Husk meg
Brukernavn
Passord

Det var det jeg sa!

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 2 1

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 24 mai 04, 09:31
Finnes det noe mindre konstruktivt en setningen, ”det var det jeg sa”? Både her og andre fora er fulle av ”det var det jeg sa” om FFK’s nedtur for tiden. Og ”det var det jeg sa” handler først og fremst om at FFK ikke har handlet nok, svidd av nok spenn på kjente navn. Før sesongen var det veldig enkelt å sitte på sidelinja og rope ”kjøp han, han og han”. Det kunne man gjøre uten hensyn til om spilleren faktisk ville til FFK, et FFK som naturlig nok ikke ble regnet som medaljekandidat og derfor ingen gulrot for spillere med ambisjoner.

På den ene siden har vi FFK’s ledelse og trenerteam med fotballfaglig utdanning, med erfaring, med kunnskaper om norsk fotball, med innsikt i spillermarkedet, med full viten om hva som foregikk av forhandlinger med hvem, med personlig kontakt med spillergruppen. På den andre siden har man dem som kanskje strakk karriæren til spill i 5-6 divisjon, som har sett FFK fra tribunen eller mye fotball på TV.

Mener jeg at man ikke skal kritisere FFK bare fordi man ikke er en del av systemet og har trenerkurs? Nei, men sett dere selv i rett perspektiv og vis respekt for de spillerne og personer som jobber for FFK hele uka og som har brakt oss fra 2 div. til TL på 2 år. Å kalle Eggen for udugelig TL trener, at Harry Hansen ikke vet hva han driver med og at Vebjørn Hagen er ræva er jo å snakke dritt om de som står bak de 2 flotte sesongene vi har bak oss, de fortjener mer respekt! Uten disse personene hadde motstanderne fortsatt vært Follo, Ullern og Lyn 2.

Som supportere både vinner vi og taper sammen med FFK. Det er nå i motgang FFK trenger støtten og tilliten mest. Hvis Eggen og spillerne leser noe av det slenges ut om sin egen person vil det virke negativt, uansett hvor profesjonelle de. For det handler ikke om konstruktiv kritikk, men om drittslenging og destruktivitet!

Hva om Vebjørn Hagen, som så ofte har blitt urettferdig utskjelt på det grøvste, blomstrer opp og blir TL beste back, er det da noen av dere ”det var det jeg sa” mennesker som da vil gå ut å beklage sin egen oppførsel med ”huff, var det det jeg sa”?. Jørgen Pettersen tar ett av målene til Stabæk på sin kappe og så skal han høre at han er udugelig? Hva med alle målene han tross alt hindrer? Balanser!

FFK sliter og vi sliter mest med forsvaret. Vi har like mange mål som de som ligger på den øverste delen av tabellen, nok mål til att vi skulle hatt 4 poeng mer enn vi har, men vi lekker som en sil. Vi må ha forsterkninger defensivt, men jeg har full tillitt til at ledelsen i FFK er smertelig klar over dette. Det ser vi nå, men vi kunne ikke si det sikkert før sesongstart. I treningskampene slet vi med å score mål, det gjør vi ikke nå, egentlig. Det er det utryggheten bak som gjør oss svake fremover i enkelte kamper. Og det kan man si uten å måtte snakke dritt om enkeltpersoner eller opphøye seg selv til en profet via ”det var det jeg sa”.

Det vi kan gjøre er å stå bak FFK og ikke gå hjem når vi ligger under 0-2. Vi må fortsette å støtte laget, det er ikke FFK som driter ut Fredrikstad, men de som går under kampen fordi de skammer seg over eget lag. Vi må stå distansen ut og være med FFK helt til oktober, helt til ett nedrykk kanskje er et faktum. Og da skal vi stå igjen og takke spillerne for innsatsen og deretter lengte etter neste sesong. For det er det det handler om å være FFK supporter. Hvis ikke er man egentlig bare tilhenger av gode resultater og bør skifte klubb fortløpende slik at man står igjen som supporter av Rosenborg hvert år.

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!


Frode

A-lagspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 697

Lagt til: 24 mai 04, 09:37
Meget godt sagt!!

100% enig!

Føler meg ganske sikker på at mange av FFK`s supportere er enig i dette og at de fleste vil støtte laget i motgang også.

