Husk meg
Brukernavn
Passord

Vi går eller synger når vi vill....

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 2 1

Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 24 mai 04, 19:12
Nå begynner pisset om medgang og motgangsupportere.... Har man engasjerte publikummere er det super moro når det går bra, og tøft i motgang..... Sånn er det bare... Håper vi aldri forandrer oss, for da har vi blitt en gjeng med dotter som virkelig ikke bryr oss.... Så får dere som går på lykkepiller og bare ser det positive, men egentlig ikke bryr dere, fortsette med det.......


Bedreviteren, som gikk et kvarter før slutt i ren frustrasjon, men alikevel skal til Bergen selvom vi ikke får et eneste poeng før den kampen......

djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 24 mai 04, 21:56
Poenget medSUPPORTERE er at de skal støtte laget i tykt OG tynt. Tror nok at spillerne, og dermed laget som vi er der for å støtte, setter veldig stor pris på alle "lykkepillebrukerne" som blir igjen uansett resultat på tavla.

Å gå før dommeren blåser tyder på mangel på respekt for de som er på banen. Man viser mistillit og på den måten gjør man det motsatte av å støtte, man bryter ned!
Støtte døm mest når døm fortjener det minst. For da trenger døm det mest!

Hilsen en som ikke går på lykkepiller, definitivt ikke ser veldig lyst på det i øyeblikket, bryr seg som helve...og har planer om å fortsette med det....bry seg altså!!

---------------------------

Macka fra start!


orion

Juniorspiller
Ble medlem: 09 feb 04
Innlegg: 192

Lagt til: 25 mai 04, 09:53
Det er enhver sin rett å gå når han vil !

1. Går du før kampslutt, gir du spillerene en grei beskjed at du er misfornøyd med hva de leverte.
2. Holder du ut til slutt gir du spillerne den siste støtten de så sårt trenger og kanskje tenner et nytt håp, slik at de tar ut sitt siste. Vise at du blør for laget, slik du venter at de skal blø for deg.
3. Så har vi de som går tidlig i en god kamp, for å unngå trafikken og komme tidlig hjem. Hva de skal hjem for er uvisst. De signaliserer til spillerne at nå har vi sett nok, dere får holde kampen ut alene og ikke drite dere ut på slutten.

Hvem du vil være får du velge selv - og ta konsekvensen av dette, så hvis du vil gå tidlig hjem for du ikke har sett en seier eller at det er viktigst å komme 5 minutter tidligere hjem - må du tåle å få tilnavnet "medgangssupporter" eller "medgangspublikum", jeg tror ikke jeg vil kalle slike supportere.

ripper329

Knøttespiller

Ble medlem: 07 okt 03
Innlegg: 58

Lagt til: 25 mai 04, 10:35
syns det er latterlig av dere å synes at det er helt greit at folk går før kampen er slutt! Mest irriterende er vel de som skal gå, men så skjer det noe på banen og da skal de gjerne stoppe rett foran deg for å se angrepet. Skulle kjepp jaga døm ut. Blir så sinnsykt provosert. Snakk om dustete holdning!!

---------------------------

FFK AND MAN UNITED 4EVER :D


ximo

Juniorspiller

Ble medlem: 23 jun 03
Innlegg: 198

Lagt til: 25 mai 04, 11:08
Endret: 25 mai 04, 11:11
Det gir helt klart et signal til spillerne at du er misfornøyd når du går før kampslutt, noe de helt sikkert legger merke til. Og jeg tror ikke det er noe som gir dem en ny giv til å yte maksimalt og score på slutten.. Er det ikke sånn at et lag i motgang trenger mest støtte? Føler de at også publikum gir opp, er det jo helt kjørt.. For meg handler det ikke om høflighet eller respekt, men om du er innstilt på å stå for laget ditt i medgang og motgang.. noe mange tydelig vis ikke er. Det er det du sier når du går ut av stadion i protest før full tid.

---------------------------

"jeg bor i moss nå, og bor i moss neste år. og jeg skal pendle til fredrikstad også neste år!" -KTE (og ximo), 2004


bjorn

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1606

Lagt til: 25 mai 04, 13:17
Endret: 25 mai 04, 13:21
Jeg går aldri før det er slutt, men skal si det frister noe sinnsykt innimellom, når spillerne jogger rundt og virker som de gir helt faen så provoserer det meg sikkert 10x så mye som dere som blir provosert av folk som går hjem...

