Husk meg
Brukernavn
Passord

Fredrikstad best på tribunen!

Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 5 3

ffkerkonge

A-lagspiller
Ble medlem: 24 apr 03
Innlegg: 467

Lagt til: 13 apr 04, 23:04
Endret: 13 apr 04, 23:06
ehhh nå ble det jo 10 - 9 i sjanser og lsk hadde 8 som gikk utenfor og ffk 7 så jeg synns det er litt feil å si sånn

og ja vi er langt fra de beste supporterene i Norge men vi gjorde det bra i går :ffk:

---------------------------

1 plass. 2005


trigz

Bedriftsspiller
Ble medlem: 13 apr 04
Innlegg: 15

Lagt til: 13 apr 04, 23:22
Jeg bare ler og ler av disse vattnissene fra Fredrikstad. Som har vært på èn Tippeligakamp i sitt liv og allerede tror de har de beste supporterne i Norge. Som tror at halve bygda deres vil fortsette å reise på alle bortekampene i år. Som innbiller seg at de vant tribunekampen på Åråsen og har et selvbekreftelsesbehov jeg ellers bare ser hos femåringer. Som, i likhet med alle andre bondske "supportergrupper" rundt om i Norge tror at de blir tøffe bare de hermer etter og prøver å være en (hysterisk dårlig) kopi av Klanen.

Og som tror LSK-supportere lar seg affisere av en liten gjeng Remy, Tony og Harryer fra et sted de fleste forbinder med ishockey. Skal dere prøve å disse oss? Vi veit jo ikke hvem dere er engang. Vi pleier ikke å lese tabeller nedover i divisjonene. Veit dere i det hele tatt hva ordet "disse" betyr?

Vil dere snakke om bønder, FFK? Fredrikstad og omegn snakker en dialekt som gjør at dere høres tilbakestående ut; dere tror kort ved øra og langt bak og bart fortsatt er fint og får ikke inn NRK2 en gang. Dere er urbane, ja jøss.

Forrige gang Åråsen blei fylt opp? Hva med hver eneste gang Vålerenga eller Rosenborg kommer på besøk. For å nevne to. Da er det jo kamper som faktisk betyr noe og ikke meningsløse hjemmekamper mot dumpekandidater. I tillegg får vi motstand på tribuna. Dèt er fotball. Det er ikke fotball å sove seg gjennom 90 minutter mot en amatørgjeng som vi garantert ikke ser til neste år. Det var tilfellet i går. Beklager at vi skuffa dere. Dere får heller komme tilbake til Åråsen når deres andre favorittlag (VIF) kommer på besøk. Så skal dere få se hva ordet `stemning` betyr.

Kom tilbake i høst etter at dere har ryki på en 10-12 tap og se hvor mange det er igjen av dere da. Jo, og skaff dere en stadion som ikke er en skam for Tippeligaen. Mulig den holder mål når motstanderne heter Tollnes, Pors og Kvik Halden, men når aristokratene fra Romerike kommer på besøk for å pisse på dere seinere i år får dere faen meg sørge for å stå parat.

I mellomtida kan dere fortsette å oppføre dere som provinsielle ignoranter. Hvis dere vil leve i trua på at dere veit en dritt om supporterkultur, lykke til på ferden mot en lang rekke tap og en hel masse nedturer. Vi ses i høst, bønder. Hvis dere ikke har gått lei innen den tid.

---------------------------

Vi brukte tre minutter på å bli ferdig med dere, gutter. Tre minutter.


ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 13 apr 04, 23:37
Endret: 13 apr 04, 23:53
Til kanaribønda:

Opprinnelig postet av trigz
Forrige gang Åråsen blei fylt opp? Hva med hver eneste gang Vålerenga eller Rosenborg kommer på besøk. For å nevne to. Da er det jo kamper som faktisk betyr noe og ikke meningsløse hjemmekamper mot dumpekandidater. I tillegg får vi motstand på tribuna. Dèt er fotball.

hvorfor var åråsen fyllt til randen i går da??

Ellers er det tydelig at Kanarifolket er misunnelige på oss og misfornøyde med seg selv, ellers hadde de ikke hatt så stort markeringsbehov her på våre sider.

