Husk meg
Brukernavn
Passord

Red Beavers ødlegger for Plankehaugen

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 19 aug 03, 16:46
Tok dette innlegget fra diskusjonsforumet til Stjernen, håper det er greit for FFK patriot

Jeg har ikke sett makan, jeg lufter meninga mi offentlig og får huden full av kjeft??!! Litt av noen supportere dere er... Jeg skal se begge kampene den søndagen jeg siden STJERNEN utsetter sin kamp! Hadde de ikke gjort det hadde jeg holdt meg på stadion!
Har stått i Beavers før også jeg men det greiene der holder jeg meg langt unna, supportere dere liksom, var i Oslo å så Oslo Øst-FFK og havna DESSVERE rett ved Beavers, og det somm sjedde var at når Plankehaugen satte i gang ett rop, begynte Beavers med et helt annet rop!

Oppfordring til Beavers:
Slutt å arangere turer som baserer seg på fylle festing, og når plankehaugen starter ett rop så må ikke dere begynne med et annet, (synes det var noen som nevnte noe om å stå sammen for å få Fredrikstad til en idrettsby.) Da kan ikke beavers komme å ødelegge for Plankehaugen!

Dette skriver jeg forresten for egen regning. Ingen i PLankehaugen eller noen andre enn meg skal lastes for dette innlegget! Jeg representerer pr dags dato ingen suporter klubb men holder meg på hovedtribunen både i Stjernehallen og på Fredrikstad Stadion!
HEIA STJERNEN HEIA FREDRIKSTAD!
FFKpatriot

Magic18

Juniorspiller

Ble medlem: 07 apr 03
Innlegg: 118

Lagt til: 19 aug 03, 18:40
Og meningen med å klippe inn det var...?

Er det den generelle oppfatningen blant ffksupporterne her?

---------------------------

#18™


fredrik

Bedriftsspiller
Ble medlem: 08 aug 03
Innlegg: 15

Lagt til: 19 aug 03, 19:04
Jeg må si meg enig i at vi som står å synger,ikke skal synge 3-stemt.Men i stedet for å klage
syns jeg heller at "supporter" skal komme ned fra hovedtribunen,og synge med oss i plankehaugen.Vi er ikke så alt for mange der.JO FLER JO BEDRE.:ffk:;)

ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 19 aug 03, 21:55
Jeg står i plankehaugen hver kamp, og jeg synes det verbale samarbeidet på tribuna fungerer veldig bra... har ikke lagt merke til en gang at beavers har starta å synge noe annet.. uansett skal alle som står og synger for ffk ha ros, det er bedre enn å sitte på hovedtribunen og ikke tørre å bli med på bølgen en gang (les: mossekampen)..

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!



HATER ARVE MOKKELBOST!!!!!!!!!!!!!!


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 19 aug 03, 22:27
Hvorfor skal enkelte av dere som står og synger for FFK heve dere over de som sitter på hovedtribunen? Den holdningen hjelper ikke akkurat når man sliter med rekrutteringen...

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 19 aug 03, 22:52
Costanza:

Her har du misforstått.. nå må du lese det som står her...

folk som sitter på hovedtribunen kommer her og klager på hvordan samarbeidet med synginga til plankehaugen og red beavers fungerer... det jeg da svarte var at han burde komme ned på stå og synge han også, i stedet for å klage.. vi blir ikke bedre eller flere supportere av å bare klage på hverandre...

Selv hører jeg til plankehaugen, men synes det er veldig positivt at red beavers også støtter ffk verbalt.. jo fler, jo bedre.. hvilke sanger de synger synes jeg de kan få bestemme selv, men som sagt har jeg aldri hørt at de har starta andre sanger med vilje når plankehaugen drar i gang...

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!



HATER ARVE MOKKELBOST!!!!!!!!!!!!!!


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 19 aug 03, 23:05
Hver gang noen utenfra Plankehaugen kommer med kritikk - som ofte også er av konstruktiv art - så er et typisk argument fra flere i Plankehaugen: "dere har ikke noe dere skulle ha sagt før dere kommer og synger med oss selv" Når man kommer med det argumentet hele tiden, så vitner det bare om at man ikke kommer noen vei. Det er ikke der problemet ligger. For veldig mange er det av ulike grunner ikke aktuelt å stå og synge - men de skal vel allikevel få lov å ytre sine meninger om dette?

