Side 10 av 12 10

bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 28 mai 06, 20:04
Opprinnelig postet av jayphi
Hehe!
Må le av deg jeg bønna...Du er lett å terge tror jeg. 
Hva med at du vil at andre klubber skal hate oss! det står jo der også...Er det så utrolig bra da?
Bare lurer jeg altså...

Du vet jeg bare sitter her og terger deg. Jeg er til og med enig at folk som ikke synger eller lager liv burde komme seg unna PH-feltet!

Men unngå å bruk ordet Ultras-begrepet, så slipper dere at folk henger seg opp i det.




Er det det beste argumentet du har? At du bare vil terge meg?

Jeg vil også ha et Plankehaugen-felt uten indianere, men PH-styret vil ikke ta tak i dette selv, derfor vil vi samle alle folka som vil lage show på kamper.

Ultrasbegrepet vil vi ta i bruk akkurat som det passer oss, uavhengig om uvitende folk tror vi er en gruppe facister/nazister som utelukkende drar på kamp for å lage bråk. Når uvitende folk som f.eks. deg eller Svein Erik Waters forteller om hvordan ultras er blir det samme som at jeg skal forklare gutta på NASA hvordan man bygger et romskip som består utelukkende av solcellepanel. Prøv å les litt om det først, før du dømmer det.

---------------------------

På tribunen bestemmer vi!!


Martin_

Landslagsspiller
Ble medlem: 16 okt 05
Innlegg: 1057

Lagt til: 29 mai 06, 07:31
Opprinnelig postet av jayphi
Kanskje jeg er debutant på forumet, men jeg har nok vært i plankehaugen en stund! 
Til Martin først. Vet du hva Ultras egentlig står for? Virker ikke sånn.

Plankehaugen er supporter gruppa til FFK,  den er for både unge og gamle! Jeg er enig i at alle skal være med å støtte laget ved sang og glede. Men ikke med bråk og det er det  Ultras betyr!



Ehh. Det virker ikke som du har peiling på hva det betyr heller. Casuals er dem som _bare_ er ute etter bråk og vold. Ultras er en gruppe supportere som er villig til å stå å synge i 90 lange minutter, uansett resultat. Som gjør alt for klubben sin. Som skal være med på å lage en fin ramme rundt kampene. Så, den som ikke veit hva ultras er her, er deg. 

Hva snakker du om angående forsangere? Er det ikke Zoran som gjør den jobben? Kan ikke han flere enn 3-4 sanger? Er det noe forskjell på å "kunne" sangene, og "spesielt kunne" sangene? Supportersanger er ikke det vanskeligste i verden å lære.

Og hvis du har vært med på mange bortekamper igjennom åra, så fint for deg, men du har fortsatt ikke svart på hva det har med saken å gjøre?

---------------------------

Syng, eller forlat plankehaugenfeltet!


A9$h

Landslagsspiller

Ble medlem: 22 feb 04
Innlegg: 1845

Lagt til: 28 mai 06, 20:59
Endret: 08 jun 11, 15:08
Endret av: Arte et labore

Opprinnelig postet av jayphi
Unnskyld meg, men dette blir for dumt...
Plankehaugen står faktisk sammen og det er de som eier tribunen.Ikke "dere"!
Dere sier dere en en del av plankehaugen, men dere bryter alt Plankehaugen står for.
Dere kan ikke komme her og tro dere er de som styrer alt, spesielt når dere har vært medlem i max 1år.
Og du som faktisk går ut å støtter dette her. Det virker som du har vært med lenge, men for å være helt ærlig, jeg så deg ikke i hele fjor på en eneste bortekamp. Så ta de hjemmelagde banner`ne og den "entusiasmen" deres og dra til Kråkene i Moss!Det kler dere.

Brigade Rød Hvit blir for dumt.