Og det er klart at de vil slenge mest mulig dritt til en supporterklubb som har et godt forhold med klanen..

ellers burde dere bli litt mer ydmyke, kanarifugler! dere var ikke gode i går, og det er bedre om dere jobber med å bli bedre selv enn og rakke ned på andre! Dere tåler tydeligvis ikke å bli slått på tribunen, klarer ikke å innrømme et nederlag, det var vondt for dere, og det er derfor dere kommer hit og slenger dritt også...

At vi og spillerne våre er fornøyde selv er faktisk det viktigste. Og vi er fornøyd, men vi kan bli enda mye bedre. Dere er tydeligvis ikke fornøyde med synginga deres, og det er faktisk ikke vårt problem.

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!



HATER ARVE MOKKELBOST!!!!!!!!!!!!!!


Goran Karlsen

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 434

Lagt til: 13 apr 04, 23:42
Takk skal du ha,trigz.
Et kjempefint innlegg.
Håper ikke FFK debattanter går inn å må pirke på hver setning her,for det kunne man ha gjort.
La det heller stå til spått og spe for andre LSK supportere.Jeg tror de fleste blir flaue.

---------------------------

Gøran Karlsen


Møklegård

Landslagsspiller

Ble medlem: 17 des 03
Innlegg: 1150

Lagt til: 13 apr 04, 23:44
...alt har egentli vært helt ok her. Vi har vært fornøyd med egen prestasjon på tribunen. Hva så? Kanarifansen er i alle fall meget godt fornøyd med sitt værk(Eget forum).
....- vi fobeholder oss retten til å oppsummere egne prestasjoner på dette forum.

---------------------------

Å være FFk-supporter gir deg et godt utseende, klarsyn og fantastiske utsikter.


Radoslaw

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 okt 03
Innlegg: 912

Lagt til: 14 apr 04, 00:35
Endret: 14 apr 04, 01:05
He, he...

En virkelig morsom type denne "trigz",
...kanskje er dette årets godbit på forumet ? ;)

---------------------------

FFK and Wisla Krakow forever...


En Annen Planke

Juniorspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 208

Lagt til: 14 apr 04, 00:42
Kanarifansen isolert sett var bra, og det er nok lenge til Plankehaugen kommer opp på samme nivået på hjemmebane. Men hjemmepublikummet generelt på åråsen, var langt langt dårligere enn det vi opplever på Fredrikstad Stadion. Ja, det er godt mulig som enkelte sier at Kanarifansen kommer til å synge ut Plankehaugen på stadion. Men det hjelper lite når 8000 personer synger "røde og hvite er de beste" av full hals. Synes absolutt kanarifansen bør jobbe mer med å få med seg resten av Åråsen.

Når det er sagt, er jeg enig i at mange FFK-supportere kan oppføre seg dumt, og virke kjepphøye. Men det er nå engang litt typisk for en fotballsupporter , og ikke særlig rart med tanke på at dette faktisk var vår første tippeligakamp på lang lang tid.

Ellers registrerer jeg enkelte supporteres voldsomme frykt for å synge sanger som er blitt sunget før av VIF-Klanen. Jeg var med på flere av de beskrevne tilropene, uten å være klar over at de opprinnelig var fra Klanen. Men når sant skal sies kunne jeg ikke brydd meg mindre. Kall oss gjerne VIF-copycats og det som værre er , men en supporterklubbs hovedoppgave er å støtte spillerne, ikke å oppnå stjernestatus blant andre supporterklubber. Og jeg tviler på at spillerne bryr seg om hvem som har opphavsretten til de ulike sangene. Så får det heller være at reportoaret er så som så etter kun 3 år som eksisterende supporterklubb.

---------------------------

Opprinnelig postet av trigz


Hvis dere vil leve i trua på at dere veit en dritt om supporterkultur, lykke til på ferden mot en lang rekke tap og en hel masse nedturer. Vi ses i høst, bønder. Hvis dere ikke har gått lei innen den tid.


jashin

A-lagspiller
Ble medlem: 12 apr 04
Innlegg: 326

Lagt til: 14 apr 04, 00:53
Sitat fra trigz : I mellomtida kan dere fortsette å oppføre dere som provinsielle ignoranter.

