Husk meg
Brukernavn
Passord

Hvem bør trene FFK i 2013 sesongen?

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 10 2

Oleg

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 31 okt 12, 19:33

Opprinnelig postet av Albin

Opprinnelig postet av Oleg

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Hvis laget ikke har innfridd forventningene, så bør man kanskje revurdere forventningene.

Helt enig! Dette kunne godt Rafn ha kommentert også, han som har ment at spillergruppa til FFK er så god. Den er ikke god, den er rett og slett rævva.

Hvis du har noe i mot Rafn så får du ta det på pm. Begynner å bli dritt lei innlegene din her inn i mot Rafn.

FRorstår at du ikke får svar, for det hadde ikke jeg gjort Wink

Når man opptrer arrogant og fremhever sine egne meninger som fakta, bør man tåle det. Wink


Albin

Juniorspiller
Ble medlem: 12 mar 12
Innlegg: 188

Lagt til: 31 okt 12, 20:25

sa ikke noe om å tåle det, men at jeg forstår at han ikke gidder å svare deg Tongue out


Rafn

A-lagspiller

Ble medlem: 08 des 06
Innlegg: 524

Lagt til: 31 okt 12, 22:34

Opprinnelig postet av Oleg

 

Helt enig! Dette kunne godt Rafn ha kommentert også, han som har ment at spillergruppa til FFK er så god. Den er ikke god, den er rett og slett rævva.

 

Når man opptrer arrogant og fremhever sine egne meninger som fakta, bør man tåle det. Wink

 

Ser at du har byttet navn fra ffkmufc til Oleg, men at du fortsetter i samme spor som du alltid har gjort. 

Hvorfor har du byttet brukernavn egentlig, og alder Wink ??

Jeg stilte deg følgende spørsmål for noen mnd siden som du ikke har svart på og jeg kan jo håpe du svarer nå.

Inntil det gidder jeg ikke bruke tid på folk som bare er her for å provosere og slenge dritt.

Hvis du mener jeg er arrogant fordi jeg setter spørsmål ved dine motiver så kan jeg leve godt med det.

Venter på svarene dine på dette:

 

Ok , jeg skjøt i blinde og bommet der. Mest sannsynlig spiller du for Askim i og med at du hadde inside på Rylka.

 

Men jeg registrerer at du er veldig aktiv i de trådene hvor vi enten har tapt eller klubben kritiseres for valg den har gjort. I de positive trådene, som kamptråder hvor vi har vunnet er du fraværende. Det virker som du er mer opptatt av de negative sidene ved klubben enn de positive. Du kaller spillerne søppel og nå er det kun 2 spillere (Horn og Landgren i og med at Etzaz og Tarik er borte) som holder tippeligastandard.

Våre unge spillere holder ifølge deg knapt 2.div nivå.

Synes du det er oppbyggende og slik en supporter skal være ?

 Hvis ja, hva er motivet ditt ved konstant rakke ned på egne spillere ?

Jeg fremstår selv med fullt navn og har ingen problem med at folk er anonyme, men det er kanskje lettere å spre eder og galle sålenge ingen vet hvem man er.

Skal FFK overleve i TL er vi avhengige at folk igjen finner tilbake til laget. Vi trenger positivitet og ikke folk som konstant skal bryte ned.

Det er helt greit å kritisere når det er noe å kritisere, men det er også lov å rose og bygge opp når det er grunn til det. I våre 4 seire registrerer jeg ikke et eneste innlegg fra deg etter at fløyta er blåst og kampen vunnet. Finner det ganske merkelig av en supporter.

Du har muligens dine egne  motiver for det. Negativitet avler negativitet.

Mitt motiv er å få folk til å støtte klubben i en vanskelig tid og klare å karre til oss de poengene vi trenger for å overleve årets TL. Og det har jeg faktisk tro på at vi skal klare. Positivitet avler positivitet.

For helt egen regning

 

Jan Rafn

---------------------------

Av alle uviktige ting er fotball det viktigste.


Oleg

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 01 nov 12, 07:11
Endret: 01 nov 12, 07:27
Endret av: Oleg

Opprinnelig postet av Rafn

Synes du det er oppbyggende og slik en supporter skal være ?

 Hvis ja, hva er motivet ditt ved konstant rakke ned på egne spillere ?

