Husk meg
Brukernavn
Passord

Dem Som må gå er

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 22 jun 04, 00:01
Jeg spilte mot Røn på løkka i fjor, og da var han helt sinnsykt god! Han hadde teknikk og skudd av en annen verden! (mulig det har litt med at jeg er dårlig også, hehe) Og ja, han hadde dansk aksent.

Hvertfall syns jeg både nevnte Røn og Jørgen bør beholdes. Er litt usikker på Riis, men han kan vel snart ikke kalles et talent lenger. god nok for TL er han hvertfall ikke nå.

Vebjørn, Bjørnar og Peters er bra og ha som backup`er. Mommo kan vi leie ut sammen med Røn.

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!



HATER ARVE MOKKELBOST!!!!!!!!!!!!!!


ffk-thomas

A-lagspiller
Ble medlem: 23 sep 03
Innlegg: 370

Lagt til: 22 jun 04, 10:46
Det vel ingen hemmelighet at Sparta sikler på Bjørnar, Røn og kanskje Mommo...

Mye kommer vel an på hva som skjer i ukene framover og hvilke som kommer inn i troppen. Uansett må det være bedre for disse spillerne, og for FFK på lengre sikt, å være på utlån og kjempe om opprykk til 1. divisjon i stedet for 3. divisjonsspill på vårt 2. lag.

Stinger

Knøttespiller

Ble medlem: 04 mar 04
Innlegg: 67

Lagt til: 22 jun 04, 12:01
Endret: 22 jun 04, 12:03
Peters - Har ingenting i Eliten å gjøre, han mangler tempo, dribler i eget forsvar(noen ganger også innenfor egen 16 meter!), og treffer skjeldent rent i tacklingene. Tror ikke han har potensiale til å utvikle seg særlig mer.

Vebjørn - Har utviklet seg til å bli en "god 1.div spiller". Det holder ikke i Eliten, men kan benyttes som backup om nødvendig. Bør selges.

Bjørnar - Vil mye, er lokal-gutt, men har ikke det som kreves for øyeblikket. Glimter til innimellom men må bevise mer.. Håper han blomstrer i høst, hvis ikke bør han gå.

Riis - For pysete for dette nivået tror jeg. Har til gode å se ham nok i TL til å begrunne dette ordentlig, men det er vel også en grunn til at han får lite spilletid.. Gråstein.

Røn - Talent, ja, men holder ikke TL-nivå. Kanskje to år i drivhus hjelper, velkommen tilbake om et-par år.

Håkan - Den spilleren jeg er mest skuffet over i år. Har overhodet ikke infridd forventningene han skapte selv, har hatt nok av spilletid til å bevise at han er så god som han mener selv han er. Bør selges.

Dette er mine meninger, regner med at mange er uenige med meg. Jeg mener at i Tippeligaen er det viktig å skille gull fra gråstein i spillergruppa, vi har desverre litt for mye av det siste.
JA, noen er talenter og muligens viktige for fremtiden, men det er NÅ vi må berge plassen. Pr. idag bidrar ikke ovennevnte spillere til å nå dette målet. Jeg mener selvsagt ikke at vi skal kvitte oss med disse spillerne uten å få inn nye samtidig. Det er jo forutsetningen for å selge (vi må jo gjøre det beste ut av det mannskapet vi har til rådighet, og pr. idag holder dette til jumbo-plass.) Noen mener at flere av disse spillerne er "kjekt å ha", men det har ikke hjulpet oss særlig hittil har det vel? Med de rette spillerne er jeg overbevist om at FFK beholder plassen. Det er ikke Eggen`s kompetanse som trener som gjør at vi ligger sist, det er spillermaterialet som er for dårlig. Og der har vel kanskje Harry litt å svare for?????

---------------------------

Stinger

-Supporter i alle vindretninger


FFK Forever

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jun 03
Innlegg: 848

Lagt til: 22 jun 04, 13:22
Endret: 22 jun 04, 13:25
Godt at det er flere som deler mitt syn Stinger:D

Som sagt disse spillerne er for dårlig for A stallen.Eggen og Harry Hansen har rett og slett gjort en for dårlig jobb.Mange av de "forsterkningene" de har hentet har ikke holdt mål!
Men med håp om 4-5 nye forsterkninger så håper jeg vi klarer plassen.Mest realistisk er det vel å tro at vi får max 3 kvalitets spillere som kan gå inn å heve laget, så får fremtiden vise om det er nok..

Jeg er veldig kritisk til jobben Eggen og Harry har gjort.Forsvaret vårt i TL er dårligere en forsvaret vi hadde i 2 div.
Og jeg må si at det var utrolig blåøyd å tro at det forsvaret vi har nå skulle holde seg i TL.Først nå har jo de innsett det alle sa før sesongen.Og alle treningskampene før sesongen burde fått varsellampene til å lyse..men dessverre ikke.I verste fall så rykker vi ned på grunn av et udugelig sportslig styre som ikke så farene..La oss håpe at vi får de riktige forsterkningene nå, for nå må de virkelig bevise at de har kompetansen som kreves i denne jobben.Hvis så ikke skjer så bør de ta konsekvensen av dette, for med det budsjettet FFK har så skal vi ikke ligge i bånn av tabellen!

---------------------------

Man bytter damer her i livet, men aldri klubb!


Stinger

Knøttespiller

Ble medlem: 04 mar 04
Innlegg: 67

Lagt til: 22 jun 04, 14:12
Først vil jeg si at jeg er tildels fornøyd med de nye som kom inn etter opprykket til TL. Både Bryan, Simen og Kosso har forsterket laget. De leverer varene etter min mening. Hornseth har selvfølgelig en vanskelig utfordring i å etablere en fast plass ettersom spissene våre gjør det bra, men innhoppene hans har vært gode (les: Odd - 2 målgivende og Sogndal hvor han "reddet" ett poeng.. Var også bra i cupen så lenge det varte.) Hornseth er absolutt en mann å satse videre på.
Rotevatn fungerer greit som reservekeeper, og her vil nok Lasse Staw overta ilp. av 2-3 år. Håper forøvrig Staw fortsetter den gode utviklingen og er vår 1.keeper om 2-3 år.

Problemet vårt har hele tiden vært at vi ikke hentet inn nye spillere på de plassene som behovet var størst. Dette burde trenerne og Harry sett før serien startet. Treningskampene avslørte svakhetene i den bakre 4`ern, og dette får vi lide for hver eneste seriekamp, desverre. Vi MÅ ha 2 store gode stoppere for å ha noen sjanse videre. Får vi det så berger vi plassen. Jeg tror det er så enkelt. Vi scorer jo mål nok!

---------------------------

Stinger

-Supporter i alle vindretninger



Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340