Morsomt argument fra en som kommer fra et sted med en fotballbane, en boligblokk og ett veikryss. La oss ikke kaste bort mer tid på den fyren. Jeg regner med at han ikke er representativ for de fleste LSK-supportere.

ingergml

A-lagspiller
Ble medlem: 26 mar 03
Innlegg: 301

Lagt til: 14 apr 04, 00:59
Trigz:Pip, pip......, er alt jeg kan si.

Heldigvis er det mange flotte "Kanarifugler".

M.v.h. "NATTEVAKTA"

JonAG

A-lagspiller

Ble medlem: 18 aug 03
Innlegg: 295

Lagt til: 14 apr 04, 09:38
Trigz; trenger du en voksen å snakke med er det bare å si ifra.

---------------------------

Marching on together!


fugl

Bedriftsspiller
Ble medlem: 13 apr 04
Innlegg: 18

Lagt til: 14 apr 04, 14:48
Endret: 14 apr 04, 14:51
det Trigz sier er faktisk veldig reprasentativt for hva kanari-fansen mener om dere akkurat nå for øyeblikket. Dette er den første gangen plankehaugen har vært så mange siden fredrikstad fotballklubb ble stiftet, første gangen!! ja, dere lød bra og imponerende at dere var så mange. men det er ikke så rart når dette er den første tippeliga kampen med fredrikstad alle under 30 for se live. dere har en klubb med mange og lange tradisjoner i norsk fotball dere har også ett ekstremt bra engasjement veldig få klubber i norge kan måle seg med, kjempe bra!!

jeg har ingen problemer med å skryte av dere som tross alt har holdt med ett lag i både 1 og 2. divisjon. dette er ikke ironi fra min side ta det som ett kompliment!

men jeg synes ikke dere bør være så bråkjekke ovenfor en supporterklubb som er norges nest største og nest best, kanskje også best til tider med å støtte laget i motgang. dere gjorde en hederlig innsats på Åråsen men det er vel første og siste gangen hvis resultatene blir de samme utover i sesongen. Hvem som vant tribunekampen er vel delt mellom hvem som holder med hvem. jeg har tatt opp kampen på tv og jeg kan helt nøytralt si at dere har stor utholdenthet og dere hører man godt nok får kanari-fansen holder altfor mye kjeft til tider. dere synes godt fordi dere er mange og kjempe bra at dere synger for laget etter tapet også! rammen rundt kampen er det vi som står for med tifoshowet i tillegg til skjerfhav og hymne. litt før kampen er stemninga knall fra vår side men dabber litt av etterhvert. trolig fordi vi står som sild i tønne på feltet, over 2000 stk. utover i andreomgang er det utentvil som lager det kulest vi hopper å danser å vifter med skjerf, mektig å se på! når vi først drar igang jomer det over stadion men det er jo fordi vi da er 2000 syngende mens dere er 1000. Plankehaugen får absolutt godkjent til tider når dere for dratt igang men er bare 1 eller 2 sanger dere klarer. håper bare dere fortsetter sånn så kan dere begynne å matche de store gruppene på tribunen!

alt engasjementet fra vår side er ikke bare surmaga dritt og misunnelse som dere velger å vri det til. men en naturlig reaksjon fra en supportergruppe med stolthet! inget lite knipe med røde og hvite skal få lov til å pisse på oss. få litt omtale i media og blant andre supportere først, akkurat nå vet ingen hvem dere er engang. og for gudskyld innrøm at vi er bedre på tribunen en det dere noen gang har vært. ta dere en tur på andre kamper som når vi spiller mot vif eller rbk og opplev stemning! spør hvem som helst utenfor bygrensa deres plankehaugen vs Kanari-fansen? ja dere skjønner hva det blir....

og ta til dere dette here klanen syndromet. det har ikke no med rivaliseringen mellom vi og klanen men rett å slett det at dere driter dere ut! ta det som ett råd og ikke begynn å herm etter andre supportere, ta ideer men ikke så konkrete ting som kjennetegner en gruppe så veldig. det setter ikke klanen pris på heller! det er er det samme som at Bryne supporterne skulle begynne å synge: "bryyynee du er min religion!" ikke sant? dere skjønner at det blir for dumt. finn på noe eget å skaff dere en identitet!! jeg hadde reagert på samme måte hvis dere hadde kopiert fra oss.

men som sagt, håper dere holder dere i tippeligaen å at plankehaugen gjør det like bra. da blir det morsomt. LYKKE TIL!!! :ffk:


Moderator: Neste gang du poster med tom tittellinje vil innlegget ditt bli slettet.

