Husk meg
Brukernavn
Passord

VG tipper FFK på 12

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 30 mar 05, 07:56

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5527

Lagt til: 30 mar 05, 08:11
2 plasser opp siden ifjor.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 30 mar 05, 09:08
Link til vurderingen

Aftenposten har FFK på samme plass.

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!


DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 30 mar 05, 09:12
Benken gis terningkast 2 med teksten:

+ Stallen utvilsomt styrket, noe som gjør benken bredere og bedre. Flere spillere kan gå inn og gjøre en tilsvarende like god jobb.
÷ Få som tilfører noe ekstra, selv om flere har potensial.


Og den er merkelig inkonsekvent i forhold til terningkastet. Ordlyden her fortjener mye mer en 2. Og dette sier alt om forhåndstips, de er tips og er basert på rask synsing og ikke skikkelig analyse.

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!


Carlsberg

A-lagspiller
Ble medlem: 14 mai 04
Innlegg: 366

Lagt til: 30 mar 05, 09:39
Syns vurderingen virker veldig tynn. (i likhet med de fleste andre slike vurderinger) Skinner vel litt igjennom at de har lagt en god del vekt på resultatene i vinter, samt at VG lenge har vært kritiske til Drillo. Terningkast 2 på en midtbane med Enerly, Risholt, Ramberg, McDonald, Håkan; Viikmae, Røn og Peters faller jo på sin egen urimelighet.

---------------------------

La oss selge hele laget!!


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 30 mar 05, 10:06
Endret: 30 mar 05, 10:16
Det skinner i hvert fall grundig igjennom at researchen ikke har vært på topp hos vedkommende som har lagt frem dette.

I forsvar har vi et av Tippeligaens beste midtstoppere i Piiroja og Zivkovic, med Trondsen som back-up. På backplassene har vi to kjappe spillere som ikke står mye tilbake for de beste backene i Tippeligaen. Og dette skal oppsummeres med terningkast 3?

Jeg føler at vi i grunn stiller utrolig sterkt på midtbanen. Får vi en habil venstreving så har vi kanskje en Topp 3-midtbane i Norge. Og uten en venstreving så oser det også kvalitet av Risholt, som var en av de beste i Tippeligaen i fjor, Brenne og Enerly for å nevne noen. Slår Ramberg ut i full blomst igjen har vi solid back-up der også. Og dette gir de en skarve terningkast 2 på? Det er jo rett og slett patetisk. Her viser de ikke mye fotballforståelse.

Så mener de angrepet er bedre? Ringberg og West er et godt radarpar, men utover det så oser det ikke all verden av kvalitet av angrepet, men likevel mener VG at angrepet er bedre enn midtbanen. Ja, klar over at det som regel trengs fire gode midtbanespillere og kun to spisser, men syns likevel bredden på midtbanen er bedre...

Vi har to av Norges to beste trenere de siste årene i stallen, og det gir oss terningkast 4?

Under resurser skriver de:

Opprinnelig postet av VG

+ Har en unik støtte i byen både hos folket og næringslivet. Imponerende tilskuertall (og høye billettpriser) skuffer inn penger. Og i kulissene lurer fortsatt Terje Høili, med velfylt lommebok.

÷ Foreløpig et usselt stadion som begrenser det enorme inntektspotensialet, spesielt på VIP-siden


Det de skriver her faller på sin egen urimelighet. Skulle nesten tro man kunne balansere et budsjett på VIP-tribunene. Og hva har så et usselt stadion med resurser å gjøre? Og hvilke utslag vil dette gjøre for denne sesongen uansett? Det er jo ikke lenge til vi flytter til ny stadion...

Konklusjon:

Det lyser klart igjennom hvor mye denne eksperten legger treningskampene til grunn. Hadde FFK vunnet samtlige hadde vi sikkert fått en plass 4-5 plasser høyere. Skeptisken til Drillo lyser også igjennom. Greit, ingen vet helt hvor han står når det gjelder å lede en klubb. Men hvorfor tror alle at det kommer til å gå dårlig? Hvorfor er det overhodet ingen som tror dette kan bety noe positivt for klubben? De fleste avisene, og andre forståsegpåere, bruker Drillo som skalkeskjul for å sende FFK langt ned på tabellen.

Jeg gleder meg til å lese vurderingen av de andre lagene, spesielt Start. Tipper de kommer til å få mye skryt for midtbanen, kun fordi de har fått Nyarko som er blitt hypet opp litt i media. Det er i grunn hele Start, medias nye kjæledegge?

