Husk meg
Brukernavn
Passord

når kommer forsvarspillerene

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 2 1

tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 25 jun 04, 17:37
Syntes det er underlig at vi ikke allerede har 3 forsvarspillere på plass fordi om vi ikke kan bruke de i serie kamper.
Normalt tar det jo en del tid å bli kjent med medspillere og spillemønster.
Det blir kort tid mellom 1.7 og Lillestrøm kampen , det her ser ikke bra ut om vi skal få full valuta fra 1. kamp etter at overgangsvinduet har åpnet. Begynner å bli bekymret for dette her. Ser vi konturene av røret rett før overgangsvinduet stengte før sommrene , da det paniske grep de ansvarlige, og resultatet ble "0"

Carlsberg

A-lagspiller
Ble medlem: 14 mai 04
Innlegg: 366

Lagt til: 25 jun 04, 18:12
Helt enig! Syns man alt burde ha skrevet kontrakt med flere forsvarsspillere. Hadde vært en fordel om de nye spillerne var kjent med resten av laget før de ble kastet innpå i kamp. Dessuten hadde det vært veldig godt for mine tynnslitte nerver.

Gleder meg til søndag! Da skal Viking få kjørt seg, hvis bare gutta tør.

---------------------------

La oss selge hele laget!!


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 25 jun 04, 20:14
Kommer nok ikke så mange til FFK dessverre.:confused:

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 25 jun 04, 20:43
Ta dere sammen, det er da ikke bare å gå bort å kjøpe et par forsterkninger.

Så lenge det er to parter, så prøver den ene parten å få mest mulig og den andre parten prøver å få varen billigst mulig.
Ën vanlig taktikk for både kjøper og selger er å late som om de ikke er så fryktelig interessert og da er det klart at det kan ta litt tid, før man kommer til enighet.
Er helt sikker på at FFK tar dette alvorlig og at vi snart får noen gode forsterkninger på plass. :D:ffk::ffk:

---------------------------

FFK på toppen i 2005


djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 25 jun 04, 21:41
Opprinnelig postet av Snæbbussaristokrat 1

Så lenge det er to parter, så prøver den ene parten å få mest mulig og den andre parten prøver å få varen billigst mulig.

Vi har ikke tid til dette nå.

Opprinnelig postet av Snæbbussaristokrat 1

Er helt sikker på at FFK tar dette alvorlig
Det holder ikke å ta det alvorlig, man må ha kontakter og kunnskap til markedet. Vite hva som kreves i et tilbud, for å lokke storspillerne.
Med henblikk på ALLE storfiskene vi ble lovt og fikk, før sesongstart. Jeg vil se fangsten i bøtta denne gang før jeg håper, eller jubler.

---------------------------

Macka fra start!


Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 26 jun 04, 00:33
Endret: 26 jun 04, 00:33
Synes bare folk maser litt rikelig.
Tror ærlig talt FFK virkelig jobber inntenst med dette nå, men det kan ta tid, og det vet sikkert djpete også.

Du skriver at "man må ha kontakter og kunnskap til markedet. Vite hva som kreves i et tilbud, for å lokke storspillerne."

Mener du virkelig att FFK med KTE, Harry Hansen ikke har den kunnskapen?, djpete.

Når det finnes folk i AGF som mener at Wade Barret er verd 10 mill danske kroner, så sier det seg selv at det kan ta tid og bli enige om en fornuftig pris.:confused::ffk:

---------------------------

FFK på toppen i 2005


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 26 jun 04, 09:25
Endret: 26 jun 04, 09:25
husker dere da Brann lurte oss for Kvisvik, han fikk 24 timer på å bestemme seg fra tilbudet kom via storsponsor Chess ved herr Vollvik. Når FFK forhandler da kan spillere og klubb bruke så lang tid de vil. Man må begynne å være litt smart å lære av hvordan andre klubber skaffer de de ønsker og heller la noen glippe .

Hubro7

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jun 03
Innlegg: 345

Lagt til: 26 jun 04, 09:44
Jeg tror nok FFK jobber kontinuerlig med å forsterke stallen. Hvis ryktene som har svirret her på forumet stemmer med Ronny Johnsen, Kvarme, Hjelde etc, så tar nok det lenger tid enn å få en "middels" spiller i boks. Det jeg frykter nå er at de har brukt for lang tid på å forsøke få "storfisken" som Ronny Johnsen så renner tiden litt for fort ut og vi får dårlig til til å få andre forsterkninger.