---------------------------

Åråsen er mitt hjem!


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 14 apr 04, 15:05
Endret: 14 apr 04, 15:11
Må bare nevne at vi var 3000 på Lystlunden på 16 mai kampen i fjor 16 mai, Laget hadde i kampen før tapt 3-1 på hjemmebane mot Alta.

Vil ha meg frabedt beserviseri.

Vi er alle stolte supportere selv om vi er i TL,1 eller 2 divisjon..

FFK er Best..

GelderdEnd

Juniorspiller

Ble medlem: 17 nov 03
Innlegg: 168

Lagt til: 14 apr 04, 17:04
Opprinnelig postet av fugl
men jeg synes ikke dere bør være så bråkjekke ovenfor en supporterklubb som er norges nest største og nest best, kanskje også best til tider med å støtte laget i motgang.


hvordan kan du dra alle ffk fans over en kam på denne måten? mange her på forumet har da en helt annen holdning enn den du her skisserer. hvis det trigz skrev i en tidligere post er representativt for lsk fansen så GOD BEDRING!


ølbuss

Juniorspiller
Ble medlem: 28 jan 04
Innlegg: 111

Lagt til: 14 apr 04, 18:39
Hei fugl!.At jeg i det hele tatt gidder å svare på det du skriver er at du i det siste innlegget ditt skriver en del bra ting.
For å få en viktig bit på plass med en gang,så er kjernen og de nærmeste rundt Plankehaugen en meget sympatisk og bra gjeng med stor fotballkunnskap,slik som helt sikkert dere også er!
Ingen i plankehaugen tror at vi er større eller bedre en dere i kanari.
Dere har vært store lenge og stiller alltid opp for Lillestrøm.
Men derfor jeg tror at det har blitt så stor oppmerksomhet rundt dette om kampen på tribunen er at vi trodde at dere var så meget bedre en det dere var.
Og bare det beviser vel at vi i utgangspunktet ikke tror at vi er så sabla bra selv.
Så det er klart at vi får blod på tann når det virkelig går opp for oss at vi kan matche Norges nest største supporter gruppe i en åpningskamp på deres egene(meget flotte)arena.
Men sesongen er lang,og for opprettholde dette inntrykket av oss selv videre utover i sesongen,må vi være ydmyke.
Vi må stille opp for laget uansett og ikke bare på de såkalte publikumsvennlige kampene.
Og det er jeg meget sikker på at vi kommer til å gjøre.
For vi i Fredrikstad har ikke så mye å skryte av sportslig sett når det gjelder de siste 20 åra,så det er klart det er noe spesiellt når så mange stiller opp for et lag som på forhånd er dømt så nedenom og hjem som FFK er.
Bare det beviser at vi elsker laget våres uansett om det skulle ende med nedrykk.
Vi var mange på kampene i 2 og 1-divisjon også vi.
Over 7000 i andredivisjon bevittner vel bare det at det er en utrolig kjærlighet rundt de rød/hvite fargene uansett.
Og med dette vil jeg ønske Lillestrøm og kanarifansen velkommen til stadion,men en ting må vi få på det rene;Det finnes bare en ekte aristokrat i Norge,nemlig FFK!

---------------------------

Gla`buss gutter våre veier...


Møklegård

Landslagsspiller

Ble medlem: 17 des 03
Innlegg: 1150

Lagt til: 14 apr 04, 19:28
[quote=fugl]
og ta til dere dette here klanen syndromet. det har ikke no med rivaliseringen mellom vi og klanen men rett å slett det at dere driter dere ut! ta det som ett råd og ikke begynn å herm etter andre supportere, ta ideer men ikke så konkrete ting som kjennetegner en gruppe så veldig. det setter ikke klanen pris på heller! det er er det samme som at Bryne supporterne skulle begynne å synge: "bryyynee du er min religion!" ikke sant? dere skjønner at det blir for dumt. finn på noe eget å skaff dere en identitet!! jeg hadde reagert på samme måte hvis dere hadde kopiert fra oss.


