Husk meg
Brukernavn
Passord

Jeg vil hjem sier Lund Hansen

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 3 1

keiko

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 23 jun 05, 15:42
Da trenger vi en reserve for lasse har vel ikke kommet så lagt ennå at han kniver om noe plass. møtt en mur av taushet hos FFKs ledelse etter at han sa han var lei.

Hvorfor kan dem ikke gi han ett svar?

les her

---------------------------

se jeg har gjort siden min enda bedre http://keiko99.net det er norsk forum og det er nytt. ta en titt da


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 23 jun 05, 15:44
Lasse Staw er sjuk og er ikke spilleklar på flere uker

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5527

Lagt til: 23 jun 05, 15:51
De må vel først finne en erstatter.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10063

Lagt til: 23 jun 05, 15:59
Hva slags svar skal de gi ham da? Han er under kontrakt og må da finne seg i at han per dags dato ikke er førstevalg.

Gutten kan egentlig takke seg selv. Han valgte å signere en treårskontrakt med Rosenborg fremfor å signere en kontrakt med FFK. Synes det er helt naturlig at man heller bruker Sørlie om de to keeperne er jevngode.

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


Vidar

A-lagspiller
Ble medlem: 09 aug 04
Innlegg: 239

Lagt til: 23 jun 05, 16:19
Synes det blir for dumt slik man behandler Lund Hansen. Er redd man driver med mye dumt i FFK om dagen og ikke får det beste ut av stallen. Hvis de to keeperne er jevngode så er det naturlige at man ser på formen. Lund Hansen var meget god i fjor høst, men Sørlie fikke allikevel sjangsen ved seriestart. Det var greit nok siden de var så jevne og Sørlie har jo også vært meget god. Men i de siste kampene har han vist sterke tegn til formsvikt og Lund Hansen var meget god i andreomgangen mot Bodø/Glimt og burde fått fortsette mot Molde og så lenge han holdt formen god.
Når dette ikke skjedde så skjønner Lund Hansen tegningen. Det er trynefaktor som avgjør og ikke sportslige hensyn. Er miljøet i FFK i ferd med å bli like muggent som i Odd? Helvete, nå ble jeg sur og forbannet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 23 jun 05, 16:31
"Dumt slik man behandler Lund Hansen?"

Hva mener du med dette utsagnet? Hvordan vet du hvordan han blir behandlet? Blir han behandlet på en dårligere måte enn det andre andrekeepere blir?

Sørlie tilkjempet seg plassen som førstekeeper ved seriestart fordi han hadde vært klart best av de to keeperne gjennom treninger og treningskamper gjennom vinteren. Og når han har stått ganske bra i serien, så er det helt naturlig at han fortsatt får tillit. Alle er tjent med at det ikke skiftes ut keepere ofte i løpet av en sesong, og det vet Lund Hansen også. Så det er helt forsvarlig at Sørlie fortsatt er førstekeeper i FFK.

At du trekker inn trynefaktor og muggent miljø, blir helt usaklig.

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10063

Lagt til: 23 jun 05, 16:49
Eh? Ville det ikke vært MYE merkeligere hvis Sørlie ble satt på benken etter EN svak kamp? I tillegg var han skadet pga han hadde tråkket på en spiker!

Ser ingen grunn til at Sørlie skulle benkes neste kamp, selv om Lund Hansen gjorde et godt innhopp. Det skal være rom for keeperne å gjøre en svak kamp i nå og da uten å være redde for å bli benket dagen derpå.

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


Stjerna(5)

Knøttespiller
Ble medlem: 08 mai 05
Innlegg: 26

Lagt til: 23 jun 05, 16:51
"Vidar" er inne på noe,virker som Sørlie har klippekort på laget.Men klippekort var det ved flere anledninger ,når Drillo var landslagstrener også.Sørlie har kjempet til seg keeperplassen,allikevel burde Lund Hansen få sjansen etter fin opptreden mot Bodø Glimt.Formen til Sørlie har dalt litt de siste kampene.

---------------------------

En blind høne kan også finne et korn!!!!!!