Personlig veksler jeg noe ved å sitte på hovedtribunen eller stå på langsiden. Er medlem av Plankehaugen, men står ikke med de og synger på kampene. Synes likevel jeg skal ha lov å si min mening. Og det gjør jeg nå:

Selvsagt er det bra at Beavers er med, og jeg har heller ikke fått med meg at det synges forskjellige sanger (vel, det skjedde jo i Horten, men der var vi mange og fulle) Mine oberservasjoner fra hovedtribunen under de fleste kampene er at man knapt ser at det står en supporterklubb på motsatt side dersom man ikke er klar over det på forhånd (kanskje vurdere flere måter å markere seg på i rødt/hvitt?). Syngingen er til tider bra, men varierende. Forrige hjemmekamp mot Hødd var lyden veldig spinkel, men har jo noe med antallet å gjøre. Jeg er mest skuffet over at det ikke har skjedd en ekspansjon i syngende medlemmer i Plankehaugen i år. Hva som er årsaken til det kan være så mangt.

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


En Annen Planke

Juniorspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 208

Lagt til: 19 aug 03, 23:14
Endret: 19 aug 03, 23:14
Det har utvilsomt vært en stor ekspansjon i antall syngende medlemmer i år, Constansa, så der tar du grundig feil. Forutsatt at du sammenlikner med i fjor. Når det er sagt, er jeg enig i at ekspansjonen ikke har vært så stor som det man kan ønske. Sett i forhold til antall tilskuere, har FFK en forholdsvis liten supporterklubb. Dette er jeg imidlertid overbevist om at har noe med supporterkultur og hva vi er vant til å gjøre. Det tar tid å bygge opp sånt - det er ikke gjort på et blunk.
Tror jeg.

---------------------------

Opprinnelig postet av trigz


Hvis dere vil leve i trua på at dere veit en dritt om supporterkultur, lykke til på ferden mot en lang rekke tap og en hel masse nedturer. Vi ses i høst, bønder. Hvis dere ikke har gått lei innen den tid.


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 19 aug 03, 23:20
Det er helt klart ikke gjort på et blunk, men utviklingen har vært litt skuffende lav sett utenfra. Hva det kommer av er jeg som sagt usikker på. Bare se på Aalesund, der gikk vel utviklingen meget fort og har fått inntrykk av at det plutselig ble ganske mange aktive supportere der. Så det er mulig. Krysser fingrene for at både FFK og Plankehaugen blir bedre og bedre for hvert år fremover nå - har tro på det.

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Lars Thoresen

A-lagspiller
Ble medlem: 11 jun 03
Innlegg: 419

Lagt til: 20 aug 03, 02:11
Endret: 20 aug 03, 02:13
Plankehaugen har et kjempepotensiale på lang sikt selvom vi ikke er så mange syngende nå. Men vi har hatt en jevn og fin økning hele tiden. Selvom jeg og andre i Plankehaugen gjerne skulle sett at noen flere tok turen over til Lange Stå fra Hovedtribunen, så synes jeg vi har fått mye ut av situasjonen i år med stadig bruk av rop fra side til side som for eksempel "Røde og hvite er de beste!".

Diskusjonen om hvorvidt man er dårligere supportere om man sitter, er dødfødt. Men jeg synes det har vært litt dårlig respons på medlemsfronten fra Hovedtribunefolket. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på tifoen i år, men det er kanskje på tide at noen flere på Hovedtribunen får med seg at tifo koster penger, masse penger! Vi må fort ut med 60,- kroner for ett bluss, og Flaggstengene på de store flaggene våre holder sjelden mer enn en sesong. De koster omlag 500,- per stk.. Dette var bare to eksempler. Så meld deg inn og støtt oss på den måten eller sett inn penger på tifokontoen vår. Heldigvis har vi gode og gavmilde sponsorer som har stilt opp for oss, men det hadde vært en ekstra trygghet om flere kunne melde seg inn. Ved å melde deg inn i Plankehaugen, viser du at du setter pris på jobben vi gjør selvom du sitter på Hovedtribunen. Samtidig hjelper du oss med bokstavelig talt å sette farge på kampene.

Videre så skal jeg få lagt ut litt mer info om tifo på plankehaugen.no. Selvom du sitter på Hovedtribunen og ikke orker/har lyst til å stå og synge, så er det likevel fullt mulig å hjelpe til med tifo etc.. Vi skal også forsøke å få i gang en tifogruppe i løpet av høsten. Jeg skal komme tilbake med mer info på plankehaugen.no og litt her i dette forumet. Kanskje vi klarer å få med alle på Stadion på en gigant-tifo i løpet av høsten?

