Husk meg
Brukernavn
Passord

Hva skjer?

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

pss

A-lagspiller

Ble medlem: 27 mar 03
Innlegg: 673

Lagt til: 17 jun 03, 17:52
Til patriot44:

Jeg synes det er på sin plass at du gir deg med å kritisere Stian. Du sier at han ikke eier teknikk. Han er vel ikke i klasse med Zidane nå det gjelder teknikk, men når det gjelder norsk 1 diviajon, så ligger han høyt over gjennomsnittet. Stian var kanskje en av de to-tre viktigste spillerene i fjor, om han ikke var sist på ballen før den gikk i mål, så kunne du banne på at han var nest sist, eller tredje sist. Det var synd at han fikk den skaden han fikk, det ødela mye for han i sesongstarten, eller ikke minst oppkjøringene til seriestarten. Gi denne gutten sommerferien, som snart kommer, så skal jeg love dere tivlere, eller er det kanskje bare deg "patriot44" at han vil vise oss den gamle gode Stian på høstsesongen.

:ffk: :ffk: :ffk:

---------------------------

Vi mistet aldri troen - Vi har oppnådd mer en forventet år etter år, vi møtte motgang, og snudde den til seier. Pass dere Fotball Norge: "Man leker ikke med ild"


ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 17 jun 03, 22:28
Dersom man legger fjorårssesongen og ikke minst potensiale gutten har, til grunn, er det ingen tvil om at han er dritgod, også teknisk, men er uenig med deg pss at vi kommer til å få se den gamle Stian igjen.. er nemlig veldig redd for at mye av karriera og utviklinga hans har stoppet opp pga skaden, noe som er veldig synd.. men håper fortsatt å få se den gode, gamle Stian Johnsen tilbake igjen.. Stå på Stian!!

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!



HATER ARVE MOKKELBOST!!!!!!!!!!!!!!



Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f