Det her blir bare latterlig, helt utrolig at jeg kommer til å gidde å bruke tid på å svare på det, men dog, så blir jeg så oppgitt over sånne som deg.
Hva vet du om hvor mange kamper jeg har vært på ?Har du drevet å fulgt med på meg?spionert? Da vil jeg i hvertfall påstå at du er rimelig dårlig til å se og oppfatte ting

Her er lista mi over kampene jeg var på i fjor:

1 runde: Lyn borte...Var jeg på
2 runde: Viking hjemme..Var jeg på
3 runde: Rosenborg borte..Var jeg på
4 runde: Odd Grenland Hjemme..Var jeg på
5 runde: Ham kam borte... Var jeg på
6 runde: Brann hjemme.. Var jeg på
7 runde: Vålerenga borte.. Var jeg på
8 runde: Tromsø hjemme..Var jeg på
9 runde: Ålesund borte
10 runde: Bodø Glimt hjemme..Var jeg på
11 runde:Molde borte
12 runde: Lillestrøm borte..Var jeg på
13 runde: Start hjemme..Var jeg på
14 runde: Lyn hjemme..Var jeg på
15 runde: Viking borte
16 runde:Rosenborg hjemme..Var jeg på
17 runde: Odd grenland borte var jeg på
18 runde: Ham kam hjemme..var jeg på
19 runde: Brann borte
20 runde:Vålerenga hjemme..Var jeg på
21 runde: Tromsø borte
22 runde: Ålesund hjemme..var jeg på
23 runde: Bodø borte
24 runde: Molde hjemme..var jeg på
25 runde: Lillestrøm hjemme..var jeg på
26 runde: Start borte var jeg på

Altså, med denne lista har jeg vært på 20 av 26 kamper
Av disse var jeg på 13 av 13 hjemmekamper
Og på 7 av 13 bortekamper

Med tanke på at jeg bor i oslo og er student(Og ikke jobba ved sidnav), så tar å pendle fram og tilbake hver gang på lommeboka, og da er det alltid noen kamper man desverre ikke får sett, sånn er det bare.

Og for å legge teorien din dæv om at jeg har vært medlem i bare et år?Gå å sjekk medlemsregisteret til plankehaugen, da får du rimelig fort bekrefta at det er langt fler enn som så, men dette gidder du vel ikke, med tanke på ca alt du har sagt hittil har vært helt på tryne

Alt dette er uten at jeg gidder å skrive ned alle sesongene jeg har fulgt med fra 2 div frem til nå... 

Sorry men påstandene dine holder ikke mål, gulp opp noe bedre hvis du virkelig vil kritisere og ikke uttal deg om ting du ikke har en dritt peiling på. 

kom opp med noe bedre eller hold kjeft hvis du har gått tom for gode argumenter mot dette, så kanskje du slipper å drite deg ut mer i denne diskusjonen




---------------------------

«Gult kort for å kaste seg inn er greit. Til og med et rødt kort i ny og ned er OK, så lenge du gir alt. Jeg vil ha et grusomt lag. Jeg vil at motstanderne skal hate oss»



FFker

Bedriftsspiller
Ble medlem: 28 mai 06
Innlegg: 2

Lagt til: 28 mai 06, 22:42
Er det ikke bare og kalle seg noe annet en Ultras? Er det virkelig så viktig for dere å kalle dere noe som en stor del av norges befolkning forbinder med "fotball-pøbler"?

Dere lager et problem ved å bruke det navnet og blir stemplet som "pøbler" før dere får gjort noe som helst. Og ikke minst dere tiltrekker dere andre grupper som kanskje ikke har helt samme intensjoner som dere=)

Bytte navn og droppe bannerne så er jeg sikker på at dere får deres et "eget" felt av PH. Kan da ikke være et stort problem vis dere virkelig bare vil det dere sier dere vil.




BBB-NORWAY

Bedriftsspiller
Ble medlem: 29 mai 06
Innlegg: 18

Lagt til: 29 mai 06, 19:43
Endret: 29 mai 06, 19:48
Opprinnelig postet av FFker
Er det ikke bare og kalle seg noe annet en Ultras? Er det virkelig så viktig for dere å kalle dere noe som en stor del av norges befolkning forbinder med "fotball-pøbler"?

Dere lager et problem ved å bruke det navnet og blir stemplet som "pøbler" før dere får gjort noe som helst. Og ikke minst dere tiltrekker dere andre grupper som kanskje ikke har helt samme intensjoner som dere=)

Bytte navn og droppe bannerne så er jeg sikker på at dere får deres et "eget" felt av PH. Kan da ikke være et stort problem vis dere virkelig bare vil det dere sier dere vil.





