Husk meg
Brukernavn
Passord

FFK-LSK

Flat Trådet Nøstet
Side 9 av 10 9

TgfkaFFK

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 apr 03
Innlegg: 1105

Lagt til: 30 apr 06, 23:54
Endret: 30 apr 06, 23:55
Synes jo at kampen idag hadde vært flott for FFK hvis vi hadde et lite knippe angrepsmønster som de kunne benytte seg av. Slik jeg ser det har vi pr.idag to mønster som vi bruker:

1. Oppspill på feilvendt spiss som spiller bakover mot en midtbanespiller som kommer på løp

2.  Midtbanespillere som forsøker å tråkle seg gjennom to midtbanespillere og 4 forsvarere for å ende opp i en utrusende keeper.

Hva har skjedd med lange flate ballær og innlegg? Hvor har det blitt av stikkpasninger i bakrommet? Stuss inn i bakrom? Suss tilbake i feltet?

Sånn som West spiller idag mener jeg vi omtrent kunne brukt hvem som helst i stallen med større hell. Han har jo hverken duellstyrken, teknikken eller passningsfoten til å gjøre jobben som han ble satt til. 

Jeg klarer ikke å fortstå hvorfor han ikke brukes i samspill med med en duellsterk eller smart spiss som kan gi han baller han har mulighet til å utnytte? 

Hadde vi hatt et slikt fungerene samspill idag, kunne vi kanskje fått utnyttet faktumet at vi fikk trykka LSK omhyggelig tilbake på banen. Synd det ikke ble synlig siden vi ikk klarte å omsette det i noe som kunne likne en sjanse.

---------------------------

Støtt FFK - Si "Hold kjeft" til en stadionsurpomp!


shaggy

A-lagspiller

Ble medlem: 02 jun 04
Innlegg: 485

Lagt til: 30 apr 06, 23:56
blir spennende å se hva slags reaksjon ffk får av forbundet pga kanarifansens blussing på tribunen...

---------------------------

drillo liker ikke joga og ordføreren liker ikke egg


Fjedjik

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 apr 03
Innlegg: 890

Lagt til: 30 apr 06, 23:57
Opprinnelig postet av Ido Form Klyster
Ser at enkelte synes det er rart at det blir ventet til høsten med å handle spillere. Er det ikke det Eggen har gjort begge årene han har vært hovedtrener, nemlig det å ikke gjøre leksa si slik at FFK har vært for dålig forberedt? Kom for all del trekkende med alle de lagene de slo i vinter, men sjekk samtidig hvor mye de kampene betydde. Alle som klaget så enormt på Drillo kommer til å måtte spise ordene sine, det triste var at han sluttet i klubben på grunn av bortskjemte snørrunger av noen spillere som ikke tålte å bli stilt krav til, sammen med offentlig hetsing. 

Mye mulig folk er fornøyd med gjørmebryting år etter år, men jeg forventer mer av FFK det tredje året i TL. Skulle FFK klart målsetningen om plassering midt på tabellen og over, må man ta seg kraftig sammen. Mot Lillestrøm ble det ikke skapt noe som helst, med Hoås som hederlig unntak. Brenne har gått i den samme gamle fellen og er elendig i ukesvis så fort han blir skrytt av i media. West kan begynne som sprinter, Toth kan reise hjem.

Synes FFK seriøst skal kaste seg inn i kampen om Rune Lange og Eirik Bakke. Dyrt, javel. Men det blir dyrere å drifte den nye stadion med en klubb i 1 divisjon...


Hvorfor gnåler du om Drillo nå, han er historie. Dessuten gikk han ikke pga hets eller innstillingen til spillerne. Han gikk fordi han fant det langt mere lukrativt å spasere mellom sognsvann og Ullevaal enn å kjøre helt til Fr.stad.

---------------------------

Show me the boys in red and white, then I can tell you about the art of football


Slabbedasken

Juniorspiller

Ble medlem: 30 jan 06
Innlegg: 177

Lagt til: 01 mai 06, 00:23
Opprinnelig postet av Husgutt
Opprinnelig postet av Slabbedasken
Enig der Scheie. PAC var god i dag. Er flott å se hvordan han har hevet seg i det siste. 

Øy, Husgutt! Husker du "shabby location" eller? På VGD for ei stønn sia? Titta over på den nye stadion i sta og da kom jeg til å tenke på det. Han som mente at den nye stadion vår ligger på en "shabby location" men som vi ga huden full. 