Gleder meg også veldig til å se hvorfor de plasserer Bodø/Glimt foran oss, et lag som egentlig ikke har forsterket noen ting, og ikke har de beste økonomiske vilkårene.

Mange sier at nå kommer den vanskelige andresesongen for FFK og Hamkam. Hvor er det vanskelige førstesesongen til Start hen? De har jo ikke bevist en dritt i Tippeligaen så langt, de har vunnet noen treningskamper mot TL-lag ja, men senest tapte de mot Bryne.

Og hva tilsier egentlig at Odd skal ligger foran oss? De har jo en enda dårligere vinter enn oss ettersom jeg forstod.

Men de får bare komme med sine eksperttips, hvert år har jo samtlige lag gjort disse tipsene til skamme. Lagene de tror kan gjøre det bra, gjør det motsatte, og lag de dømmer nord og ned blir jo de som gjør det bra...

---------------------------

Sesongen 2005 tar vi storeslem!


super

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jan 04
Innlegg: 117

Lagt til: 30 mar 05, 10:28
tror nok start kommer til å slite mer enn mange tror. det som skjedde ifjor var nok unntaket som bekrefter regelen, og så mye som start har blitt hypet i år, så tror jeg det er vanskelig å leve opp til de forventningene.

angående tabelltipset så synes jeg det er litt negativt, men prøv å ta av fredrikstadbrillene og se litt objektivt på saken så ser du at vi ikke akkurat er noen medaljekandidat. er kanskje litt pessimistisk av meg da,men selvfølgelig så ser jeg at det hadde det vært morsomt å bli tippet lengre opp.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 30 mar 05, 11:08
Opprinnelig postet av super
angående tabelltipset så synes jeg det er litt negativt, men prøv å ta av fredrikstadbrillene og se litt objektivt på saken så ser du at vi ikke akkurat er noen medaljekandidat.


Nå er det da heller ingen som har sagt at FFK skal ta medalje. Det jeg lurer på er begrunnelsen for at de setter Start, Odd og Glimt for eksempel høyere enn oss på tabellen, da de faktisk ikke har noen forutsetning for det. Det virker som de legger til grunn dårligere treningsresultater for FFK sin del, men hva gjør de da med Odd?

Og jeg reagerte også på at de kunne gi en så god midtbane terningkast 2. De skriver blant annet at Risholt og Enerly på sitt beste er store spillere. Greit, men hva med andre spillere i TL, de holder med andre ord formen oppe hele sesongen? Det er med andre ord noe som skurrer her. De har brukt altfor lettkjøpte virkemidler for å forsvare sin argumentasjon. En argumentasjon som de ikke bruker på samtlige lag, men som de varierer fra lag til lag.

Det jeg mener er at de her har brukt treningskamper og Drillo som virkemidler, mens ved neste lag ikke legger noe særlig vekt på treningskampene.

Selv tror jeg FFK inntar en 7. plass i årets serie. Altså ingen medaljekandidat, ei heller en soleklar nedrykkskandidat.

---------------------------

Sesongen 2005 tar vi storeslem!


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 30 mar 05, 11:20
Endret: 30 mar 05, 11:41
Sånn for å sammenligne, så har jeg funnet frem analysen fra i fjor:

Keepere:
2004: 2
2005: 3

Forsvar:
2004: 2
2005: 3

Vi har forsterket med to solide midtstopper, fått inn en habil venstreback, samt Blixt, og vi er et terningkast bedre enn i fjor?

Midtbanen
2004: 3
2005: 2

Er det mulig? Risholt har fått mer erfaring, det samme har Brenne. Vi har fått inn Enerly i tillegg, og vi skal ha en dårlige midtbane enn i fjor? Dette er jo tragisk av VG.

Angrep
2004: 2
2005: 3

Brenne er blitt brukt som spiss i fjor, mens West var på midtbanen. Denne vurderingen er vel noenlunde grei nok.

Benken
2004: 2
2005: 2

I år skriver de at stallen er betydelig forsterket, men likevel får vi samme resultat som i fjor.

Trenere
2004: 4
2005: 4

Drillo har med andre ord ikke noe å si for VG. Om han er med i trenerteamet eller ei har visst ingen innvirkning.

Resursene er uendret.

Det vil med andre ord si at i fjor så fikk vi en samlet sum på 19, i år får vi en samlet sum på 20. Det er de samme "ekspertene" som analyserte i fjor også, bare de har fått en ekstra ekspert i år.