Godt poeng, norges befolkning har ikke peiling! Du og jeg kan ta oss en tur til Stavanger, Oslo, Bergen, eller Fredrikstad og spør folk om de vet hva Ultras er! Hvis 1/1000 av dem svarer at de vet hva det er så spandere jeg en kasse øl på deg, ok?(eller brus om du vil)

Og hvis de dropper banneret så kan de like så godt droppe gruppen( dette bare viser din uvitenhet). De kan like så godt kalle seg for "pannebånd gutta" og være voldelige for det, navnet fornadrer ikke på personene som er med i gruppen!!! mentaliteten ultras ligger i hodet  på personer og navnet er bare en fellesbetegnelse noen går under for å vise til den supporterkulturen de tilhører. ultras er en mentalitet, det betyr at hvis du vil fjerne ultras "stempelet" på gruppen, da må du fjerne dem som er med i gruppen og da fjerner du selve gruppen!  Du og andre må skjønne at dette ligger i hodet, gutta er ultras med eller uten navn!!!

Blir lei av sånne som deg, i dag er dere sååå imot ultras mens i morgen poster dere bilder med blussing,sier hvor fasinerte dere er av den Italienske supporterkulturen og reiser til Engald for å oppleve den "magiske" stemingen!

---------------------------

BBB since.1986


bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 30 mai 06, 00:55
Flott sakt BBB-NORWAY!  

---------------------------

På tribunen bestemmer vi!!


Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 30 mai 06, 15:19
http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=118097

Er det slik vi får se Bønna & Co i fremtiden tro ?  Neida, bare køddær

---------------------------

I gode og onde dager, vil vi trofast møte opp.
Når guttane går på banen står vi i samla tropp.
For sammen er vi sterke, det kjennes ille bra å være fra den byen, som laget kommer fra
---
http://www.plankehaugen.no
----
Msn : frpau@hotmail.com


Magic18

Juniorspiller

Ble medlem: 07 apr 03
Innlegg: 118

Lagt til: 01 jun 06, 15:13
Endret: 01 jun 06, 15:15
Jeg skal en tur til Bulgaria nå. Kanskje jeg skal gå til innkjøp av noen billige Fake Lacoste 
trøyer å få trykket på Brigade Rødhvit 06?

Nei, seriøst... Jeg har aldri vært noen syngende FFK supporter, men jeg har noen års fartstid som syngende hockeysupporter. Fra den tiden vet jeg at det er utrolig tungt å dra med seg resten av et supporterfelt så fort det butter litt
i mot på banen.  

At noen nå vil tromme sammen en "hardcore" gjeng som sammen skal dra med seg alle andre er jo ikke annet enn positivt.  Dette kommer til å gi PH feltet og resten av tribunen et kjempeløft.

Når det gjelder slossing... Dersom du ønsker å unngå det, så klarer du det. Ønsker du  bråk så klarer du også det selv om du er medlem av en kristen supporterklubb, en vanlig supporterklubb eller en Ultras klubb.

Har inntrykk av at mange vet hvem som ønsker å starte opp BRH06 er? Tror dere disse nå har lyst til å starte en gruppering for å starte slosskamper? 

Nei, her var det  mange idiotiske meninger. Kan godt hende mange syntes jeg har en av de, men dette må jo være noe av det beste som har skjedd på supportersiden i FFK på en stund. 

Til sist.. Hadde jeg vært en av de ivrige, og fått slengt drittkommentarer alà Thoresesns i ansiktet i avisa ville jeg brent opp medlemskortet i plankehaugen og startet en egen supporterklubb.

---------------------------

#18™


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 01 jun 06, 16:51
Men at Ultras skal stå helt nede ved gjerde er vel lite smart. Er vel meninga at de skal få med seg flere vel, og ikke bare en 10-12 støkker ?? Hadde dere stått på TIFO-feltet så hadde dere fått med dere mange flere ( men det får dere vel ikke lov til ?? ) Sånn som nå har jeg ikke hørt noe til Ultras ( har dere starta enda ?? ). Jeg venter fortsatt med spenning om dere kan utrette noe som øker støynivået på tribunen.