..ser du er opptatt av copying. Vi har vår egenart..lager våre sanger og egne støntz.

Og helt nybegynnere som supportere er vi ikke. Mange av oss reiser rundt i norges land med Stjernen hockey. Så om du tror klanensangene er nye for oss og vi bare rapper den første og beste, så er det feil.


---------------------------

Å være FFk-supporter gir deg et godt utseende, klarsyn og fantastiske utsikter.


Bever

Juniorspiller

Ble medlem: 14 apr 04
Innlegg: 141

Lagt til: 14 apr 04, 19:36
Men er litt enig at vi bør prøve og ikke herme etter andre supp i norge,vi har klaget veldig mye på at sparta fansen hermer etter Lillestrøm fansen..Håper alle var fornøyd med bevrane også,det var moro at vi lagde liv sammen!!!!!
LA OSS FORSETTE MED DET!!!:D

Rhythmatist

A-lagspiller

Ble medlem: 16 feb 04
Innlegg: 413

Lagt til: 14 apr 04, 19:57
Endret: 14 apr 04, 20:01
Snakker om copying, hvor mye av dagens rop på Tippeliga-tribunene er ikke inspirert av vår oppvekst med engelsk fotball på tv?

Angående fugla var det flere gamle kjente (har bodd et par år i Skedsmo, til og med vært en del på Martins), som sa seg imponerte over hva vi fikk til. For det er ingen her i byen som tror vi er de beste supporterne, men vi deler alle en intens entusiasme for byfotballen vår, og det kan ikke noen fislete småspurver ta fra oss. Og nå er vi sultne på fotball, samme f... om vi vinner eller taper, vi er der for guttæne våre. Ikke for å se på det andre laget. Av alle laga jeg så i fjor var det Aalesunds supportere som imponerte mest. De folka sto og sang selv om de rykka ned på den kjipeste mulige måten. Åråsen derimot, NOEN av dere er meget flinke, men dere mangler enhet. 4. juli skal dere få høre hvordan det låter når "Rød og hvite" gjaller fra side til side på Stadion. Så kan dere stå i svingen deres og se om dere klarer å overdøve oss.

Ta en titt innom forumet til RBK-fansen på mandag...

---------------------------

Bams-fia, Jack og sang!


ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 14 apr 04, 23:57
Endret: 14 apr 04, 23:58
Til Bever (eller andre fra Red Beavers):
Vet du om det er mange fra red beavers som har meldt seg inn i plankehaugen og skal stå sammen med oss og synge i år?

Morro at vi kan samarbeide litt!

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!



HATER ARVE MOKKELBOST!!!!!!!!!!!!!!


trigz

Bedriftsspiller
Ble medlem: 13 apr 04
Innlegg: 15

Lagt til: 15 apr 04, 00:29
Endret: 15 apr 04, 00:30
Påpekinga av klansryggpissinga deres traff visst et sårt punkt. Morsomt, men ikke overraskende. Som sagt: Gjør jobben først, og skryt eventuelt av det etterpå. Og dere har en lang sesong foran dere, for å si det mildt.

Vi prøver egentlig bare å hjelpe dere, vet dere. Det er vel ikke lett å være blant de store gutta på første året heller. Da er det vel greit å få noen hint om hvordan man skal oppføre seg.

Lykke til videre i sesongen, blyharrys. Stå parat til høsten for en leksjon i både fotball og synging. Og slutt å sleike klansrompe, vær så snill. Det er ikke pent.

---------------------------

Vi brukte tre minutter på å bli ferdig med dere, gutter. Tre minutter.


FFK Forever

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jun 03
Innlegg: 848

Lagt til: 15 apr 04, 00:33
Endret: 15 apr 04, 00:41
Hahahaha trigz..Morsom liten spirrevipp du..

Må kanskje opplyse deg om at lillestrøm er kjent som et harry høl med harry folk og harrybondsk dialekt!

Lillestrøm er et veikryss med traktorer!
Fredrikstad derimot er Norges 6 største by.Lillestrøm er ei bøgd med folk med uren sprit,Felleskjøp caps og traktorsprekkræv sægg!:D

---------------------------

Man bytter damer her i livet, men aldri klubb!



Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 5 3

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3