 

Jeg heier ikke lenger på FFK, den gleden har du og andre fra styret og tidligere styrer klart å ta fra meg.

Og før var jeg på hver hjemmekamp. Da var jeg positiv, og slang aldri dritt til spillerene. Tror du spillerene leser her inne? Hvis så er tilfelle er de jo meget uproffe og ikke rart de ligger der de ligger. Tror du også Liverpoolspillerene sitter å leser på supporterforum? De gjør ikke det vettu.

Har ikke vært på en kamp i år. Du har vært med på å få FFK fra en av Norges mest likte klubber til å bli en av de minst likte. Gratulerer!

Rakker ikke ned bare for å rakke ned. Men gode er ikke ffkspillerene, det tror jeg også du ser.

Bra du tror FFK holder seg, det tror ikke jeg.

PS: Du må fortsette å tippe på klubb jeg spiller i, for du tar fortsatt feil.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5485

Lagt til: 01 nov 12, 08:16
Endret: 01 nov 12, 08:21
Endret av: kanogvetalt

Opprinnelig postet av Haarek

 

Ja det er mulig herr altvitende. Og det jeg mener for å si det så du forstår. Er at man kanskje skulle beholdt spillerne i steden for å selge seg til nedrykk. 

Hvis man ikke hadde solgt spillere så hadde man ikke fått lisens fra forbundet, og det ville automatisk gitt nedrykk, uansett hvordan det hadde gått sportslig denne sesongen.

Det er vel ikke rocket science?

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Haarek

A-lagspiller

Ble medlem: 19 jul 05
Innlegg: 407

Lagt til: 01 nov 12, 09:14

Har ikke hørt at det var snakk om å ikke få lisens!!! Da hadde dem kanskje ikke noe valg da. Men kostnaden ved å rykke ned er vel større en dem småpengene dem har fått for spiller salg.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5485

Lagt til: 01 nov 12, 10:13

Opprinnelig postet av Haarek

Har ikke hørt at det var snakk om å ikke få lisens!!! Da hadde dem kanskje ikke noe valg da. Men kostnaden ved å rykke ned er vel større en dem småpengene dem har fått for spiller salg.

Til det første: Da har du ikke fulgt godt medCool

Klubben kjøpte seg til fortsatt TL spill i 2004, 2005 og 2006 for penger man ikke hadde. Fordi man ikke hadde råd til nedrykk. Det er noen av mange grunner til at man er på hæla nå.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


nilz1

Knøttespiller

Ble medlem: 12 aug 08
Innlegg: 68

Lagt til: 01 nov 12, 10:41
Endret: 01 nov 12, 10:42
Endret av: nilz1

Noen tanker....  Alle som følger litt mer enn middels med på hva som skjer rundt laget vårt vet at salg av enkeltspillere måtte til for å få beholde lisens for fortsatt spill. Det har vært fokus på økonomi hele veien, og vi må alle skjønne at det må ekstra sterk lut til for at Forbundet skal godta de planene som blir lagt fram for at vi i det hele tatt skal ha et Fredrikstad Fotballklubb.

Uten disse "småpengene" som enkelte velger å kalle det, for våre "stjernespillere" så hadde vi ikke hatt mulighet til å få fortsette. Så kan man diskutere i det uendelig hva som er best eller værst. Ha et lag uten profiler som sliter for videre eksistens i toppdivisjonen, eller ha et lag med spillere som koster mye og som er med på å forsterke den fra før dårlige økonomien i klubben.

At Thomassen og Askar ble solgt før sesongen har nok klar sammenheng med at de var på utgående kontrakter, var relativt godt betalt og ikke uten videre ville skrive på ny kontrakt. I den situasjonen klubben er i rent økonomisk er da valget enkelt. Vi må selge for i det hele tatt å få noe igjen for investeringen...  Hva som har skjedd etterpå er en konsekvens av en sesong som dessverre ikke har gått slik mange av oss hadde forventninger til. Personlig tro jeg ikke situasjonen hadde vært så mye bedre med Etzaaz og Tarik på laget. Faktisk mener jeg at Holm og Pusic har tilført laget mer kreativ kraft enn hva de to førstnevnte har gjort mens de var her. Men jeg vil ikke gå nærmere inn på enkeltspillere i dette inlegget.