A9$h

Landslagsspiller

Ble medlem: 22 feb 04
Innlegg: 1845

Lagt til: 01 jun 06, 19:42
Opprinnelig postet av Rune Haugen
Men at Ultras skal stå helt nede ved gjerde er vel lite smart. Er vel meninga at de skal få med seg flere vel, og ikke bare en 10-12 støkker ?? Hadde dere stått på TIFO-feltet så hadde dere fått med dere mange flere ( men det får dere vel ikke lov til ?? ) Sånn som nå har jeg ikke hørt noe til Ultras ( har dere starta enda ?? ). Jeg venter fortsatt med spenning om dere kan utrette noe som øker støynivået på tribunen.


Merker forhåpentligvis mer til Brigade Rødhvit etter ferien, da skal vi ha fått satt opp et banner(og andre ting) og plassere oss et annet sted enn nede på feltet. Når det gjelder tifo feltet er det ikke aktuelt å stå, for det første så står alle `haterene` til brigade rødhvit der og for det andre er vi ikke med i tifo gruppa.

Vi er vel en 10-12 stykker nå, men forhåpentligvis vil flere bli med, så til folk som leser dette og har lyst til å bidra med å lage ekstra liv på kampene, bare send pm til meg eller bønna.

Og nei, vi har ikke fått starta opp som som ønsket ennå, ting kommer seg forhåpentligvis etterhvert

---------------------------

«Gult kort for å kaste seg inn er greit. Til og med et rødt kort i ny og ned er OK, så lenge du gir alt. Jeg vil ha et grusomt lag. Jeg vil at motstanderne skal hate oss»



Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 14 jun 06, 01:19
Opprinnelig postet av Rune Haugen
Men at Ultras skal stå helt nede ved gjerde er vel lite smart. Er vel meninga at de skal få med seg flere vel, og ikke bare en 10-12 støkker ?? Hadde dere stått på TIFO-feltet så hadde dere fått med dere mange flere ( men det får dere vel ikke lov til ?? ) Sånn som nå har jeg ikke hørt noe til Ultras ( har dere starta enda ?? ). Jeg venter fortsatt med spenning om dere kan utrette noe som øker støynivået på tribunen.


Jeg tror nok de bør stå helt nede ved gjerdet, Rune, slik at de får sett kampen, for de fleste av disse er vel ikke ferdig med å vokse enda.

---------------------------

FFK på toppen i 2006


bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 14 jun 06, 11:16
Opprinnelig postet av Snæbbussaristokrat 1
Opprinnelig postet av Rune Haugen
Men at Ultras skal stå helt nede ved gjerde er vel lite smart. Er vel meninga at de skal få med seg flere vel, og ikke bare en 10-12 støkker ?? Hadde dere stått på TIFO-feltet så hadde dere fått med dere mange flere ( men det får dere vel ikke lov til ?? ) Sånn som nå har jeg ikke hørt noe til Ultras ( har dere starta enda ?? ). Jeg venter fortsatt med spenning om dere kan utrette noe som øker støynivået på tribunen.


Jeg tror nok de bør stå helt nede ved gjerdet, Rune, slik at de får sett kampen, for de fleste av disse er vel ikke ferdig med å vokse enda.


Det er vel strengt tatt ikke du heller Snæbbus

---------------------------

På tribunen bestemmer vi!!


Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 14 jun 06, 11:56
Opprinnelig postet av bønna
Opprinnelig postet av Snæbbussaristokrat 1


Jeg tror nok de bør stå helt nede ved gjerdet, Rune, slik at de får sett kampen, for de fleste av disse er vel ikke ferdig med å vokse enda.


Det er vel strengt tatt ikke du heller Snæbbus


Jeg håper da indelig ikke jeg blir større nå, bønna. 

Men det var kanskje ikke kroppen du tenkte på?

---------------------------

FFK på toppen i 2006


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 14 jun 06, 12:39
Opprinnelig postet av Snæbbussaristokrat 1
Opprinnelig postet av bønna
Opprinnelig postet av Snæbbussaristokrat 1


Jeg tror nok de bør stå helt nede ved gjerdet, Rune, slik at de får sett kampen, for de fleste av disse er vel ikke ferdig med å vokse enda.


Det er vel strengt tatt ikke du heller Snæbbus


Jeg håper da indelig ikke jeg blir større nå, bønna. 

