Husk meg
Brukernavn
Passord

Kun kjernen i plankehaugen som får støte til langturene?

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

marle

Moderator

Ble medlem: 09 apr 03
Innlegg: 591

Lagt til: 11 nov 05, 01:08
Endret: 11 nov 05, 01:09
http://www.f-b.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20051111/LESERBREV/451579011

Er det riktig at det kun er "kjernen" som til slutt sitter igjen med rabatten på 1000kr når de reiste til bodø og tromsø som sies i dette leserbrevet? I tilfelle er jeg veldig enig med Bjørg i at noe bør skje.. Ihvertfall med den ordningen om den fortsetter neste år.

Jeg og flere kamearter har også planer om å dra til Tromsø neste år pga denne ordningen.. Men hvis det viser seg å være umulig å få de 1000kr så frister det ikke så mye lenger.. (joda det frister for min del uansett.. men er sykt mye lettere å få med resta av gjengen på tur pga det avslaget..)

---------------------------

Sjefskodærn


mr_max

A-lagspiller
Ble medlem: 08 mai 04
Innlegg: 329

Lagt til: 11 nov 05, 16:05
Endret: 11 nov 05, 16:08
vel er det som er problemet FB er som SE og HØR

Det virka som meg at det ikke var 50 påmeldte på tromsø turen ihvertfall..
å det var flere som skrev seg på lista i Tromsø...
sett fra mine øyne da
bodø vet jeg ikke, men tviler at det var over 50 som dro der....

Det blir vel endringer på langturene til året tipper jeg
kommer nok på et årsmøte om ikke alt for mange måneder

mr_max

A-lagspiller
Ble medlem: 08 mai 04
Innlegg: 329

Lagt til: 11 nov 05, 16:09
Endret: 11 nov 05, 16:29
satt den inn i denne tråden isteden for å starte en ny en..
denne er blant annet svar på det som har stått i FB i det siste, jeg har ikke noe verv i plankehaugen så det er sakt, men aktiv når det gjelder å hjelpe til på dugnad.

Må bare si at jeg syns mange av de meningene som blir lufta i lokalavisene burde bli tatt med styret i plankehaugen eller på et årsmøte, ikke gjennom lokal avisa.

Mener da kritikken som har kommet fordi det er har blitt en "indre kjerne" i plankehaugen, å hvorfor har det blitt det?
jo fordi det er de samme folka som stiller opp når det gjelder TIFO,Dugnad og vakthold... da blir det fort "indre kjerne" som det så populært blir kalt som snakker sammen og da igjen blir en mere sammensveiset gjeng.

Når det gjelder saken med at det som har hent med Enerly ikke var oppe å gå så fort vi supportere fikk greie på det så kan det vel kanskje tenkes at de som sitter ansvarlig for Websiden osv kanskje var i Kristiansand åå kanskje ja var hjemme sent på natt? 

Det med konto som sikkert ikke alle har fått med seg som har kommet har jo kommet fordi Plankehaugen og FFK ble nedringt av folk som ville gi.

Når det gjelder bygginga til huset til Kvisvik, er imot det jeg, men når plankehaugen har tatt på seg noe som ble veldig spontant så bør vi stille opp slik at det ikke blir de samme folka som igjen drar lasset, jeg skal stille opp selv om jeg er mot det fordi jeg syns det blir galt at vi bare skal stå å se på andre medlemmer sliter ræva ta seg.

kan jo bare lure:?
hvor var folket på TOTO konserten, Tall Ship Races som vi hadde kjempe masse oppgaver å skaffa masse penger til kassa.  Diverse konserterer på Værste?
Er en grunn til at turene blir billigere.......

Neste gang man har noe negativt og komme til lokalavisene luft det med de som er valgt av oss slik at man kanskje kan få de svara man lurer på uten å henge ut  hele plankehaugen som en gjeng tullinger... kanskje det var ment som konstruktiv kritikk, men da har vi faktisk er årsmøte om ikke så alt forlenge som man kan si meninga si på.
Kristian

frekkrik

A-lagspiller
Ble medlem: 01 nov 04
Innlegg: 562

Lagt til: 11 nov 05, 22:25
Opprinnelig postet av mr_max
vel er det som er problemet FB er som SE og HØR

Det virka som meg at det ikke var 50 påmeldte på tromsø turen ihvertfall..
å det var flere som skrev seg på lista i Tromsø...
sett fra mine øyne da
bodø vet jeg ikke, men tviler at det var over 50 som dro der....