Dessverre ser det ut til at det blir nedrykk, da blir det samling i "bånn" og det må legges nye planer for videre framdrift mot et opprykk som akkurat nå virker veldig fjernt...  Men det er alltids lov å håpe på mirakler så kanskje vi reddes på målstreken igjen slik vi gjorde en høstkveld i Kristiansand for snart 10 år siden.

Når det gjelder kritikken mot Jan Rafn her så syns jeg den er på et utrolig lavmål. Jeg har selv kritisert Jan for utspillet hans for noen måneder siden, men Jan er en mann med et stort hjerte for klubben vår og står oppreist med de meninger han har og det er veldig bra. Vi må stoppe å rakke ned på de som har styrt skuta tidligere og som dessverre har gjort feil valg og beslutninger gang på gang. Vi må se framover og være positive. Engasjement er bra, men kan også skade. Misnøye avler misnøye... Jeg for min del har et håp for framtiden, et håp om at det igjen skal bli morro å gå på stadion, og at det skal bli morro å reise sammen på bortekamper.

Så til emne for dette innlegget: Hvem bør trene FFK i 2013 sesongen?  Hvis vi tar utgangspunkt i dagens situasjon så er jeg ikke i tvil om hvem som burde få jobben med å stable FFK på bena igjen. Uansett divisjon så mener jeg vi bør satse på Roar Johansen med Trond Amundsen som spillerutvikler, og han "nye" jeg ikke husker navnet på, som assistent trener.  Det Roar Johansen har klart å få til med begrensede midler i nabobyen er mildt sagt fantastisk.  Når vi har dette i bakhode og ser at han faktisk har klart å bygge en identitet og en spillestil som fenger i en klubb helt uten tradisjoner. Ja da bør vi snarest få en underskrift på en kontrakt for her har vi en mann som fort kan få heltestatus på lik linje med tidligere storheter på trenersiden i FFK.

 

---------------------------

FFK og Manchester United

Sitat fra en legende: I 1969 kuttet jeg ut kvinner og alkohol - og det var de verste 20 minutter i mitt liv. (George Best, the world's best footballplayer - ever!!)


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5485

Lagt til: 01 nov 12, 11:24

Opprinnelig postet av nilz1

 

Så til emne for dette innlegget: Hvem bør trene FFK i 2013 sesongen?  Hvis vi tar utgangspunkt i dagens situasjon så er jeg ikke i tvil om hvem som burde få jobben med å stable FFK på bena igjen. Uansett divisjon så mener jeg vi bør satse på Roar Johansen med Trond Amundsen som spillerutvikler, og han "nye" jeg ikke husker navnet på, som assistent trener.  Det Roar Johansen har klart å få til med begrensede midler i nabobyen er mildt sagt fantastisk.  Når vi har dette i bakhode og ser at han faktisk har klart å bygge en identitet og en spillestil som fenger i en klubb helt uten tradisjoner. Ja da bør vi snarest få en underskrift på en kontrakt for her har vi en mann som fort kan få heltestatus på lik linje med tidligere storheter på trenersiden i FFK.

 

En spillestil som fenger er vel og bra, men resultater er vel ikke helt underordnet?

S08 lekker som en sil takket være sin fengende spillestil. I Adecco funker det(har det vist seg i år og i 2010).

Likefullt har de sluppet inn 40 mål så langt i år. I fjor i TL ble det 65 baklengs, og kun 31 mål.

Mange hevder at det blir tungt å komme tilbake om vi rykker ned. Men at et lag som presterte så dårlig som S08 gjorde i fjor, ser ut til å gå mot direkte opprykk, (be-)viser vel det motsatte

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Topscorer

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 jul 03
Innlegg: 828

Lagt til: 01 nov 12, 11:39

Vi har hovedtrener på kontrakt. Trond Amundsen fortsetter. Hva som eller skjer i trenerteamet vet ingen annet enn at ass.trener er klar samt keepertrener er på plass

---------------------------

9 serie- og 11 cupmesterskap!!!!


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3483

Lagt til: 01 nov 12, 11:54

Jo men burde vi ikke hatt spillerutviker og sportslig leder også? Amundsen som spillerutvikler, Johnsson som sportslig leder og Johansen som hovedtrener.