Jeg tror pengene sitter "løst" rundt omkring i byen nå. Tror det er mange som er villige til å støtte FFK for å få spillere som kan heve laget. Det er da litt merkelig at hittill ser det ut til at vi kun kan få Barrett. (Enerly har dem jo jobbet med i et år, så regner liksom ikke med det).

Tror ikke FFK kommer til å kjøpe noen flere spillere, tror de må satse på låneavtaler ut sesongen. Det er vel ingen storfisk som gidder å skrive langtidskontrakt med et bunnlag som ser ut til å rykke ned p.t.

bjorn

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1606

Lagt til: 26 jun 04, 10:37
Endret: 26 jun 04, 10:44
Opprinnelig postet av Snæbbussaristokrat 1

Du skriver at "man må ha kontakter og kunnskap til markedet. Vite hva som kreves i et tilbud, for å lokke storspillerne."

Mener du virkelig att FFK med KTE, Harry Hansen ikke har den kunnskapen?


Det ser ikke sånn ut nei :confused:

Frykter at det som skjedde før sesongen kommer til å gjenta seg, det begynner å haste, ukene flyr og vi må snart begynne å ta poeng, og da trenger vi nye spillere i forsvar, og de må gjerne være gode også :p

antidrillo

A-lagspiller
Ble medlem: 29 feb 04
Innlegg: 326

Lagt til: 26 jun 04, 11:48
Endret: 26 jun 04, 11:55
Holdt kjeft lenge, vært frista, men nå holder jeg meg ikke lengere.

Enig Bjorn, dersom :ffk: ikke klarer å få forsterkningene til 1.juli sier det mye om :ffk: evner og situasjon på spillermarkedet.
Enten har de begynt å forhandle , lete etter spiller for seint, eller har de påny overvurdert (enten egne eller FFK sitt renomé).. Uansett svakt!!!!

Ps . Hva med ordtaket. Det er bedre med en fugl (storspiller) i hånden enn 10 på taket (løfter ) !!!

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden." " Evig eies kun et dårlig rykte"


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 26 jun 04, 12:18
Er det så sikkert at Barret er så god da??
Å gi mye for en usikker spiller er bare tull.:confused:

Pelle

A-lagspiller

Ble medlem: 12 jun 03
Innlegg: 425

Lagt til: 26 jun 04, 12:49
Nå vet vi jo ikke hvor mye FFK eventuelt må gi for Barret da. 10 mill som er nevnt er helt urealistisk.

Når det gjelder kvaliteten på spilleren må vi bare håpe at klubben har gjort en god jobb og kartlagt dette, siden de er interessert i å hente ham. Han er vel ingen "storfisk", men kan jo være like god som Kallio. Begge er ukjente spillere og ubeskrevne blad for oss. Akkurat som Kosso og West var før de kom. Forhåpentligvis vil han heve laget noe, og gi forsvaret vårt ekstra styrke! Hvis han kommer da...

TgfkaFFK

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 apr 03
Innlegg: 1105

Lagt til: 26 jun 04, 12:54
Enig med deg bjorn! Hvis man skal se på hvilken erfaring KTE og HH har med å skaffe topp-spillere, så er vel den tilsvarende null. KTE har jo slitt med å holde Moss i TL på svært begrensede midler, mens HH har erfaring som trener for aldersbestemte jentelandslag (16 eller 17 år). HH har i tillegg vært NFF regionsansvarlig for Nord-Norge. Ingen av delene gir særlig erfaring i anskaffelse av toppspillere.
Og det har vi fått merke nå, bla. ved den dårlige vurderingen til HH; å tro at man bare kan hente forsterkninger midt i sesongen.
Han får ringe til Proplayermanagement igjen da, det er jo der flesteparten av forsterkningene har kommet de siste åra.....

---------------------------

Røsk barten av Arve og poler globusen til Ståle me`n!!