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 23 jun 05, 17:06
Endret: 23 jun 05, 17:09
Mener jeg så ett innslag på TV Østfold der han også furtet over at han ikke fikk spilletid.
Man kan ikke gå ut i media og gjøre slik han gjør, det gjør jo det bare vondt verre for han.
Der fikk han i hvertfall svar fra keepertrener Jerry Knutsson om hvordan situasjonen var. For øyeblikket var Steinar bedre og ferdig med det

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 23 jun 05, 17:07
Endret: 23 jun 05, 17:09
Sørlie var uheldig tråkket på en spiker, måtte stå over én omgang, Lund Hansen kommer inn og står tilnærmet feilfritt, men det betyr ikke at han har gjenerobret posisjonen som førstekeeper. En keeper skal ikke gå rundt og frykte for at dersom han går ut ved pause, men er tilbake til neste kamp, så vil han miste plassen om reserven gjør det bra. Både keepere og forsvarsrekka er tjent med at det eksisterer en førstekeeper som får tillit over tid. Sørlie har rett og slett ikke spilt seg ut av laget i år!

Og hvis du spør meg, så synes jeg Lund Hansen nesten høres ut som en furtende liten guttunge på det intervjuet jeg hørte på Radio Fredrikstad i dag!

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 23 jun 05, 17:23
Da håper jeg klubben henter inn en skikkelig keeper med gode holdninger. Sørlie var underdog når han kom tilbake fra sitt lange skadeavbrekk. Det tok han som en mann, jobbet knallhardt for å ta tilbake keeperplassen, noe han også helt fortjent klarte. Da er det bare for Lund Hansen å gjøre det samme, vise sammer fightervilje. Hvis ikke kommer han ikke til å nå langt som fotballspiller hvis han ikke har holdninger nok til å takle litt motgang.

Han fikk vel alle tiders mulighet for å spille fast når han kom til FFK. Og hadde han signert kontrakt med FFK i steden for RBK, så hadde han også blitt mer satsa på. Men hvilken klubb er det egentlig som setter ut sin egen og jevngode keeper med en som forsvinner etter sesongen? Da må jo neste keeper starte på nytt igjen neste sesong. Nå begynner Sørlie å få skikkelig erfaring med de fire bak. Han får rutinen og jeg er sikker på vi kommer til å se flere kanonkamper av han utover i sesongen.

Lund Hansen må vel ned i førstedivisjon for å spille fast, enten det, eller flytte til Trondheim og ta opp kampen med Rønningen og Johnsen om keeperplassen, tror ikke det er så veldig mye enklere.

Men at han savner folka er nok en mer gyldig grunn for å ønske seg tilbake. Men jeg tror i hvert fall ikke han får oppfylt begge drømmene sine. Han kan ikke flytte tilbake til Trondheim til frøkna og få førstelagsfotball, da må det bli Byåsen eller Strindheim.

---------------------------

Sesongen 2005 tar vi storeslem!


Vidar

A-lagspiller
Ble medlem: 09 aug 04
Innlegg: 239

Lagt til: 23 jun 05, 17:23
Jeg tror ikke noe på at Sørlie var klart best på treninger. Drillo sa selv at de to var svært jevne og du påstår ikke at han juger, vel? Mulig Sørli strakk seg ekstra på trening når Drillo så på, fordi han skjønte det var nødvendig når Lund Hansen i utgangspunktet hadde keeperplassen..
Hvordan kan Lund Hansen betraktes som klar andrekeeper etter høstsesongen er over min fatteevne. Faktum er at FFK knapt har spilt dårlig med ham bakerst, mens svært mange av kampene med Sørlie har vært rævekamper, selv om Sørlie har spilt bra..

Jeg skjønner ikke helt hvilken lov som sier at det er så farlig å skifte ut på keeperplassen, når det er vanlig å gjøre det på andre plasser. Klart man bør ikke gjøre spillere usikre, men Sørlie har jo vært usikker en stund nå og skyld i flere tap for laget. Hvordan kan det bedre hans selvtillit? FFK er i en sjelden heldig situasjon med to i prinsippet meget gode
keepere og kan utnytte en konkurransefaktor, men i stedet risikerer vi å leve med en førstekeeper som lever på gamle bedrifter (Rosenborg-kampen hvor han fikke et voldsomt psykisk overtak på Rosenborg-spillerne).

Lund Hansen og Sørlie er temmelig forskjellige som keepere. Sørlie i form er plasseringssterk og veldig sikker i klypene i feltet, mens Lund Hansen er vel først og fremst er rask og med stor rekkevidde på streken.