Som vi vet er økonomien elendig og vi må satse på unge ukjente spillere, det betyr jo også at de unge lovende spillerne må ønske å komme til oss. Hvis vi hadde et godt trenerteam (med de nevnte personer) vil vi kanskje bli mer atraktive?

Jeg er redd for at vi i Adeccoen (har lagt bort kalkulatorene) vil oppleve svikt i publikum. Det er mulig denne svikten ble mindre hvis laget spiller offensivt slik Johansen ønsker. Sant at Særp slipper inn mye, men de scorer jo nok til direkte opprykk. På tabellen er de nr 2 kun slått av Start. Dette har de klart med særdeles begrensede ressurser og vi må være rause nok til å inrømme at det er svært godt gjort.

 

 

 


Satch

Juniorspiller
Ble medlem: 10 nov 09
Innlegg: 172

Lagt til: 01 nov 12, 11:58

Opprinnelig postet av nilz1

Noen tanker....  Alle som følger litt mer enn middels med på hva som skjer rundt laget vårt vet at salg av enkeltspillere måtte til for å få beholde lisens for fortsatt spill. Det har vært fokus på økonomi hele veien, og vi må alle skjønne at det må ekstra sterk lut til for at Forbundet skal godta de planene som blir lagt fram for at vi i det hele tatt skal ha et Fredrikstad Fotballklubb. 

Selv om jeg mener vi nå bør holde igjen med det meste av kommentarer til vi ser hvordan det faktisk ender, så må jeg bare spinne litt rundt Nilz1 sitt bra innlegg.

Sitatet over mener jeg er feil. Eller -  det er riktig med de eierne FFK har idag, men hadde det vært andre eiere så kunne nok dette helt kortsiktige kritiske ift lisens vært løst med å øke egenkapitalen. Innenfor regelverket. Uten at en slik løsning skulle vært noen sovepute i arbeidet for at inntekter > kostnader også i FFK.

Ellers er jeg helt enig i at spillere på utgående kontrakt og som ikke vil forlenge skal selges. Så får vi heller reflektere på hvorfor de ikke vil forlenge. Her er det jo forskjellige meninger, men jeg for min del tror dette høyst sannsynlig henger sammen med klubbens tvilsomme drift og økonomi. Når klubbvisjonene dreier seg om å greie å betale melkemannen neste uke, og det blir mer og mer glissent på tribunene, så tror i hvert fall jeg at det sier seg selv hvilke konklusjoner spillere med ambisjoner trekker for egen framtid.

Jeg lurer også litt på om ikke Mr. Rafn blir urettferdig behandlet fra enkelte her. Er det ikke nettopp pga at han mener dagens styre og stell har drept mye av engasjementet både hos ham, hos Oleg og mange andre at Rafn trakk seg fra styret? Ref ”Klubben må tilbake til folket”?

Om man er enige eller ikke med Jan Rafn – så bør det i hvert fall være hevet over enhver tvil om at dette er en kar med integriteten i behold.


Rafn

A-lagspiller

Ble medlem: 08 des 06
Innlegg: 524

Lagt til: 01 nov 12, 12:31

Opprinnelig postet av Erikk

Jo men burde vi ikke hatt spillerutviker og sportslig leder også? Amundsen som spillerutvikler, Johnsson som sportslig leder og Johansen som hovedtrener.

Som vi vet er økonomien elendig og vi må satse på unge ukjente spillere, det betyr jo også at de unge lovende spillerne må ønske å komme til oss. Hvis vi hadde et godt trenerteam (med de nevnte personer) vil vi kanskje bli mer atraktive?

Jeg er redd for at vi i Adeccoen (har lagt bort kalkulatorene) vil oppleve svikt i publikum. Det er mulig denne svikten ble mindre hvis laget spiller offensivt slik Johansen ønsker. Sant at Særp slipper inn mye, men de scorer jo nok til direkte opprykk. På tabellen er de nr 2 kun slått av Start. Dette har de klart med særdeles begrensede ressurser og vi må være rause nok til å inrømme at det er svært godt gjort.

 

 

Mange gode og viktige poenger her. Det er lagt/legges/planlegges (er ikke oppdatert på status av kjente årsaker) en kabal rundt vår fremtidige sportslige satsning og hvordan vi skal drifte klubben på det sportslige plan.

