Husk meg
Brukernavn
Passord

Kamptråd: Kongsvinger-FFK

Flat Trådet Nøstet
Side 5 av 5 5

matsinho

Landslagsspiller
Ble medlem: 05 apr 06
Innlegg: 962

Lagt til: 06 mai 13, 09:34

En ser på hvordan motspillere jubler at de ser på FFKkampen som en cupfinale. Da må også spillerene våre brette ordentlig opp armene. Er enig med de fleste i at Standerholen var svært bra og forstår lite av det byttet. Neste kamp må vi bruke spillere som har vist noe. Vi kan ikke vente på at spillere kanskje skal vise gammel "storhet".

Derfor foreslår jeg følgene:

                                  Masalin

  Lønn          Martinsen            Grorud           Aleesami

Standerholen        Julius        Westgaard?         Momo

                         Stene          Rozhat

 

Det er rart å ta ut Halvorsen da han faktisk har en del målpoeng hittil, men han får benk fordi jeg er for ung til å miste håret.


matsinho

Landslagsspiller
Ble medlem: 05 apr 06
Innlegg: 962

Lagt til: 06 mai 13, 10:02
Endret: 06 mai 13, 10:02
Endret av: matsinho

Og la oss se på Bakkerud. Bakkerud har null erfaring på dette nivået så vidt jeg vet. Det han derimot har er en utrolig bra CV hva gjelder talentutvikling. Jeg tror det sier det meste om hva baktanken var da han ble ansatt. Da mener jeg vi ikke skal forvente topp resultater med en gang. Hele opplegget virker for meg veldig spennende, og det vil være ille om supportere klarer å spolere dette prosjektet fordi dere forventer seier på seier i adeccoligaen. Dere trenger en realitycheck! 

Lars Bakkerud har en ambisøs, men veldig spennende fotballfilosofi. Han har andre trenere i apparatet han også kan sparre med som har ulikt syn på fotball. Dersom disse klarer å utfordre hverandre uten at det blir kræsj så blir det veldig bra. Vi som spiller FM sier ofte at det trengs en 20 kamper før en spillestil sitter, hvertfall hvis man skal ha en ballbesittende og offensiv spillestil. Adeccoligaen er forøvrig en perfekt arena å øve inn en slik taktikk, men det vil ta tid. Det umiddelbare positive oppe i dette er at jeg mener at jeg for første gang kan se at det en trener prøver å få til -periodevis- viser seg utepå banen. En annen positiv ting er at det er akkurat denne typen spillestil for eksempel Standeholen, Momo og Rozhat trenger for å skinne, for så å utvikle seg. Jeg har voldsom tro på at det blir mye spennende å se fra de fremover. 

Min bønn til dere medsupportere er altså: Bakkerud er "ny" i gamet. Han kan bli en utmerket trener, men trenger tid. Gi han i hvert fall dette året (så lenge det ikke blir nedrykk selvsagt)

 

Et problem forøvrig er i mine øyne Julius. Julius er kanskje den spilleren jeg har sett i FFKdrakt som har mest fotball i seg. Problemet er at han blir brukt, og ønsker å spille defensiv playmaker. Jeg er alltid for at den beste ballspilleren spiller defensivt for å styre tempoet i kampen. Problemet her er bare at det blir vanskelig å finne riktig makker til han. Du har to alternativer i mine øyne. 1: En offensiv ballspiller. Dette vil skape gode samhandlinger og spillet blir bedre. 2: En ballvinner. Dette vil skape mer trygghet bakover, men kanskje ikke like mye offensiv kraft.

Slik vi er i dag så har vi ikke makkeren til Julius. Ramberg er ikke nok fremoverretta, og Jabbie er for dårlig i nærspillet og blir for treg. Westgaard virka faktisk relasjonsmessig å være noe av det bedre. Men kanskje vi bør begynne å spille med Julius offensivt- hvertfall prøve. Tviler på at han egentlig ønsker det selv, og vi får jo ikke sett de orgasmiske crosserene hans da, men det er et trekk som kan, og bør prøves.


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 06 mai 13, 10:15

Enig med Matsinho her. Når folk begynner å snakke om trenerskifte etter fem serierunder, seriøst snakker om nedrykk til 2. divisjon og det verste de har sett siden Glenn Rostads dager - da er det noe galt både med forventningene og med langtidshukommelsen. Ingen skal rosemale noe som helst - vi spilte en dårlig kamp mot Kongsvinger i går. Men hvorfor anta at det er dette som representerer lagets normalnivå, og ikke heller den siste halvtimen mot Sandefjord? Dårlige cupkamper er irrelevant. Vi gulla oss videre mot Sprint Jeløy og Kongsvinger da vi vant cupen under Eggen. Jeg sliter med å huske en eneste sesong hvor vi har overbevist i de tidlige cuprundene.