Dæsken. Makan til avsporing og internprat! Må sette fra meg flaska litt.


hva i alle dager? hvem er du på vgd igjen?= hehe... var forøvrig en tur innom nye stadion idag jeg og.. blir så vakkert assa:)


jeg savner kreativitet på topp.. men som sagt, tror jeg det løsner..  å rope på nye spillere hver gang det butter litt i mot blir for enkelt.. men klart, tar gjerne imot bedre spillere jeg. men mener ikke det er det det ligger.

på en dag med svært vanskelige forhold, gjorde vi en bra defensiv jobb og burde fått poeng mot lsk, laget som mange tipper som gullkandidater.. syns ikke det er så gærnt jeg. bare uflaks at det ble tap. husk også at vi etter neste helg har spilt mot veldig mange sterke lag. bare lyn og rbk igjen.

oppfordrer folk til å ikke melde seg på hylekoret..

oppturen kommer.


Er Kilevink på VGD. Men det var flere enn oss herfra som var med på "shabby location" DeKjøk var med, Oliver1, Mørten og CaputMundi.

Synes det kommer veldig mye negativt om guttas innsats i denne kampen. Både her og på FB. Kan ikke si meg enig i at det var så ille. Men det kan jo skyldes kraftige røde og hvite briller pluss en ikke nevneverdig stor fotballfaglig kompetanse. Jeg tror det kommer seg. Ikke brillene og kompetansen, men resultatene.

---------------------------

Vin og blomster på bordet...


Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 01 mai 06, 00:26
Endret: 01 mai 06, 00:27
Først og fremst mener jeg denne kampen viser hvilke problemer vi har mot lag som Lillestrøm, Start, Ham-Kam. Lag som presser knallhardt mot  ballfører, lag som pumper langt på stor og sterk spiss, lag som er mer opptatt av å ødelegge vårt spill framfor å konstruere sitt eget. Våre midtbanespillere sliter med å opprettholde presisjonen framover når det til enhver tid er et par hissige tankeløse og kondis-sterke motstandere som bruker armer, ben, trøyer og alt annet som dommern ikke ser for å stoppe våre guttær.

Poenget er at vi må finne en taktisk måte/metode å slå disse laga på, for akkurat nå er det jo noe så sinnsykt med press-lag i tippeligaen

Lillestrøm sto ekstremt høyt med sin firer, og det overraska meg at vi ikke fikk mer oppspill på West, som jo hadde løpt fra firern gang på gang hvis han hadde fått ballen litt oftere. FFK møtte denne høye fireren til Lillestrøm med sin egen høye firer, og dette var det som gjorde at vårt forsvar fungerte kjempemessig i store deler av kampen. Taktisk så langt spiller vi bra, men teknisk er det værre, for banen er for dårlig til å trille ballen vekk fra helt sinnsykt aggressive lillestrøm-spillere.

Det jeg mener er beholdningen etter kampen:
1) Vårt forsvar er ikke dårligere enn noen andres forsvar, og taktisk begynner ting å sitte.
2) Vår midtbane er avhengig av god bane for at man skal klare å spille seg forbi hardt arbeidende slitere
3) Offensivt har vi mye å gå på, men banen får ta mye av skylda
4) FFK viser seg som et vel så godt lag som LSK
5) Koren skårer et mål som det på mange måter er umulig å forsvare seg mot, og det er bare snakk om flaks som gjør at LSK tar tre poeng
6) West i midten er helt håpløst, man må sette inn folk i den plassen som kan ta imot feilvendt, og som er gode på hodet. Mao enten Hoås eller Toth i midten på topp.
7) West kan ikke ligge *helt* på topp, for da blir det for vanskelig å slå på ham. West må holde en 5-6 meter igjen sånn at midtbanen kan time oppspillet bedre/enklere mot en allerede aksellererende West. Brian kan ikke få ballen når han er i nærheten av forsvarere for de holder bare mannen fast. Mange mener West får for dårlige oppspill av midtbanen, men jeg mener at West timer løpa sine elendig, og at det gjør det vanskelig å spille på`n

Dette var på forhånd en meget vanskelig kamp, og i det lyset synes jeg ikke dette var så aller verst, men resultatet er jo selvfølgelig ikke bra. Koren hadde tur, dessuten, og det var i bunnen og grunnen det som gjorde at vi tapte kampen.