Spillerne virker heller ikke veldig fornøyd med fansen sin, hvor ofte får vi noe takk ? Det virker som vi er der for dem og kun den veien, sånn føler ikke jeg det burde være...

svante

Juniorspiller
Ble medlem: 10 okt 03
Innlegg: 107

Lagt til: 25 mai 04, 13:42
Har personlig aldri gaatt foer slutt, men om soendagen skjoente jeg de som gjoerde det. Synes vi som publikum fortjener bedre innsats en det som ble vist. Hvis guttane ikke gidder aa jobbe, saa fortjener de ikke tilskuere som stoetter dem:mad:......synes de leverte en slett innsats, men er sikker paa at det blir rettet paa...:ffk::ffk:

---------------------------

Trallalla........


orion

Juniorspiller
Ble medlem: 09 feb 04
Innlegg: 192

Lagt til: 25 mai 04, 13:46
Opprinnelig postet av bjorn
Spillerne virker heller ikke veldig fornøyd med fansen sin, hvor ofte får vi noe takk ? Det virker som vi er der for dem og kun den veien, sånn føler ikke jeg det burde være...


Kan det være at spillerne er "litt godt vant" ? Det kommer jo 10000 tilskuere på stadion uansett.

skruknott

Knøttespiller
Ble medlem: 30 apr 04
Innlegg: 27

Lagt til: 25 mai 04, 18:20
Kan nok hende det seh! syns døm kan komme bortom PH vartfall etter kampslutt og gi en takk.. trur vi er minst like slitne og svette som dem til tier.

---------------------------

ære være plankeb........


Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 25 mai 04, 19:04
[quote=djpete]Poenget medSUPPORTERE er at de skal støtte laget i tykt OG tynt.

Støtte laget i tykt og tynt og aldri være kritiske. Dem supporterene fins ikke djpete... Bare enkeltvis, og dem løfter ikke laget......

KjellK

Knøttespiller
Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 31

Lagt til: 25 mai 04, 20:17
I og med at det er så mange regler for å kunne gå på Stadion syns jeg det er rart det ikke ble delt noen "regelbok" når man hentet sesongheftet sitt.
Og jeg innrømmer gjerne at jeg ikke bare går på Stadion for å støtte laget, men også for å se på fotball og bli underholdt.

---------------------------

Med sportslig hilsen

KjellK


orion

Juniorspiller
Ble medlem: 09 feb 04
Innlegg: 192

Lagt til: 26 mai 04, 08:20
Det er ikke snakk om regelsett - det er bare grovt sett to kategorier som går på kamp.

1. Publikum - de som skal se på, bli underholdt. Kunne likegodt se på TV.

2 Supporter - brenner for laget, heier, roper, "dømmer". Hjelper spillerne med å yte maksimalt når motivasjonen faller. Støtter laget i tykkt og tynnt, kommer ned "konstruktiv" kritikk.


mayadan

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 292

Lagt til: 26 mai 04, 08:58
Personlig så synes jeg det er liten vits å klage på de som går hjem før kampen er tidlig. Det har de all rett til, uansett hva som er årsaken til det. Det er helt klart at så å si alle som går før dommeren blåser i fløyta er på stadion for å bli underholdt. Mange går også før tiden selv om FFK leder 2-0, og årsaken er kanskje at de ikke gidder å stå i kø.

Uten alle de som kom på stadion for å bli underholdt hadde nok tribunene vært rimelig tomme hver eneste kamp, så jeg synes heller vi skal være glade for at de kommer på kampene jeg. Det gir penger i klubbkassa, og på den måten så støtter de klubben likevel.

kroppen

Bedriftsspiller
Ble medlem: 27 mai 04
Innlegg: 1

Lagt til: 27 mai 04, 13:59
til djpete
når jeg betaler 210 kroner for å gå på stadion,regner jeg med å få valuta for pengene.Hvis jeg synes at jeg ikke får valuta for pengene,er det min rett å kunne gå når jeg vil.Hadde du betalt billetten min,hadde det vært noe annet!

theodora

A-lagspiller

Ble medlem: 19 apr 04
Innlegg: 244

Lagt til: 27 mai 04, 14:18
Opprinnelig postet av orion

1. Publikum - de som skal se på, bli underholdt. Kunne likegodt se på TV.


Dette må du har skrevet uten å tenke deg om...

For det første:
Hadde det bare vært de du klasifiserer som "supportere" som skulle ha rett til å gå på kamp (de som vil bli underholdt kan se kampen på tv..)...
Ja da hadde det ikke blitt store billett intekter i kassa til FFK.

For det andre:
Hvorfor tror du at du har sterkere følelser for FFK er enn "vanlig publikum"?
(regner med at du har satt deg selv i båsen supporter)

Kjenner at jeg blir veldig provosert av en SELV-UTNEVNT super supporter som deg!
:D

Er så møkka lei av diskusjonene om hvem som er den beste supporteren..

*Dagens utblåsning*

ingergml

A-lagspiller
Ble medlem: 26 mar 03
Innlegg: 301

Lagt til: 28 mai 04, 01:32
Endret: 28 mai 04, 01:35
Supporter.....Supporter.