ølbuss

Juniorspiller
Ble medlem: 28 jan 04
Innlegg: 111

Lagt til: 26 jun 04, 13:30
Nå er det lenge siden jeg har vært på disse sidene,og ingenting har forandret seg her inne.(heldigvis kansje?)
Men til de som etterlyser nye forsterkninger så forstår jeg frustrasjonen.Nærmest ingenting har skjedd på den fronten,uten at jeg selvfølgelig helt har oversikten på hva som skjer og jobbes med i kulissene.
Vi krever nå at store ord blir gjort om til handling eller så går den rød/hvite skuta rett til bunns.
At det har blitt jobbet alt for dårlig med forsterkninger er den ingen tvil om.Klart klubben har prøvd å skaffe nye spillere,men de har fremdeles ikke lykkes helt med dette.Jobben de har gjort er for dårlig,dette kan leses uifra tabellsituasjon og mannskap på papiret,satt opp imot et ganske så raust budsjett.
Høres kansje lettvint ut,men slik er det.
vanvittig sort/hvitt.
Og er ikke klubben attraktiv nok å spille for,ja så må vi nok igjen skylle på oss selv for at vi ikke har gjort den det.
At vi skal støtte klubben uansett er vi alle enige i,men det er fortsatt veldig morro å se de som skal vrenge og vri situasjonen vi er til å være så forbaska innviklet.For det er den ikke..
Det er klart det er vanskelig å få inn gode spillere i klubben,men det er jo derfor vi har ansatt folk til å gjøre denne jobben.Klarer de ikke det så får de finne på noe annet å gjøre.FFK har ikke råd til å ha udyktige folk i sin organisasjon.
For hvorfor klarer andre toppklubber å lokke til seg gode spillere gang på gang?.svar:for de har dyktige folk til å gjøre det..

---------------------------

Gla`buss gutter våre veier...


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 27 jun 04, 13:24
Det er godt du er oppdatert, ølbuss.:D:rolleyes:

Pelle

A-lagspiller

Ble medlem: 12 jun 03
Innlegg: 425

Lagt til: 27 jun 04, 17:47
Hører på fotballsendinga på Radio Fredrikstad. Bergstrøm og Arnesen har snakka med flere, blant annet Hary Hansen. Det jobbes med å få flere spillere klar pr 1. juli.

Det har vært snakk om leie eller kjøp av Barret. Det ser nå ut til å ende med kjøp. Man jobber fortsatt med Kallio, men hans klubb vil ikke slippe han før etter kvalik til CL. Det betyr at han eventuelt kan komme i august.

Det jobbes også med en midtstopper. Man ønkser en robust spiller som kan ta tak når det gjelder. De har flere navn på blokka ifølge Hansen.

Så gjenstår det å se hvilke spillere de klarer å hente.

Men nå er det Viking som gjelder, og da må de spillerne vi har til rådighet i dag, kjempe å blø for første hjemmeseier i TL.

ølbuss

Juniorspiller
Ble medlem: 28 jan 04
Innlegg: 111

Lagt til: 27 jun 04, 21:11
Det er godt å se du håner folk som kommer med konstruktiv kritikk Rune Haugen!
Makan til drittfotball som vi har vært vitne til idag skal du lete lenge etter.Slår vi ikke et såpass dårlig viking lag på hjemmebane så bærer det rett ned.Og det trenger man ikke å være så veldig oppdatert for å se.
Jeg vil ha trua så lenge jeg kan på FFK,men kjøper de ikke inn nå så går vi rett ned.Så vær så god og kom med smilefjes og flir,for du skjønner nok ikke hva det her går ut på.
(om du ikke er fornøyd med å ligge i midten av 1-divisjon da?)..

---------------------------

Gla`buss gutter våre veier...


ølbuss

Juniorspiller
Ble medlem: 28 jan 04
Innlegg: 111

Lagt til: 27 jun 04, 21:17
Forbanna nå se,etter nok et poengtap:rolleyes:

---------------------------

Gla`buss gutter våre veier...


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 27 jun 04, 23:00
Skjønner du ikke ironien bak fjesa, ølbuss.:D
Kritikk er det nok av her inne. Samme leksa hver gang. Så det du skriver er akkurat det samme som er blitt skrevet her inne hele tiden. Ren og kjær oppramsing. Det er jeg lei av.:confused:

Hubro7

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jun 03
Innlegg: 345

Lagt til: 27 jun 04, 23:01
Vi trenger helt klart flere spillere, men i dag synes jeg vi heller skal gi honnør til forsvaret. Alle de 4 bak var gode idag. Jeg synes det var "ro" bak der. Helland og Peters samarbeider bra, og Bjørnar er et frisk pust med flere gode taklinger.
I dag var det midtbanen og spissene som var for dårlige. Pasningskvaliteten i dag var jo langt unna pari. Forferdelig. Viking er helt klart det dårligste laget som har vært på stadion i år, det er synd at de "antatt" beste våre skal svikte i en slik kamp.


Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 2 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340