Men det var kanskje ikke kroppen du tenkte på?


Øra pleier å bli større etterhvert som åra går. Det har jeg lest. Det er sikkert derfor eldre mennesker har større ører.

Guillermo

A-lagspiller
Ble medlem: 15 aug 05
Innlegg: 638

Lagt til: 14 jun 06, 13:59
Opprinnelig postet av Snæbbussaristokrat 1
Opprinnelig postet av Rune Haugen
Men at Ultras skal stå helt nede ved gjerde er vel lite smart. Er vel meninga at de skal få med seg flere vel, og ikke bare en 10-12 støkker ?? Hadde dere stått på TIFO-feltet så hadde dere fått med dere mange flere ( men det får dere vel ikke lov til ?? ) Sånn som nå har jeg ikke hørt noe til Ultras ( har dere starta enda ?? ). Jeg venter fortsatt med spenning om dere kan utrette noe som øker støynivået på tribunen.


Jeg tror nok de bør stå helt nede ved gjerdet, Rune, slik at de får sett kampen, for de fleste av disse er vel ikke ferdig med å vokse enda.



Huff!.. Snæbuss, 14år i huet men, 80 år i følge utseende

---------------------------

Svensk Magi


Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 14 jun 06, 16:11
Opprinnelig postet av Guillermo
Opprinnelig postet av Snæbbussaristokrat 1
Opprinnelig postet av Rune Haugen
Men at Ultras skal stå helt nede ved gjerde er vel lite smart. Er vel meninga at de skal få med seg flere vel, og ikke bare en 10-12 støkker ?? Hadde dere stått på TIFO-feltet så hadde dere fått med dere mange flere ( men det får dere vel ikke lov til ?? ) Sånn som nå har jeg ikke hørt noe til Ultras ( har dere starta enda ?? ). Jeg venter fortsatt med spenning om dere kan utrette noe som øker støynivået på tribunen.


Jeg tror nok de bør stå helt nede ved gjerdet, Rune, slik at de får sett kampen, for de fleste av disse er vel ikke ferdig med å vokse enda.



Huff!.. Snæbuss, 14år i huet men, 80 år i følge utseende


Morsomt.

---------------------------

FFK på toppen i 2006


Abby

A-lagspiller

Ble medlem: 23 aug 04
Innlegg: 244

Lagt til: 15 jun 06, 16:20
Man er ikke eldre enn det man føler seg vet du... Eller yngre...

---------------------------

Rami Shaaban ligner ikke så mye på Shabana Rehman. Men det er lett å gå seg vill i navnene i hvert fall.


Møklegård

Landslagsspiller

Ble medlem: 17 des 03
Innlegg: 1150

Lagt til: 16 jun 06, 22:29
Opprinnelig postet av Abby
Man er ikke eldre enn det man føler seg vet du... Eller yngre...


Føler du deg yngre enn du er, er du eldre enn du føler deg;)

---------------------------

Etterlysning:
FFKsupporter med ett ben, blind, døv og nylig kastrert.
Kallenavn:"Lucky".


Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 17 jun 06, 00:43
Opprinnelig postet av Møklegård
Opprinnelig postet av Abby
Man er ikke eldre enn det man føler seg vet du... Eller yngre...


Føler du deg yngre enn du er, er du eldre enn du føler deg;)
`

Den var da veldig dyp, Møklgård. Fant du på den selv.

---------------------------

FFK på toppen i 2006


Møklegård

Landslagsspiller

Ble medlem: 17 des 03
Innlegg: 1150

Lagt til: 17 jun 06, 08:39
Opprinnelig postet av Snæbbussaristokrat 1
Opprinnelig postet av Møklegård
Opprinnelig postet av Abby
Man er ikke eldre enn det man føler seg vet du... Eller yngre...


Føler du deg yngre enn du er, er du eldre enn du føler deg;)
`

Den var da veldig dyp, Møklgård. Fant du på den selv.


Var heldig med den ja. Skal inn i "den store gullkornboka".

---------------------------

Etterlysning:
FFKsupporter med ett ben, blind, døv og nylig kastrert.
Kallenavn:"Lucky".



Flat Trådet Nøstet
Side 10 av 12 10

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340