---------------------------

Frode

- FFK nr. 7 i tippeligan 05


mayadan

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 292

Lagt til: 24 mai 04, 09:43
Enig i stort sett det meste du skriver her, og det er selvfølgelig trist å se tribunene tømmes sakte men sikkert ettersom kampen nærmer seg slutten.

Tror nok ikke det er så mange av leserne/debattantene på forumet her som var blant de som gikk tidlig hjem i går. De som går tidlig hjem vil alltid finnes på stadion, og klubben får heller takke for at de faktisk kommer og legger igjen penger i klubbkassa. Dette er ikke et unikt problem i Fredrikstad, men finnes stort sett overalt. Man ser det også på tv fra kamper i England.

Man kan nok også si det samme om "Det var det jeg sa" personene. De vil også alltid finnes, og skal jeg være ærlig så har jeg også tenkt tanken selv, men har klart å la være å legge ut om det i diverse forum.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 24 mai 04, 09:50
Jeg er også glad for att de kommer og der var egentlig ikke dem jeg primært tenkte på mht. å drite ut Fredrikstad. De verste er jo dem som snakker dritt om egne spillere. FFK spillerne er jo egentlig noen av de beste vennene man har. Det er jo få man bruker så mye penger på følger så nøye som dem. Og venner støtter man og kritiserer kontruktivt, man snakker ikke dritt bak deres rygg.

Det å tenke "det var det jeg sa" og ikke si det er jo det esensielle. Fordi du vet det ikke har noen god hensikt.

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!


orion

Juniorspiller
Ble medlem: 09 feb 04
Innlegg: 192

Lagt til: 24 mai 04, 09:56
Opprinnelig postet av Frode

Føler meg ganske sikker på at mange av FFK`s supportere er enig i dette og at de fleste vil støtte laget i motgang også.


De fleste er nok drøyt, det er nok ikke flere enn 4000 god supportere.

Jeg like også denne DeKjök
"Kjøp den - kjøp den"
Det er noe utrolig med dette forum også, hver gang det er en profil "ledig " -ropes det "ny mann til FFK ?" på forum.

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 24 mai 04, 10:01
Takk for et veldig godt skrevet innlegg, DeKjøk.
Håper alle "Det var det jeg sa" personene leser dette og tar det inn over seg.
Men jeg tror nok det er for mye å håpe på at disse vil holde kjeft fremover, på samme måte som det er for mye å håpe på at alle blir på stadion helt til slutt.:ffk:

---------------------------

FFK på toppen i 2005


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 24 mai 04, 10:15
Jeg er egentlig enig i at man ikke skal kritisere andre ,med når frustrasjonen blir som størst er det vedig lett å gjøre det, spesiellt når en i hele oppkjøringen har sett hvor skoen trykker, og man leser om bla. hvordan de som står for forhandlinger i andre klubber ikke lenger vil snakke med våre , man må jo da begynne å lure, mange av de supporterne som er nye må man skjønne at kritiserer det som har skjedd, de har investert i sesong kort og gått på med friskt mot som supporter og blir møtt med kontinuerlig motgang fra sesong oppkjøring frem til nå

Frode

A-lagspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 697

Lagt til: 24 mai 04, 10:20
Ehh...vi så jo ikke hvor skoen trykte akkurat i oppkkjøringen.

Vi scorer mål i tippeligan, men vi slipper inn for mye..motsatt av oppkjøringen....

---------------------------

Frode

- FFK nr. 7 i tippeligan 05


ffk-thomas

A-lagspiller
Ble medlem: 23 sep 03
Innlegg: 370

Lagt til: 24 mai 04, 10:36
Det er vel en klar forskjell på å si hva man mener, og å komme med krass kritikk av enkeltspillere. Fotball er et spill som vekker sterke følelser, og skuffelse, nå for vår del, kan fremprovosere ufine karakteristikker. Det er selvsagt å beklage.
Men jeg vil uansett forbeholde meg en liten rett til "det var det jeg sa" uansett.
Treningskampene var svake, men ledelsen valgte likevel ikke å forsterke laget skikkelig. Eller sagt på en annen måte: de spillerne som ble hentet har ikke forsterket laget nevneverdig med et delvis unntak av Koskela.
Vi trengte bedre spillere i alle ledd, og de kom ikke da serien begynte. At de kanskje kommer når serien er halvspilt holder kanskje for å unngå nedrykk, men jeg mener at det er feil valg.

tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 24 mai 04, 10:52
Endret: 24 mai 04, 11:07
Vi så hvor skoen trykte, det er ingen lag som kan klare seg uten fart i midtforsvaret i moderne fotball, vi så også at vi manglet en v.back.


DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 24 mai 04, 11:07
Hvis man mener vi så noe Eggen ikke så tror jeg man er ute og ror. Jeg tror også Eggen så hva vi manglet, jeg tror også Eggen og FFK`s styre gjorde det de kunne mht. å forsterke, men det skal skje innefor visse rammer, også økonomiske. I tillegg er ikke FFK og Fredrikstad nødvendigvis så attraktive for spillere utenfor Fredrikstad som det er for oss. Hvilken spiller med fast plass på laget forlater Lillestrøm, Rosenborg, Brann, Stabæk, Viking etc. fremfor et nyopprykket lag?

Det er lett å si at FFK ikke gjorde jobben, men man uttaler seg da på syltynt grunnlag. Man uttaler seg da på hva man leser i FB, en avis som kunne melde at vi 100% sikkert fikk Lindbæk.

Jeg stoler på Eggen og Harry Hansens omdømme frem mitt eget. Jeg stoler på at de tar de grepene de kan innefor de rammene de har. Om vi rykker ned iår så er det et steg tilbake, men ingenting å skamme seg over. Men jeg tror 100% at vi klarer oss frem til det motsatte er bevist! Og som jeg støttet FFK i 2 og 1 div før skal jeg fortsette.

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!


ffk-thomas

A-lagspiller
Ble medlem: 23 sep 03
Innlegg: 370

Lagt til: 24 mai 04, 13:42
Da registrer jeg at vi er uenige. Det sies jo mye mellom linjene nå når de samme personene sier laget må og skal forsterkes. Harry sa jo at klubben skal være aggresiv i spillermarkedet denne sommeren. Og hvorfor det hvis de ikke ser at laget må forsterkes - akkurat som jeg påpeker?
Selvsagt har de gamblet. De sa jo bare for halvannen måned siden at flere forsterkninger var unødvendige. Men nå viser jo resultatene at de ER nødvendig.

Tror ikke at jeg er ute og ror eller uttaler meg på syltynt grunnlag her.
Flinke mennesker, men her har de tatt feil. Og det er jo lov

seal_dm

A-lagspiller

Ble medlem: 03 mai 04
Innlegg: 416

Lagt til: 24 mai 04, 14:02
At Harry sa at flere spillere ikke trengtes, var muligens for å skape ro i spillergruppa nå i vårsesongen. Synes også det er ganske fornuftig å la vær å gå til media hver gang en ny spiller skulle være aktuell. Kan jo være like greit å holde sånt innad i klubben inntil allle brikker er på plass. Jeg for min del ville synes det var mer frustrerende hvis flere spillere klubben er på jakt etter glipper ut av hendene hver gang etter å blitt lansert i media først. Synes ihvertfall det i vinter.
Jeg står ihvertfall fast ved at jeg tror klubben for tiden jobber med et par finske spillere i tillegg til Kallio.
Jeg synes at klubben kun burde se seg om utenlands når forsterkninger nå skal handles inn. Norske toppspillere er så overprisede at de nesten ikke er verdt pengene. Hvis klubben sikter lavere, vil det være blandt spillere som ikke plasser på andre TL lag.

torhen

Knøttespiller
Ble medlem: 06 mai 03
Innlegg: 54

Lagt til: 24 mai 04, 15:08
Lenge leve snusfornuften. Klart laget trenger bedre spillere og det litt fort. Er det om å gjøre å overgå hverandre i støtte for ditt og datt. Det er ikke mye konstruktivt å klage på folk som går før det er slutt, mens ffks ledelse blir framstilt som om de har gjort en kjempejobb.
Supportere skal også si ifra når laget er i ferd med å gjøre svalestup ned i første divisjon.Og bare så dere vet det Vebjørn Hagen blir aldri tippeligaens beste back - han suger så det er vondt å se på hver gang han får fem minutter.

---------------------------

TH


Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 24 mai 04, 15:09
Nå er det viktig at alle dere kritikere av spillerstallen ikke fordreier det som er sannheten.

Det ble aldri sagt at vi ikke trengte flere forsterkninger, det ble hele tiden hevdet den siste tiden før seriestart at det er aktuellt å forsterke ytterligere etter 1. juli.
At man ikke fikk skrevet kontrakt med Kallio var selvfølgelig en strek i regningen. Og hadde man på det tidspunktet visst at Trondsen hadde blitt langtidsskadet, så hadde man kanskje skrevet avtale med Kallio og hatt ham skadefri nå. Mye tyder på at man burde skrevet avtale med ham uansett, han spiller jo i Finnland nå.