smarkuss

Knøttespiller
Ble medlem: 19 mai 03
Innlegg: 32

Lagt til: 01 mai 06, 00:38

Klokan

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 2247

Lagt til: 01 mai 06, 00:47
Nå synes jeg det er mange frustrete mennesker her .... Er det problemer i privatlivet eller ??? 
Har ikke sett på maken til negativitet altså. Dette forumet her er vel et vindu ti lFredrikstad Fotball Klubb ... man skulle tro det er gamle gretne gubber her ..... Nå må dere slutte ... Ja det blir tøffere og det kan hende at vi får ikke noe mer poeng før 16.05 og så !!!!!!!!!!!!!!! 
Skal liksom fortelle om 3 år med sessong kort og så skal han slutte.... ? har du kjøpt kortet for å se FFK eller hva ??? 
Det er ingen som har garantert deg røde roser og gull da du kjøpte det korte .... Gi gutta tid. vi har fått en forferdelig vanskelig åpning ....... 

---------------------------

Da nije bilo tebe, na teskom putu mom.
Ja nikada pjevao ne bi, jer ne bih imao kom.
Dinamo Zagreb


Husgutt

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 01 mai 06, 00:58
enig m ed klokan!  vi har møtt brann,viking, hamkam borte og lillestrøm, og eneste gangen vi har bæsja hardt på leggen var sist helg. med tur kunne vi vunnet idag på straffa vi skulle hatt..



polvott

Juniorspiller

Ble medlem: 04 nov 04
Innlegg: 91

Lagt til: 01 mai 06, 01:30
Blir sykt mye negative ting her nå... Synes ikke kampen i dag var så fryktelig dårlig jeg. Vi blir snytt for ett straffe spark og kunne fort tatt 1 poeng. og målet til LSK er jo litt av en perle.

---------------------------

Laget vårt, byen vår!!!!


oleberg

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 sep 03
Innlegg: 1341

Lagt til: 01 mai 06, 07:22
Opprinnelig postet av polvott
Blir sykt mye negative ting her nå... Synes ikke kampen i dag var så fryktelig dårlig jeg. Vi blir snytt for ett straffe spark og kunne fort tatt 1 poeng. og målet til LSK er jo litt av en perle.


Jo - elendig dårlig!!!

Når man ikke har et skudd på mål og i tillegg spiller på hjemmebane - da er det bare sorgenfri!!!!!

---------------------------

"Jeg fikk ingen indikasjoner på at FFK ønsket å beholde meg, men jeg ble ikke presset ut, sier Markus Ringberg som har laget 76 mål på 102 kamper for Fredrikstad"


dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 01 mai 06, 09:28
Endret: 01 mai 06, 09:28
Jeg vet ikke hva  man kan kalle et lag som spiller hjemme,
 og som ikke klarer å produsere en eneste hel sjangse i løpet av 94minutter.  
Dårlig, svakt, uinspirert, taktikkløst eller noe positivt.
Omskrivning av  " Fader Shakespearre " " Something is  rotten in the FFK team"

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 01 mai 06, 09:46
Greit nok, det. Sitt og vær fornøyde med det spillet som blir prestert og vær i lykkerus over nok en nær nedrykk opplevelse. Jeg forventer mer, mye mer. Spesielt hvis det skal være hold i de utallige påstandene om at Eggen er en så forbannet god trener. At man taper poeng på bortebane er forsåvidt greit, men at de spiller så til de grader ræva hjemme er ikke på langt nær godt nok. De er ikke innstilt på å underholde i det hele tatt, og grunner er enkel nok: De har ikke artister. At Klokan mener det er mange negative folk her får stå for hans egen kappe. For så høyt elsket han klubben at han dro fingeren utenfor stadion...

---------------------------

-Her Var Det Glatt, Gett-


Kristian B

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 1046

Lagt til: 01 mai 06, 10:57

Altså... jeg begynner å lure om jeg har sett den samme kampen som mange andre her?!?
Ramberg var jo banens klart beste spiller i første omgang, frem til han ble byttet ut...

Dessuten kan man jo begynne å lure ¨på om eggen ikke skal vurdere å lære gutta litt angrepsfotball...

HAdde vi hatt samme situasjonen etter fire serierunder for ett år siden, hadde folk skreket etter drillos avgang!!

For dårlig...rett og slett

---------------------------

I år skal vi slå klart ned på holding for å få bort problemet en gang for alle!! HAHA!!! TIDENES APRILSPØK!!! UT med norske dommere!! For FAEN!!!


teoball

Knøttespiller
Ble medlem: 24 apr 03
Innlegg: 33

Lagt til: 01 mai 06, 11:23
Skjønner ikke helt at Ramberg var så god, greit at han vant en del dueller men traff jo nesten ikke med en eneste pasning. Jeg og de som satt rundt meg var enige om at Ramberg skulle ut ved det siste byttet og fikk rett.

