Husk meg
Brukernavn
Passord

Kamptråd: FFK - Sandnes Ulf, tirsdag 5. juli 19:00

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 04 jul 16, 10:21

Vi starter andre halvdel av sesongen med hjemmekamp mot en motstander vi har slitt med de siste årene, og som vi nok en gang tapte mot i våres (3-1 til de lyseblå). Men lagenes formkurver er litt motsatte, Ulf har nå tre strake uten seier. og har kun vunnet en av de siste fem. For et lag med opprykksambisjoner er nok det tungt å svelge.

Med gårsdagens resultater (resten av runde 16 ble spilt da) har Hødd gått forbi oss så vi igjen ligger under streken, men om vi vinner går vi forbi både Hødd og KFUM (med uavgjort ligger vi såvidt bak begge på målforskjellen).

Vinner vi er vi også bare to poeng bak nettopp Ulf, og har fattige fem poeng opp til kvalik - så OBOS-dassen er like jevn som før.

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5370

Lagt til: 04 jul 16, 20:51

N'Diaye er tilbake fra karantene, så da går vel han inn på høyrekant i stedet for Kaland. Heller ikke i forrige kamp grep Kaland sjansen.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Albin

Juniorspiller
Ble medlem: 12 mar 12
Innlegg: 188

Lagt til: 05 jul 16, 10:21

Tror vel Karland er allerede i Sverige. 


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 05 jul 16, 16:24

Utrolig viktig kamp mellom to lag som har skuffet i år. Med seier har vi tok lag mellom oss og nedrykk, med tap eller uavgjort fortsatt nedrykk.


ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 06 jul 16, 00:58

Har fulgt med fra hytta i dag og må si det er positivt at vi fortsetter rekken uten tap. Etter alt jeg har forstått både fra live-sending og f-b-journalister på twitter så var det langt ifra noen underholdende kamp, noe som i og for seg følger trenden vi har sett de siste kampene. Det er skuffende at vi skaper lite fremover, og der har laget en massevis å gå på. En seier i dag hadde dessuten vært av stor betydning poengmessig, og det er det skuffende vi ikke klarer å avgjøre en jevn kamp til vår fordel. Det som derimot er viktig å ta med seg er at vi ikke lenger taper disse jevne kampene, og det synes jeg vitner om fremgang. Her vil jeg tro det ligger mye psykisk- hvor desperasjonen og panikken tidligere har sneket seg nærmere mot slutten av kampene, er vi nå i det minste i stand til å holde tett bakover til siste slutt, noe vi feilet på så mange ganger forrige sesong og også denne sesongen.

Noen som så kampen som har noen mer inngående observasjoner av hvordan vi spiller- spesielt i sammenligning med de to foregående kampene?


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5509

Lagt til: 06 jul 16, 08:11

Vi er tryggere bakover enn i starten på sesongen. Vi møter et Sandnes-Ulf som har hatt svak poengfangst de siste kampene, og som for all del ikke skulle tape. De var også særdeles trygge bakover. Vi spiller spesielt bra i 1. omgang, uten å skape det helt store. I 2. omgang ser det ut til at vi forsøker å gå for 3 poeng, som resulterer i at de får noen farlige overganger. Vi hadde ballen og banespillet. De hadde de største sjansene. Det ble 0-0 fordi begge lag tilsynelatende hadde fokus først og fremst på å unngå tap.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5370

Lagt til: 06 jul 16, 09:52

Det var et skritt framover fra forrige kamp, men igjen skaper vi altfor lite framover. Kommer til en del innlegg, men de blir for dårlige. Høye innlegg med lav fart. enkle for keeper og forsvar å pelle. . De må bli lavere, men hardere.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 06 jul 16, 10:40

Det virker som forsvaret til Sandnes Ulf hadde full kontroll. Vi er bedre bakover på banen og det må være lov å skryte av Håvar Jensen som var god, og vår beste spiller.


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 06 jul 16, 23:46

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Det ble 0-0 fordi begge lag tilsynelatende hadde fokus først og fremst på å unngå tap.

Rett og slett.

Særlig Ulf spilte veldig på det trygge, de skapte vel ikke noe som helst mot etablert forsvar. De gangene de var nære var på kontringer (men en av dem, mot slutten, var da også veldig nære). Vi gjorde som så ofte før, hadde mye ballbesittelse og spilte mange pasninger med liten risiko.

 

---------------------------

Journalist: "Gordon, can we have a quick word please?"

Gordon Strachan: "Velocity"



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3