Så etter at vi har hentet inn Enerly, Piiroja, Zivkovic, Bertelsen, Hoås, Wiig, Ramberg, Blixt og at Costa Rica-guttene kan spille, så har vi fått et poeng mer enn i fjor. Det sier vel alt om VGs tabelltips?

VGs analyse 2004
VGs analyse 2005

---------------------------

Sesongen 2005 tar vi storeslem!


Carlsberg

A-lagspiller
Ble medlem: 14 mai 04
Innlegg: 366

Lagt til: 30 mar 05, 11:21
Jeg er veldig enig med deg her, FFK1903. Vi vil kjempe med lag som Odd, BG, HamKam, Start, Viking, Tromsø og Lyn. Dette er alle lag som kan havne fra Kvalikplass til 4-5 plass.

Jeg vil tro at FFK, over en lang serie, vil være sterkere enn Odd, BG, HamKam og Start, kanskje også Lyn. At Aafk og molde rykker rett ned er nok sansynlig.

---------------------------

La oss selge hele laget!!


stenhard

A-lagspiller

Ble medlem: 14 jun 03
Innlegg: 587

Lagt til: 30 mar 05, 11:31
Veldig bra og sikkert tidkrevende. Bra analyse FFK1903

---------------------------






super

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jan 04
Innlegg: 117

Lagt til: 30 mar 05, 11:37
tror vel at vg har satt opp en tabell på forhånd og så fordeler tallene etterpå

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 30 mar 05, 11:44
Endret: 30 mar 05, 11:45
Opprinnelig postet av stenhard
Veldig bra og sikkert tidkrevende. Bra analyse FFK1903


Jo takk ;)

Men, klipping og liming, samt et klokt tenkende hode gjorde at dette tok snaue ti minutter. Da kan en jo lure på hvor lang tid VG har brukt... De kan i hvert fall ikke har brukt mange faktaopplysninger. Få ingredienser gir som regel tynn suppe, og det er akkurat det VG har klart å lage :)

---------------------------

Sesongen 2005 tar vi storeslem!


Carlsberg

A-lagspiller
Ble medlem: 14 mai 04
Innlegg: 366

Lagt til: 30 mar 05, 12:30
Denne her er mye bedre enn VGs

---------------------------

La oss selge hele laget!!


Planken

Moderator

Ble medlem: 17 mar 04
Innlegg: 1632

Lagt til: 30 mar 05, 12:36
Opprinnelig postet av Carlsberg
Denne her er mye bedre enn VGs

Enkel og grei analyse det vel, men det er jo helt håpløst å gå løs på et tabelltips 6 uker før seriestart, 5 uker før transfervinduet stenger...

---------------------------

"Jeg driter i hvilke lag som kommer bak oss på tabellen, bare det er mange"

- Egil Drillo Olsen.


A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 30 mar 05, 13:25
Vil bare si at jeg stiller meg fullt og helt bak de siste innleggene til FFK1903!!

Man kan nesten lure på hvilke krav som stilles for å være såkalt "fotballekspert" i en del medier. Virker nesten som at en del aviser o.l. satser på middels ferdigheter innen managerspill på PC, fremfor reell fotballkunnskap og den mer tradisjonelle varianten kjent som research:rolleyes:

Når sant skal sies så var vel VG sin analyse en smule bedre enn www.tippeligasiden.no sin, men det sier vel kanskje ikke så mye:D

---------------------------

"Det hjælp itj å vær like rask som en sprinter når du aldri start"



Knut Torbjørn Eggen om tidligere Mosse- og Vikingspiller Jerry Månsson...


Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 30 mar 05, 15:26
FFK og Drillo vil få meget stor oppmerksomhet i Norsk media i 2005.

Hvorfor:

Jo, fordi vi vil gjøre det sensasjonellt bra i forhold til alle "fotballeksperters" forhåndstips, til stor glede for alle fotballelskende FFK supportere.

Dette er mitt forhåndstips til sesongen 2005, som jeg selv mener bygger på en betydelig bedre research enn alle de andre "fotballekspertene" :D:D:ffk:

---------------------------

FFK på toppen i 2005


mini Ringberg

Bedriftsspiller
Ble medlem: 22 mar 05
Innlegg: 14

Lagt til: 30 mar 05, 15:32
Endret: 30 mar 05, 15:34
:ffk: vedder på at det blir bedre en 12.plass!!:ffk::ffk::D

---------------------------

mini Ringberg



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340