KTE/Harry har hele tiden påpekt at fordelen med å vente til sommeren er at da har man mye større muligheter til å vurdere hvor på banen og hvilke spilletyper man vil forsterke med og den tankegangen synes jeg faktisk ikke er så dum.
At det nå forløpig tilsynelatende har vist seg at mange har fått rett i at forsvaret ikke holder må, har jo også sammenheng med at vår antatt beste spiller nå har vært ute med skade i 8 serierunder.

Håper alle kritikerne kan være tålmodige og vente til etter 1. juli og se hvordan vi ligger ann da og deretter ser hvilke spillere vi får.
Uansett så får vi ikke gjort noe med spillergruppa før etter 1. juli.

Tror fortsatt det kan se mye bedre ut enn det det gjør nå og at vi går en veldig hyggelig høst i møte.:ffk:

---------------------------

FFK på toppen i 2005


super

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jan 04
Innlegg: 117

Lagt til: 24 mai 04, 15:20
nå har hamkam manglet sjefen sin i forsvaret i 3 runder men de har vel vunnet 2 av dem allikevel så.... vet nå ikke jeg

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 24 mai 04, 15:48
Nå som f.eks Viking har bytta trener og at det tydeligvis er problemer i Lyn så kan det jo hende at det er spillere som blir ledige, er Harry i sitt vante kremmer humør kan han.
Kansje ta en telefon for å kretse rundt kadavere??

Røvern

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 374

Lagt til: 24 mai 04, 15:49
Opprinnelig postet av torhen
Og bare så dere vet det Vebjørn Hagen blir aldri tippeligaens beste back - han suger så det er vondt å se på hver gang han får fem minutter.


For det er sikkert utsagn som dette som gjør at spillerne presterer bedre som et lag?

---------------------------

FFK

-fortsatt i tippeligaen!!


Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 24 mai 04, 16:00
Opprinnelig postet av tomroar
Vi så hvor skoen trykte, det er ingen lag som kan klare seg uten fart i midtforsvaret i moderne fotball, vi så også at vi manglet en v.back.


Er ikke enig der, gett. Det er ikke fart forsvaret til FFK trenger nå, det er aggressivitet og initiativ. Bakerste firer blir sjelden regelrett fraløpt, men de blir ofte tatt på senga mht klumsete ballbehandling inna for 16. Dessuten rygger de når en angriper kommer mot, istedet for å støte ut og stole på at kammeraten ved siden av hjelper til. Det som har skjedd så langt er at stopperne rygger når det kommer hurtige spillere mot, og vi vet alle at de ikke funker spesielt bra...

Er det TO plasser på banen som kan kompensere mangel av fart med erfaring og spilleforståelse, så er det stopperparet.

Ved dødball er det mangel på aggressivitet som gjør at motstander får lette mål, ikke mangel på fart.

Til slutt vil jeg si at Hagen ikke fortjener drittslenginga, han gjør faktisk en bra jobb i forhold til egenskaper når han får sjansen.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 24 mai 04, 16:54
Opprinnelig postet av Snæbbussaristokrat 1
KTE/Harry har hele tiden påpekt at fordelen med å vente til sommeren er at da har man mye større muligheter til å vurdere hvor på banen og hvilke spilletyper man vil forsterke med og den tankegangen synes jeg faktisk ikke er så dum.:ffk:


100% Enig!

Til FFK-Thomas: Nei, de har ikke bare gamblet. Når Eggen/Hansen sa at de skulle jobbe intenst for å fortserke med klassespillere uten at det har skjedd, betyr ikke at de ikke har forsøkt. Det er her jeg mener enkelt uttaler seg på syltynt grunnlag. Det er kun Eggen og Hansen samt andre i FFK som vet hva som ble gjort. Og når det ikke lyktes var det rett å gå ut å si at man ikke så etter føer, da var et på tide å begynne å jobbe med de de hadde og skape ro.

Eggen/Hansen sier også nå at de skal forsterke og jeg er enig, alle er enige i det. Og nå vet vi hvor vi skal forsterke. Og de kommer til å forsøke og de kan misslykkes. Da må vi støtte opp om det laget vi har, ike fortsette å hetse Eggen/Hansen og Hagen osv!

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 2 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3