---------------------------

Lars Thoresen, stolt aristokrat


DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 20 aug 03, 09:38
Her er det bare å ta tiden til hjelp så vil Plankehaugen vokse seg større etterhvert. Selv sitter jeg på Hovedtribunen, men det er flere og flere der oppe som er med å synger "røde og hvite" og typ "gi meg en F". Så over tid vil Plankehaugen bli flere. Det er også flere og flere på hovedtribunen som kjøper supporter effekter og noen av oss har også et eget, men lukket forum, på www.hovedtribunen.net, der vi samles mye om FFK.

Men jeg ser ikke hvorfor Red Beavers skal være på stadion som en egen gjeng, kan ikke de bare melde seg inn i Plankehaugen da? Det burde bare vært en supporter gruppe for både Stjernen og FFK som klanen er for Vålerenga, og den bør hete Plankehaugen. Red Beavers får meg til å tenke på menstrasjon.

Hva Klanen gjelder så har de over tid klart å trekke til seg et bredt spekter av ulike type mennesker fordi de har holdt en ryddig linje over tid. Klanen er noe å strekke seg etter, om vi hater Vålerenga aldri så mye.

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!


ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 20 aug 03, 13:23
For det første må jeg si at utviklinga vi har hatt på supportersiden i år er bra sammenlignet med det vi hadde i fjor. I fjor var vi vel mellom 20 og 40 syngende på hver hjemmekamp, i år har det ofte vært 100 syngende.. på bortebane er det mange hundre som synger...

en av årsakene til at ikke flere står i plankehaugen tror jeg er plasseringa.. det er mye mer attraktivt og bedre å sitte på hovedtribunen med lyd og alt mulig, enn å nærmest stå på en lang rekke på "smale" stå... hadde plankehaugen flytta opp på hovedtribunen er det garantert fler som hadde vært med.. klanen f.eks okkuperer jo nå hele den ene hovedtribunen på ullevaal..

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!



HATER ARVE MOKKELBOST!!!!!!!!!!!!!!


Hællæ

Knøttespiller
Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 30

Lagt til: 21 aug 03, 22:35
Endret: 21 aug 03, 22:55
Det er jo akkurat Beverane som blir sett på som et problem når dere kommer på Melløs..Kan fort bli bråk på sånn kamp uansett hvem som vinner..Har jo hatt 2 episoder med de allerede ..Første gang var på Bellevue da en bever spørte om vi ville bli med å slåss utafor Bellevue.Andre gang var i Fredrikstad i år da et par kom bort til oss da vi venta på å gå om bord i bussene..Hadde verken sagt eller gjort noe..

Ellers så er vel en vanlig Fredrikstad borger bedaglige folk som kan oppføre seg!!

---------------------------

Med Moss til tippeligaen 2005


Lars Thoresen

A-lagspiller
Ble medlem: 11 jun 03
Innlegg: 419

Lagt til: 22 aug 03, 00:18
Endret: 22 aug 03, 03:35
Døm langt fleste beveræne er ålreite typer som aldri lager noen problemer for hverken Plankehaugen, FFK, Stjernen eller Red Beavers. Mange er medlemmer både i Red Beavers og Plankehaugen. Problemet er at Red Beavers ikke klarer/vil kvitte seg med de verste idiotene. Det er en håndfull duster, og knapt nok det, som om ikke de er medlemmer i RB, alltid henger sammen med folk fra RB. Dermed assosieres disse også med RB, noe som blir et problem for RB. Et par av dem har forsøkt seg på å være med Plankehaugen på tur. Den gleden får de ikke igjen for å si det slik. Makan til lavmålsidioter... Den siste rapporten om bevervedhengets bragder fikk jeg tidligere i kveld: To av dem begynte visstnok å slåss mens de så på kampen mellom politiet og byens løse fugler på Kongstenbanen i går. Imponerende...

Etter hvert så har vi i Plankehaugen fått kartlagt de verste tilfellene slik at disse hverken får bli medlemmer hos oss eller være med oss på tur. Men det er neppe noe problem for dem å komme seg til Melløs senere i år selvom de ikke får være med Plankehaugens busskortesje. Vedkommende som ville slåss med Kråkevingen på Bellevue i fjor, uttalte etter opprykket at han gledet seg til 1. divisjon, for da kom det flere bortesupportere han kunne slåss med. Vedkommende er en typisk beverhangaround. Enkelte hevder til og med at han har blitt utestengt fra RB, men det har tydeligvis ingen praktisk betydning, dessverre.