Jeg vil også minne om at det per dags dato kun er fire poeng til førsteplass i divisjonen. Det er langt fra bare FFK som har variert i prestasjonene. Det er faktisk normalen i denne divisjonen.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


T1974

Knøttespiller
Ble medlem: 20 aug 12
Innlegg: 67

Lagt til: 06 mai 13, 11:08

Tåpelig å begynne å kritisere Bakkerud allerede.

1. Husk den bakenforliggende årsaken til at vi er er vi er - Værste AS som selger unna alt som kan selges (samtidig som de nektet å selge investorspillere, slik at investorer skyr FFK om dagen)

Det er derfor ingen kontinuitet i laget overhodet

2. De fleste lag som har det utgangspunktet som FFK har nå, har måtte ta et par år i adecco for å få etablert denne stammen, slik at de har et fundamnet i både samspilte spillere, system og trener når de rykker opp.

Gi treneren tid. I år kjemper vi om en hederlig plass. Neste år vil forventingene være opprykk, dersom ikke Værste fucker det opp igjen.

Så før vi sparker treneren så får vi sparke værste....

---------------------------

Thomas


Topscorer

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 jul 03
Innlegg: 828

Lagt til: 06 mai 13, 11:13


Så feil kan man ta.

---------------------------

9 serie- og 11 cupmesterskap!!!!


foyn

A-lagspiller
Ble medlem: 20 sep 07
Innlegg: 424

Lagt til: 06 mai 13, 12:54


FFK-supporterne bør ta seg en pust i bakken og en realitetsjekk.. Adecco-ligaen er ingen lekestue og det er kamp etter kamp etter kamp hvor det må kriges og kjempes..

Det positive

Med seier over Ull-kisa hjemme så har man 9 poeng på 6 kamper, og det snitter til 45 poeng som burde gi en grei kvalplass 5-6 plass. Det er en holdbar åpningsfart mtp ny trener/utskftinger og relativt tøff motstand..

Det negative

Kommunisert spillestil, opparbeidet spillerstall og rammebetingelser mtp liga henger ikke sammen i det hele tatt... Jeg leser at nyansatt trener er i ferd med å få passet sitt påskrevet og skal kjølhales i utslagsvasken på dampen pub, men det er kanskje på tide å vri noe av artilleriet mot den som har sittet med det sportslige ansvaret i en årrekke..

 


foyn

A-lagspiller
Ble medlem: 20 sep 07
Innlegg: 424

Lagt til: 06 mai 13, 12:55

Opprinnelig postet av Willy René

Det mangler nok ikke bare gøts og vilje, jeg tror det skorter på evnen også. Det spørs nok om lagey er bedre pr. dags dato, Snullåtte er milevis foran oss med det meste, det eneste vi er bedre på er stadion, men hva skal vi med den når vi er i skyggenes dal?

 

Med tanke på at du ikke bryr deg det spøtt om Sarpsborg, så er det jo hyggelig at 08 blir brukt som referanse for TL-standard, men det er kanskje tilfeldig..


Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 06 mai 13, 13:47

Opprinnelig postet av foyn

Opprinnelig postet av Willy René

 

Med tanke på at du ikke bryr deg det spøtt om Sarpsborg, så er det jo hyggelig at 08 blir brukt som referanse for TL-standard, men det er kanskje tilfeldig..

Jeg bryr meg ikke nevneverdig om Sarp., det er sant, men jeg er såpass realist at jeg ser at de for øyeblikket er bedre enn FFK i det meste bortsett i fra stadionfacilitetene da.

Allikevel støtter jeg laget i motgang, møter opp på kampene og håper at det skal snu. Som Tøfflus sier så er det ingen lag i adecco som utmerker seg med stabilitet.

Og så er jeg ikke med i noe hylekor som krever trenerens avgang o.l., men i skuffelsens stund så er det vel lett å uttale seg litt for bombastisk både om det ene og det andre.

---------------------------

Intriger splitter mer enn samhold forener....


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5509

Lagt til: 06 mai 13, 13:57

Ett globalt faktum uansett land, språk og kultur, er at når laget taper, så klager supporterne på spillernes innsats og ønsker trenerens avgang.

Så forutsigbart. Og så lite presist og nyansert. Man kan ganske enkelt ikke ta det særlig seriøst.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Balto

Juniorspiller
Ble medlem: 23 jun 09
Innlegg: 201

Lagt til: 06 mai 13, 14:00

Det gikk flere år før ManU vant noe med Alex Ferguson....


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 06 mai 13, 14:05

Opprinnelig postet av Balto

Det gikk flere år før ManU vant noe med Alex Ferguson....

Nå skal det vel sies at United aldri var like skakkjørte som FFK, med en stadion med gjeld opp til seterad 20 og en skandalehistorikk som fikk folk flest til å finne en annen hobby enn å gå på kamp ...