Om man tar hensyn til trynefaktor i stedet for *strengt* sportslige hensyn og hvordan miljøet er, er nok ikke usaklige ting i forhold til hvordan et fotball-lag presterer. Hva skal man tro når spillere som Lund Hansen og Ringberg ønsker seg bort og andre presterer som avvisnede blomster?
Det eneste som er usaklig og dumt er å trekke inn kontraktsforhold og "frykt" for at Rosenborg skal få en god keeper etterhvert. Fortsetter man sånn går det bare en vei, ned en divisjon og da er snart Follo et bedre lag enn Fredrikstad.


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 23 jun 05, 17:30
Endret: 23 jun 05, 17:32
Det er ikke farlig å bytte på keeperplassen, men det er ikke helt stuerent heller. Hvor mange andre lag ser du som bytter keepere? De fleste har en fast keeper som står. Så har de en som venter tålmodig på å få sjansen. Det skaper trygghet for keeperen, som kan senke skuldrene, og det skaper trygghet for den bakre fireren som kan forholde seg til en keeper.

Tror Sørlie veier opp eventuelle blundere med å redde til oss fire poeng borte mot VIF og RBK.

Lund Hansen vil bort for å komme hjem til frøkna og spille A-lagsfotball. Ringberg vil hjem fordi han kanskje lengter hjem til Sverige? Kvisvik misliker ingen i ledelsen i Brann selv om han på død og liv ville til FFK nå. Det trenger ikke være noe galt i ledelsen selv om noen ønsker seg bort fra klubben.

---------------------------

Sesongen 2005 tar vi storeslem!


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 23 jun 05, 17:34
Endret: 23 jun 05, 17:37
Når jeg skriver at Lund Hansen var bedre enn Sørlie under treninger og treningskamper i vinter, så baserer jeg meg hovedsaklig på hva jeg har hørt fra folk som har observert mange treninger, og ALH var i tillegg ganske rusten de kampene han spilte i vinter. Han har jo også sagt selv at han ikke har vært på topp under treningene i vinter og at Sørlie nok hadde vært bedre. Dessuten ønsket kanskje Drillo en mer sjefstype på keeperplass. Det er jo en kjent sak at Lund Hansen ikke akkurat er veldig flink til å kommunisere med forsvaret. Husk også at Lund Hansen i utgangspunktet ble hentet til FFK som reserve for Sørlie, men fikk spilletid pga langtidsskaden til Sørlie. Men han kan ikke forvente å spille i 2005 basert på hva han gjorde i 2004. Med Sørlie tilbake "fit for fight", startet begge med blanke ark med ny trener før 2005-sesongen. Og Sørlie var åpenbart den som taklet konkurransen best og stakk avgårde med plassen som førstekeper i 1. serierunde. Og enn så lenge har han ikke spilt seg ut av laget, og derfor er det helt naturlig at han fremdeles står i mål. At Lund Hansen uansett skal tilbake til Trondheim etter sesongen, teller selvsagt heller ikke positivt for hans del.

Og ja, det ER viktig med kontinuitet på keeperplass (uten at det er noen "lov", som du skriver...). Det har jo også Lund Hansen uttalt, dvs. at han mener det er riktig å bruke én fast keeper for å skape trygghet. Keeperplassen er spesiell og kan ikke sammenlignes med posisjoner utenpå banen sånn sett. Det er også viktig overfor forsvaret som skal ha et tett samarbeid med keeper. Jo bedre de kjenner hverandre, jo tryggere blir de på hverandre, og det er et godt utgangspunkt for gode prestasjoner.

PS! Må til slutt legge til at JEG personlig ikke mener Sørlie nødvendigvis er en bedre keeper enn Lund Hansen, men jeg forsvarer fullt ut det valget som er gjort av FFK mht keeperposisjonen. Det er overhodet intet oppsiktsvekkende med det valget FFK har foretatt.

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Vidar

A-lagspiller
Ble medlem: 09 aug 04
Innlegg: 239

Lagt til: 23 jun 05, 17:41
Opprinnelig postet av Costanza

Og hvis du spør meg, så synes jeg Lund Hansen nesten høres ut som en furtende liten guttunge på det intervjuet jeg hørte på Radio Fredrikstad i dag!