Hadde bare Plankehaugen stilt opp, hadde det jammen ikke vært mange.(Støtter Plankehaugen, så ikke det..... blir galt)

Husk det er mange som har støttet FFK, før de fleste er født.Mulig enkelte ikke føler seg "hjemme " Plankehaugen også.

Bra theodara.


Vet det var de som trofast stilte opp når FFk spilte på lavere nivå.Tror neppe de forlot stadioen når FFk gikk på tap.

Supporter.....supporter.....

"Nattevakta"

fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 28 mai 04, 02:00
De fleste som går hjem før kampen er slutt gå rett etter et mål til motstanderene, hørte at i kampen mot stabæk gikke folk hjem rett etter at de satte inn 2-0, er dette bare tilfelsdig??-nei, de som gjør dette er noen forbanna medgangsupportere som ikke tåler motgang, kall meg gjerne lykkepillebruker og den slags men jeg sitter ihvertfall til kampen er ferdig og STØTTER klubben når de trenger det!

Til dere som går hjem lenge før kampslutt(pga resultatet) BLI sittende til dommer`n blåser av kampen eller gi f*** i å gå på kamp, FFK trenger ikke folk som bare er med i medgang!

Vis laget at du støtter døm, greit at du er misfornøyd, det kan alle bli, men de trenger støtte, ikke folk som snur ryggen til å sier, "jeg gidder ikke komme hit noe mer"- for så å dukke opp igjen ett par uker senere (når laget har vunnet en kamp eller to igjen)

Alle lag har noen "down perioder" FFK har sin nå, det varer ikke lenge.(håper/tror jeg)

Er så dritt lei medgangsupportere så jeg kunne spy! Hvor var dere når FFK hadde motgang i 20 år??? Satt hjemme å klaga forran radion, eller dere gadd vel ikke følge med på FFK i det hele tatt vel? men når de er i tippeligaen, ja da skal dere på kamp igjen, helt til de taper ett par kamper da, nei da gidder vi ikke mer......

Fyf**** for noen tullingær!!!! :mad:


(deilig å få ut litt agresjon, bedre å skrive enn å bedrive blind vold)

---------------------------

Jørn Moum, FFK, Stjernen og MUFC supporter

Røde, hvite, sterk som stålet sender ballen inn i målet, klem ivei nå går det bra, HEIA HEIA FREDRIKSTAD

FFK, the pride of Norway!


ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 28 mai 04, 02:42
Til theodora og ingergml:

Når det snakkes om supportere så er det ikke bare plankehaugen det er snakk om! en definisjon på supporter er at man elsker FFK og virkelig brenner for "guttane"! det er mange FFK-supportere som sitter på hovedtribunen osv... Alle som går på stadion fordi de elsker FFK er supportere! Alle som går kun for å bli underholdt er ikke supportere!!!

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!



HATER ARVE MOKKELBOST!!!!!!!!!!!!!!


Planken

Moderator

Ble medlem: 17 mar 04
Innlegg: 1632

Lagt til: 28 mai 04, 02:43
Opprinnelig postet av kroppen
til djpete
når jeg betaler 210 kroner for å gå på stadion,regner jeg med å få valuta for pengene.Hvis jeg synes at jeg ikke får valuta for pengene,er det min rett å kunne gå når jeg vil.Hadde du betalt billetten min,hadde det vært noe annet!

Hvis jeg hadde betalt 210 kroner for å se en kamp, så hadde jeg blitt tiden ut uansett vær og spill, er du ikke der i 90 minutter kan du gå glipp av mye bra selv om de første 75 har vært sånn passe elendige...

En annen ting er at de som går, de går i veien for folk som vil se, og hvis det skjer noe på banen stopper de bare opp rett foran folk som prøver å få med seg hva som skjer, og som trofast sitter eller står og støtter laget "`till the bitter end".

Folk som går før tida er verre enn folk som har med paraply på kamp!! Forbanna egoister!

---------------------------

"Jeg driter i hvilke lag som kommer bak oss på tabellen, bare det er mange"

- Egil Drillo Olsen.


ingergml

A-lagspiller
Ble medlem: 26 mar 03
Innlegg: 301

Lagt til: 28 mai 04, 02:51
Endret: 28 mai 04, 03:07
ajg.
Enig ....tro det eller ei.
Siden jeg har levd det meste av min tid her i FR.stad har jeg fulgt med FFK.

Siden jeg er kvinne har jeg fulgt kamper ofte fra "hjemme bane", for at dere gutter/mannfolk skulle få følge FFK live.
(regner med at du er av motsatt kjønn av meg)

"Nattevakta":)


Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 2 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340