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 06 mai 13, 15:30

Opprinnelig postet av Rey

I tillegg har Shazwari vært mye skadet og Solberg var mye ut og inn av startoppstillingen i Sarp. Halvorsen har jeg litt større problemer med å forsvare

Det stemmer forresten at dem bare trener en gang om dagen. Det er helt vanlig under sesong.

 

Ok bare jeg som lurte Wink

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK

24.08.2010 :)


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 06 mai 13, 16:13
Endret: 06 mai 13, 16:18
Endret av: Patrioten


FFK får panikk når de ligger under og ellers er det bare å glemme kampen, sier http://www.fredrikstadfk.no/free/videoId/3os7wy5l10nb16nz5n56beaks


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 06 mai 13, 16:22
Endret: 06 mai 13, 16:29
Endret av: Patrioten

- Vi skal gjøre jobben 100% http://www.fredrikstadfk.no/news/article/15bcu9m96x2fq1pvw2sg38kluu/title/ny-kamp-nye-muligheter

 

Det er jo rart at bare treneren vil yte 100% i kampene og lover bedring til hver kamp og kan vel ikke si at han har lykkes med det? Virker som ikke spillerne har respekt for treneren sin?


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 06 mai 13, 16:50

Ellers må jeg si jeg er skuffet over oppmøtet fra vår side på Gjemselund (var der selv). Det var neppe mye over 50  på bortetribunen. Og noe koordinert synging ble det knapt før han med de hvite buksene (kjenner ham ikke ved navn) ankom et godt stykke ut i kampen. Prøvde å dra i gang et par rop sjøl, men det måtte da være noen av den faste gjengen som kunne være i stand til å lede sangen? Det skulle jo ikke være slik at man bare står og holder kjeft dersom ikke den faste forsangeren er på plass.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 06 mai 13, 17:08

Opprinnelig postet av matsinho
fordi dere forventer seier på seier i adeccoligaen. Dere trenger en realitycheck!

Akkurat det er det vel ingen som forventer, men tre tap på fem kamper er likevel ikke bra nok når treneren forteller før sesongen at han har en av de beste stallene å råde over og at klubben har gått ut og sagt at opprykk er målet. Da er det vel kanskje trener og klubb som trenger en reality check, for vi supportere har jo en tendens til å tro på det klubben går ut med av sportslige ambisjoner. Da får de også tåle det når resultatene ikke samsvarer med optimismen de hadde før sesongstart.

Om klubben og treneren hadde gått ut og sagt at vi neppe kommer til å rykke opp i år, at stallen er for dårlig og at klubben ligger nede med brukket rygg, så tror jeg også de fleste hadde akseptert dette og vært mindre misfornøyd nå. Som jeg skrev i det forrige innlegget, så kan man jo lure på om de gir oss kunstig forhåpninger for å få flere til å kjøpe sesongkort, for mange ville kanskje ha droppet dette om klubben gikk ut og sa at dette kanskje ble en midt-på-treet-sesong på nest øverste nivå. Sender man derimot ut "lovnader" om opprykk, så frister det vel litt mer for mange å hente et sesongkort.

Litt kritikk er på sin plass etter fem kamper og skuffende prestasjoner hvor man ikke ser mye til en ny spillestil til tross for at treneren har vært her i fem måneder. At enkelte allerede nå ser helsvart på det kan vel være at de senker ambisjonene til et lavmål for å ikke bli skuffet på nytt.


b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 06 mai 13, 23:01


Der er jeg, jeg senker ambisjonene og troen, om ikke til et lavmål så ihvertfall til min realitet= det som man ser.... Orker ikke en ny stor skuffelse så dette er grei terapi som jeg anbefaler til alle som blir sure etter tap...

4-8 plass er veldig sannsynlig. Vi er ikke blant de aller dårligste og vi er heller ikke blant de 4-5 beste. Det er INGENTING heller dessverre som tyder på at dette vil endres. Alle skjønner at det ikke tar 5 måneder å sette en spillestil ?Man hadde jo ikke valgt en slik stil med leiesoldater fra Viking etc. hvis det tar så lang tid å få det til. Dette har med spillernes guts å gjøre, med oppofrelse, fellesskap og vinnerinstinkt å gjøre. Og det har med Bakkereuds evner til å være tydelig, trygg og fair å gjøre. Skal vi også i år bytte angrepsduo i annenhver kamp ? Blir ikke no vinnerlag av slikt.

Hver eneste spiller må få spørsmålet; hva kan forventes av deg og svare ærlig utfra dette.

Nei, vet ikke helt om Bakkerud skjønner hva vi supportere har vært gjennom de siste årene, tålmodighetsgrensen er passert dessverre etter 5 serieomganger, unfair kanskje, men det har noe med historie å gjøre......


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 07 mai 13, 19:27

Splittet ut debatten om stadion, mv i en egen tråd.

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter



Flat Trådet Nøstet
Side 5 av 5 5

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3