Jeg har ikke hørt det, men hvis det er riktig så vil jeg si det er svært forståelig. Jeg har også lest noen intervjuer med ham i FB og han har jo vært åpen på at det har vært tøft å miste keeperplassen, men at han vil fighte. Skal ikke folk få lov å være ærlige? Han var stor helt i høstsesongen, men mistet så plassen uten å ha gjort noe galt i kamp iallefall. Når så den nye keeperen begynner å gjøre tabber og svake kamper, Lund Hansen får sjangsen etter et halvt år på benken. ved en tilfeldighet, gjør det godt, men mister plassen umiddelbart, så hadde jeg også vært på gråten. Han er ung og ambisisøs, men er visst satt til å råtne pga frykt for å hjelpe Rosenborg med noe, men vikler man seg inn i slike negative tankeganger istedenfor å tenke poeng her og nå så er det mer som vil råtne...

KeJ

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 apr 03
Innlegg: 1756

Lagt til: 23 jun 05, 17:43
Endret: 23 jun 05, 17:45
Opprinnelig postet av Holters
Eh? Ville det ikke vært MYE merkeligere hvis Sørlie ble satt på benken etter EN svak kamp? I tillegg var han skadet pga han hadde tråkket på en spiker!


Men her treffer du faktisk spilern på hodet. Det medisinske apparatet i FFK skulle nektet Sørlie å starte den kampen. Ikke ti ville hester vil få en fotballspiller til egenhendig å sjukemelde seg, ei heller Sørlie, og han skulle IKKE spilt den kampen dersom han var skadet, det skjønner selv Steinar i ettertid.

Hvilket bringer oss inn på temaet Trynefaktor, for Lund Hansen skal være bra langt unna 1.lagsfotball dersom de velger å starte med Steinar situasjonen tatt i betraktning, ikke sant? Så da må det jo være noe annet enn det sportslige som er lagt til grunne, for "alle" som har seg ALH i aksjon vet at gutten er bedre enn Steinar på sitt beste... Sier ikke at ALH er i toppform, men det er noe som skurrer her...

Opprinnelig postet av Stjerna(5)
"Vidar" er inne på noe,virker som Sørlie har klippekort på laget.Men klippekort var det ved flere anledninger ,når Drillo var landslagstrener også.Sørlie har kjempet til seg keeperplassen,allikevel burde Lund Hansen få sjansen etter fin opptreden mot Bodø Glimt.Formen til Sørlie har dalt litt de siste kampene.


helt enig, samt at han burde fått spille cup-kampen for å få matching

---------------------------

Selv når gleden er som størst finnes det alltid en hendelse som røsker deg tilbake til realiteten...Vær glad for hver dag du vandrer rundt...


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 23 jun 05, 17:45
Det er ganske paranoid å hevde at han "er visst satt til å råtne pga frykt for å hjelpe Rosenborg med noe [...]"

FFKs trenerteam bruker nok definitivt den keeperen de mener er best i 2005, og Sørlie viste før sesongen at han var i bedre slag. Når han ikke har spilt seg ut av laget, så er det naturlig at han beholder plassen sin. Da er det ikke veldig interessant hvordan Lund Hansen stod for snart ett år siden.

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 23 jun 05, 17:47
Endret: 23 jun 05, 17:52
Vidar: Ærlig talt, du får det jo til å høres ut som hele ledelsen frykter at vi sender en ferdig utviklet stjernekeeper nordover til Trondheim etter endt sesong. Det er jo overhodet ikke tilfelle.

La meg spørre deg, ville du hatt ei dame som du visste ville være der en god stund fremover, eller ei som du visste kom til å forsvinne rimelig fort? Bare sånn for å trekke noen sammenligniner her...

De er jevngode, det er ikke mye som skiller dem, men skal man først velge, så velger man selvsagt den av de som kommer til å være her lengst.

---

Så du mener altså at siden han stod bra en omgang mot Glimt så skal Sørlie miste plassen? Hva tror du da Sørlie tenker? Må ut med skade en halv kamp, så er du ute av laget? Jeg vil si det er større prestasjon å prestere bra over flere kamper, enn veldig bra over en halv kamp...

