Husk meg
Brukernavn
Passord

Harry Hansen skjermer to av spillerne?

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

thomas

Juniorspiller
Ble medlem: 01 des 03
Innlegg: 172

Lagt til: 06 mar 04, 19:03
Tror FFK har flere spillere på gang, men de vil ikke gå ut i media med det før de må i forhold til selvtiliten til de spillerne som kan bli satt på benken, eller nedgradert til 2. laget.
Tror Harry vil skjerme Vebjørn Hagen og Bjørnar Johannessen (forsvaretspillet) for de vil nok bli vraket når nye spillere kommer.
For han vet vel at selvtiliten deres ikke er så stor for tiden, etter flere svake treningskamper, samtidig som de blir
benket når de skaddede spillerne kommer tilbake. Med spilleforsterkninger på deres plasser, da vet jo spillerne at de er et stykke unna a laget, kan det være dette Harry ønsker å skjerme spillerne for?

Tror begrunnelsen for vrakingen ligger i at Eggen har prøvd å omskolere Bjørnar til forsvarspiller, men etter flere sjanser i forsvaret i treningskampene har man funnet ut at han ikke er god nok der. For Bjørnars sitt tilfelle gjelder det plassen i forsvaret ikke midtbanen, men å få plass på midtbanen blir heller ikke lett med konkurranse fra følgende spillere:
Roger Risholt, Roger Helland, Håkan Sôderstjerna, Simen Brenne, Tero Koskela, Brian West,
PS: Bjørnar spilte svakt i forsvaret mot:
Tap 3-1 mot Start, 1-1 MK, tap 3-1 Moss, tap 3-0 Kongsvinger.

Vebjørn spilte svakt mot
Tap 3-1 mot Start
Tap 3-1 mot Moss
Tap 1-0 mot Skeid
Tap 3-0 mot Kongsvinger

orion

Juniorspiller
Ble medlem: 09 feb 04
Innlegg: 192

Lagt til: 06 mar 04, 19:45
Det er feil å si at noen blir vraket når det kommer nye forsterkninger, et lag bør ha 22 - 24 spillere i stallen, hvor alle skal være aktuelle. Det skal være kamp om hver plass og ingen skal ha klippekort i førsteelveren.

Det gjør at alle må skjerpe seg og ingen automatisk plasstildeling, dette gjelder også nye spillere. En ny spiller må prestere for å komme på laget. På den måten blir det bygget opp bredde og laget blir ikke så sårbart for skader o.l.

At de to du nevner er svake, er mulig, men det skal være prestasjon, pågangsmot og offervilje som bestemmer hvem som skal spille. Roger Risholt er en slik type, jobber og biter fra seg som en maur og gir sjelden opp.

I år har jeg bare sett START-FFK og der stilte FFK med et komplett ukompetent reservelag inklusivt innbyttere, noen var selvfølgelig bedre enn andre, men ingen var av 1 div standard - lang mindre Tippeliga. Det var ingen som ville noe og da blir det elendig. Jeg syntes personlig at Biffen ville noe den tiden han innpå, men han er jo allerede borte. Det var to prøvespilleren der også og heldigvis er de borte de også.

Det mest tragiske jeg så på banen var Jeton Pestisha, han var noe utrolig dårlig.

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 07 mar 04, 16:34
Endret: 07 mar 04, 16:43
Tror ikke Vedbjørn Hagen blir vraket. Han har hevet seg flere hakk iår. KTE vil nok bruke ham i noen kamper, da han har anneledes kvaliteter enn dem han konkurerer med. Jeton er ung og lovende, men hadde kanskje hatt godt av å bli utleid i år. Han er nok god å beholde på litt sikt.

---------------------------

FFK på toppen i 2005


Pelle

A-lagspiller

Ble medlem: 12 jun 03
Innlegg: 425

Lagt til: 07 mar 04, 18:45
Kan godt hende at Harry H og FFK har flere spillere på gang, men det er nok helt andre grunner for at de eventuelt ikke går ut i media med det, enn de grunnene "thomas" viser til i denne tråden. Tror ikke hverken Harry H eller KTE har så lite greie på lederskap eller psykologi at de "skjermer" spillere på den måten. Det er jo bare å utsette problemet, og gjøre det enda større når man først slipper "bomba".

Eggen spiller tvert i mot med åpne kort: "Utvelgelse av troppen nærmer seg slutten. Vi har allerede spilt 9 treningskamper pluss en juleturnering siden 8.desember. Vi har på ingen måte overbevist som tippeligalag i denne perioden, men vi har fått mange svar. Spillere har fått prøvd seg flere ganger opp mot det nivået vi skal konkurrere på, og det har gitt oss et godt underlagsmateriale for å si noe om hvem som har potensiale til å være med i en 16-mannstropp til en tippeligakamp. Det vil være naturlig at noen av våre spillere i løpet av de neste 3 ukene blir foreslått leid ut til klubber i 1. eller 2.divisjon. Dette for å få en bedre kamparena for spillerem, men også for å løse organisatoriske og økonomiske forhold hos oss. Det viktigste vil imidlertid være at vi sikrer oss å ha et kvalitativt godt nok treningsmiljø som også utvikler våre aller beste spillere." - sitat fra Treneren har ordet på FFK`s hjemmeside.

Eggen har gjennom sine "medarbeidersamtaler" gjort det klart for hver enkelt spiller hvor de står, og hva de kan regne med.

Han avsluttet spalten med: "De neste kampene vil uansett bli spilt med det beste mannskapet vi kan stable på beina, og jeg kan forsikre alle FFK-patrioter om at vi skal få et meget homogent og godt lag i 2004-sesongen."!


Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340