Husgutt

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 01 mai 06, 12:20
det jeg syns er rart er at før kampen, tippa nesten alle FFK supportere tap mot LSK.. flere tippa f.eks 3-0 til LSk.. så spiller vi en jevn kamp der vi fortjente 1 poeng ihvertfall.. skulle tro vi gjorde det bedre enn mange forventet..

FFK er tippa mellom 8-10 plass av de fleste.. at vi da avgir poeng mot LSK er kjipt. men ikke akkurat unaturlig..

ffkmats

Landslagsspiller
Ble medlem: 05 apr 06
Innlegg: 962

Lagt til: 01 mai 06, 12:28

Veldig bra sagt husgutt:) Fredrikstad matcha Lillestrøm bedre en de fleste lag! Det er ikke unaturlig å skape lite på den banen og et så kompakt lag som Lillestrøm! Det er mer unaturlig å slippe LSK frem så lite som FFK gjorde i går!! Det blir kanskje litt tynt offensivt, men som alle er enige i: Vi hadde fortjent et poeng, og det er ikke dårlig mot et av seriens beste lag.


Slabbedasken

Juniorspiller

Ble medlem: 30 jan 06
Innlegg: 177

Lagt til: 01 mai 06, 12:31
Opprinnelig postet av Husgutt
det jeg syns er rart er at før kampen, tippa nesten alle FFK supportere tap mot LSK.. flere tippa f.eks 3-0 til LSk.. så spiller vi en jevn kamp der vi fortjente 1 poeng ihvertfall.. skulle tro vi gjorde det bedre enn mange forventet..

FFK er tippa mellom 8-10 plass av de fleste.. at vi da avgir poeng mot LSK er kjipt. men ikke akkurat unaturlig..



DER traff du spiker`n Husgutt.

---------------------------

Vin og blomster på bordet...


RC2

A-lagspiller

Ble medlem: 15 aug 04
Innlegg: 429

Lagt til: 01 mai 06, 13:15
Jeg er blant dem som tippet 0-3. Sånn sett var LSK en skuffelse. Jeg hadde faktisk ventet at de skulle skape mye mer. Så at kampen ble jevn, er i grunnen gledelig. Når det er sagt at jeg ventet at FFK skulle skape mer enn de gjorde også, så de skuffet meg tross 0-1. Men LSK var mye svakere offensivt enn jeg hadde forventet. 

Alt i alt har vi ikke hatt merginene med oss så langt. Mot Brann misbrukte vi mange 100% sjenser, mot Viking hadde vi spillermessig overtak, i går var det jevnt og vi ble snytt for straffe. I tillegg fikk Koren hjelp av vinden til å skåre et praktmål. Kanskje vi burde utnyttet vinden bedre også? 

Uansett - angrepsmesig var det tynt i går. Vi går oss stadig fast i midten. Istedet for å skyte, har Brenne tendens til å skulle prøve å drible 3-4 mann midt i det trange LSK forsvaret. Men bevares - LSK er et vanskelig lag å spille mot, de er defensivt disiplinerte og tøffe i duellene.

Mot Start har jeg håp om at marginene er med oss - at det er vi som skårer og som har dommeren på vår side. Tar gjerne en reprise fra i fjor resultatmessig sett.

---------------------------

HOLYGANS
- du ser det ikke før du tror det! -

www.holygans.com / www.nettpuben.blogspot.com


danieltr

A-lagspiller
Ble medlem: 17 des 04
Innlegg: 605

Lagt til: 01 mai 06, 14:05

Daniel er mitt navn, og jeg er rød, hvit og flau..

---------------------------

"Ja det humpær og går, som ho tante sa, som hadde hengsla trebein."

-Ullo


Kristian B

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 1046

Lagt til: 01 mai 06, 15:12
Endret: 01 mai 06, 15:15
Jeg har ikke noe problemer med at vi taper for LSK, verre er måten vi taper på.
For LSK var langt fra bra i går, bare synd vi var elendig!!!.

---------------------------

I år skal vi slå klart ned på holding for å få bort problemet en gang for alle!! HAHA!!! TIDENES APRILSPØK!!! UT med norske dommere!! For FAEN!!!



Flat Trådet Nøstet
Side 9 av 10 9

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24