Det finnes 13 andre andrekeepere i Tippeligaen som må vente på sjansen sin, jeg ser ingen av dem gå ut og sutre i media over det. Jeg skjønner selvsagt at han vil spille førstelagsfotball, men da må man jobbe knallhardt.

---------------------------

Sesongen 2005 tar vi storeslem!


KeJ

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 apr 03
Innlegg: 1756

Lagt til: 23 jun 05, 17:50
Nå er nok kanskje den aller største grunnen til at han vil hjem frøken Snorroeggen, for det blir neppe A- eller B-lagsfotball på den karen i RBK. Der er jo Espen Johnsen fredet og Rønning koser seg jo med lønna hver måned

---------------------------

Selv når gleden er som størst finnes det alltid en hendelse som røsker deg tilbake til realiteten...Vær glad for hver dag du vandrer rundt...


JJunior

Landslagsspiller
Ble medlem: 27 feb 04
Innlegg: 1081

Lagt til: 23 jun 05, 19:08
Opprinnelig postet av Patrioten
Lasse Staw er sjuk og er ikke spilleklar på flere uker


Mente og ha lest det i f-b for en stund tilbake jeg og.
Ble derfor overasket over at både f-b og fredrikstadfk rapporterer at Staw netopp spilte en juniorkamp.

Når det gjelder keeperplassen idag så skjønner jeg ikke helt hvorfor enkelte her inne vil bytte keeper fra kamp til kamp. Mener dere virkelig at en keeper skal bli satt ut av laget etter en dårlig kamp?

Det er greit at Aleksander kom inn og gjorde en god omgang mot Glimt, men det er faktisk ikke så viktig. Det er mye viktigere hvem av keeperene som tar tak på trening og presterer dag etter dag, uke etter uke.
Jeg har ikke sett noen treninger selv så jeg vet ingenting om prestasjonene på trening, men å bedømme hvor god Lund Hansen er for øyeblikket ut fra en omgang i år mener jeg blir feil.
Jeg stoler ihvertfall på at FFK bruker den keeperen tror vil gjøre en best jobb over tid.

Opprinnelig postet av Vidar

Om man tar hensyn til trynefaktor i stedet for *strengt* sportslige hensyn og hvordan miljøet er, er nok ikke usaklige ting i forhold til hvordan et fotball-lag presterer. Hva skal man tro når spillere som Lund Hansen og Ringberg ønsker seg bort og andre presterer som avvisnede blomster?
Det eneste som er usaklig og dumt er å trekke inn kontraktsforhold og "frykt" for at Rosenborg skal få en god keeper etterhvert. Fortsetter man sånn går det bare en vei, ned en divisjon og da er snart Follo et bedre lag enn Fredrikstad.


Det og dra inn Ringberg i denne diskusjonen er ihvertfall usaklig...
Han har flere ganger sagt at han trives bra i klubben og at miljøet er bra.
Og mener du virkelig at spillerne "presterer som avvisne blomster" om dagen på grunn av trynefaktor? :confused:

Når det gjelder hvilke argumenter som er saklige mener jeg at kontraktsforhold er veldig vesentlig.
Mener ikke at en spiller som ikke skriver under en langtidskontrakt skal bli "fryst ut", men jeg mener at klubben må innse at fremtiden ligger i de spillerne som er villige til å bli her i lang tid og satse på de.
Ingen skam i å tenke littegranne langsiktig.

Og hvor har du det ifra at Aleksander ikke får spilletid ut av frykt for å utvikle en spiller for RBK?
Antar at du er sikker på dette siden du nevner det flere ganger i denne tråden.

Skjønner overhode ikke hvorfor du er så superpessimistisk med tanke på hvordan FFK drives, men om du vet noe om dette så gjerne del det med oss.
Jeg vet ingenting om åssen FFK drives men ser heller ikke noen store faretegn om dagen.

Når det gjelder Lund Hansen mener jeg at FFK burde beholde ham ut sesongen og heller handle inn en keeper til vinteren.
Kassa er nok ikke uttømmelig og det er andre posisjoner jeg mener vi heller burde prioritere i sommer.
Aleksander får forholde seg til at han er under kontrakt ut sesongen.
Om det er så viktig for ham å spille førstelagsfotball så fatter jeg ikke hvorfor han skrev under en ny kontrakt med RBK.


Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 3 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340