Det blir vel endringer på langturene til året tipper jeg
kommer nok på et årsmøte om ikke alt for mange måneder


Nå var det vel ett leserinnlegg fra ho gærne kjerringa da! Virker som ho er like bitter som drillo pga et eller annet! Andre sterkt kritiske innlegget på under en uke! Virker som hun kun er ute etter å sverte, å i tillegg navngir dem ho tydeligvis ikke liker..
Når det er sagt, så er ho sikkert en av dem som er her inne å skriver....

ximo

Juniorspiller

Ble medlem: 23 jun 03
Innlegg: 198

Lagt til: 14 nov 05, 18:04
Endret: 14 nov 05, 18:22
Må si at jeg er enig i noe av det hun sier.. Samtidig som jeg mener at det er godt at "kjernen" er en sammensveiset gjeng mener jeg forslaget hennes om fler styrer osv blir for langt til den andre siden. Blir det for åpent mister man også mye av engasjementet og drivkraften. Men å åpne opp styret mer synes jeg er en god idé, og vil føre til at fler trekker seg til Plankehaugen. En idé er jo å se hvordan andre supporterklubber i TL organiserer seg, Klanen kan jeg tenke meg er et bra eksempel, de har nok av erfaring.. Jeg synes også modellen Klanen bruker på sine borteturer er mer rettferdig. Hvis det ikke var 50 på de siste borteturene er det bare positivt å gjøre som Klanen å dele potten på alle som reiser.

Det at hun tar det opp i FB og ikke tar det opp direkte med Plankehaugen er ikke noe å skrike for, les en del aviser så ser du at det er nok av leserbrev og diskusjoner. Se og Hør har ikke de diskusjonene såvidt jeg vet..

Ps.
En ting jeg ikke ikke er enig i er at ledelsen i Plankehaugen viser "en nedlatende og ikke- inkluderende holdning til «menige» medlemmer".. Jeg var med til Bodø i fjor (sponset tur), og selv om jeg merket at flesteparten kjente hverandre godt fra før var de ikke nedlatende eller ikke-inkluderende overfor meg..

---------------------------

Jeg bor i Moss nå, og bor i Moss neste år.. og jeg skal pendle til Fredrikstad også neste år!
-Knut Thorbjørn Eggen (og ximo), 2004


A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 14 nov 05, 19:00
Opprinnelig postet av mr_max

Må bare si at jeg syns mange av de meningene som blir lufta i lokalavisene burde bli tatt med styret i plankehaugen eller på et årsmøte, ikke gjennom lokal avisa.



Hva er egentlig problemet? Hun som kommer med denne kritikken skriver et saklig og kritisk innlegg på bakgrunn av hvordan hun oppfatter ting. (Ikke det at jeg er enig med henne.) I tillegg kommer hun med konstruktive ideer og signerer til og med med fullt navn.


Sammenlignet med hva enkelte "supportere" og bedrevitere a la Drillestad og Herlovsen lirer av seg i avisen så er da dette ganske så fair. Til og med på dette forumet er det ikke måte på hva slags gode og mindre gode råd diverse debattanter (meg selv inkludert) kommer med. Medlemmene i Plankehaugen ønsker jo selv og være en vesentlig del av fotballkulturen i Fredrikstad by. Sånn sett så mener jeg man bør tåle slik kritikk når den kommer i media. FFK har også årsmøter der medlemmer kan komme med forslag. Hvem som helst kan bli medlem. Ytringsfriheten er et viktig virkemiddel til å skape diskusjon og dermed utvikling. Så lenge vi supportere skal forbeholde oss retten til å uttale seg om FFK, så må også vi supportere akseptere at det kommer uttalelser om oss - også i media.

---------------------------

God bedring, Daginn!



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340