---------------------------

Lars Thoresen, stolt aristokrat


Goran Karlsen

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 434

Lagt til: 22 aug 03, 01:45
At noen er utestengt på turer med Plankehaugen er greit, men det bør ikke utbroderes til minste detalj på disse sidene. Det er enkel psykologi å forstå at slike innlegg ikke styrker samarbeidet melom Plankehaugen og Red Beavers. Noe som er trist,Lars.

---------------------------

Gøran Karlsen


Lars Thoresen

A-lagspiller
Ble medlem: 11 jun 03
Innlegg: 419

Lagt til: 22 aug 03, 03:31
Endret: 22 aug 03, 03:40
Ja, det er trist, Gøran, men det er kanskje snakk om å kvitte seg med to idioter. Hvor vanskelig er egentlig det? Det er snakk om et par personer som ikke tilfører supportermiljøet i Fredrikstad noe av verdi. Ikke noe overhodet; null og niks!! Faktisk en ypperlig anledning for beveræne til å vise hva de er laget av. For det er først og fremst et beverproblem; til og med mossingæne har fått med seg at vedkommende har en viss bevertilknytning. Men hvis ikke Plankehaugen og FFK tar tak i slike tilfeller før det går for langt, så vil dette slå tilbake på oss også til slutt.

Jeg blir selvfølgelig oppgitt når jeg hører at Kråkevingen ble nødt til å "hilse på" et par Fredrikstadfolk de ikke hadde spesielt lyst til å hilse på etter kampen tidligere i sommer. Det forundrer meg overhodet ikke om den samme personen som "tok kontakt" med Kråkevingen på Bellevue i fjor var involvert igjen. Det vil i så fall være den tredje eller fjerde episoden vedkommende er involvert i. Siden dette er et debattforum: Hvordan løser vi denne og liknende saker? Er dette en type FFK-supportere vi vil ha?

---------------------------

Lars Thoresen, stolt aristokrat


ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 22 aug 03, 17:37
Er det han svensken vi snakker om??

jeg synes alle ffk-supportere er gode supportere, om de er voldelige, bankranere, prester, proster, statsministere eller voldtektsmenn... alle bør ha mulighet til å være supporter uavhengig av hvordan man er som person.... det er ingen supportergjenger som ikke har noen "bråkemakere"!

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!



HATER ARVE MOKKELBOST!!!!!!!!!!!!!!


En Annen Planke

Juniorspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 208

Lagt til: 22 aug 03, 18:09
Noen ganger er det vanskelig å skille mellom ironi og det motsatte, og i dette tilfellet er jeg usikker. Mener du virkelig det du skriver, AJG, eller bare spøker du? Håper virkelig det siste er tilfellet...

---------------------------

Opprinnelig postet av trigz


Hvis dere vil leve i trua på at dere veit en dritt om supporterkultur, lykke til på ferden mot en lang rekke tap og en hel masse nedturer. Vi ses i høst, bønder. Hvis dere ikke har gått lei innen den tid.


Pelle

A-lagspiller

Ble medlem: 12 jun 03
Innlegg: 425

Lagt til: 22 aug 03, 19:24
Håper også at det var ment som en spøk.... Greit nok at alle typer mennesker kan være fotballsupportere, men det betyr ikke at Plankehaugen skal gi alle adgang. Når en gruppe mennesker samles, om det er på jobb, i en golfklubb, eller i en supporterklubb, MÅ man ha en del enkle kjøreregler for normal folkeskikk. Når det gjelder Plankehaugen, syns jeg ikke de stiller urimelige krav til sine medlemmer. Klarer man ikke å følge de få reglene som er satt opp der, har man ingenting i PH å gjøre. Husk, medlemmene representerer PH, Klubben og byen, når de er på tur. Da er det ikke noe særlig å ha med seg noen som alltid skal slåss, drikker seg dritings eller bare lager kvalme. Også med tanke på seriøsitet og rekruttering er det viktig å luke ut personer med dårlig oppførsel. Klanen er et godt eksempel. De hadde endel medlemmer som ga Enga og Klanen et dårlig navn og rykte. Der har prøvd å rydde opp, og kvitte seg med uønskede medlemmer.


Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340