Jeg skal dra den i korte trekk etter hukommelsen (tror Trond presenterte denne på siste medlemsmøte også etter at jeg hadde gått for å rekke trening med Old Boys)

Vi ønsker å satse mer på egenproduserte spillere og skal ha mer tålmodighet med dette enn vi har idag. Derfor trenger vi å styrke oss vesentlig på dette punktet. 

Håkon Wibe Lund ( husk navnet for dere som stadig glemmer ham) starter i jobb 1.jan 2013. Han blir en spillerutvikler med hovedansvar på unge spillere. Trond skal fungere som øverste sportslig ansvarlig, men det er meningen å få inn en trener til i teamet som skal delta aktivt under trening på innstruks fra Trond. Det skal også ansettes en trener på juniorlaget etter Even Juliussen (vikar Jonny Jonassen). Usikker på status her.

Videre skal Jocke bruke mer tid til det han i utgangspunktet er ansatt for(talenspeiding, kontrakter etc)

Om et eventuelt nedrykk (håper vi unngår det)  forandrer kabal eller planer vet jeg ikke.

Håper morgendagen kan tenne noen håp om fornyet kontrakt.

---------------------------

Av alle uviktige ting er fotball det viktigste.


summarius

A-lagspiller

Ble medlem: 25 aug 09
Innlegg: 289

Lagt til: 01 nov 12, 12:42

Opprinnelig postet av Rafn

Det skal også ansettes en trener på juniorlaget etter Even Juliussen (vikar Jonny Jonassen). Usikker på status her.

Videre skal Jocke bruke mer tid til det han i utgangspunktet er ansatt for(talenspeiding, kontrakter etc)

Om et eventuelt nedrykk (håper vi unngår det)  forandrer kabal eller planer vet jeg ikke.

Håper morgendagen kan tenne noen håp om fornyet kontrakt.

I følge mine kilder så er ny junior trener allerede på plass og er et navn vi kjenner godt. Tom Freddy Aune. Laughing


Rafn

A-lagspiller

Ble medlem: 08 des 06
Innlegg: 524

Lagt til: 01 nov 12, 12:46

Opprinnelig postet av summarius

Opprinnelig postet av Rafn

Det skal også ansettes en trener på juniorlaget etter Even Juliussen (vikar Jonny Jonassen). Usikker på status her.

Videre skal Jocke bruke mer tid til det han i utgangspunktet er ansatt for(talenspeiding, kontrakter etc)

Om et eventuelt nedrykk (håper vi unngår det)  forandrer kabal eller planer vet jeg ikke.

Håper morgendagen kan tenne noen håp om fornyet kontrakt.

I følge mine kilder så er ny junior trener allerede på plass og er et navn vi kjenner godt. Tom Freddy Aune. Laughing

 

Selvfølgelig. My bad Cool

---------------------------

Av alle uviktige ting er fotball det viktigste.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3483

Lagt til: 01 nov 12, 13:14

Men Rafn har du noen kommentarer vedr ryktene om Johansen?

Ville du hatt tro på Johansen som del av trenerteamet vårt?


Rafn

A-lagspiller

Ble medlem: 08 des 06
Innlegg: 524

Lagt til: 01 nov 12, 13:31

Opprinnelig postet av Erikk

Men Rafn har du noen kommentarer vedr ryktene om Johansen?

Ville du hatt tro på Johansen som del av trenerteamet vårt?

Jeg vet vel like lite som dere andre om rykter rundt klubben om dagen.

Men som person og trener så har jeg veldig stor respekt for Roar. Det han mangler av fotballfaglige kunnskaper tar han igjen på andre ting.

Roar har kunnskap på det mentale plan som jeg ikke har sett hos mange andre trenere. Det han har gjort med spillere vi har sendt fra oss til S08 fordi de ikke var "gode nok" er rett og slett imponerende.

Men i S08 har han fått satse på unggutter uten at noen har stilt spørsmål med det fordi økonomien ikke har gitt spillerom for annet.

I FFK er det derimot mange sterke personligheter/grupperinger som ønsker en finger med i spillet og jeg er usikker på om Roar hadde passet inn her slik ting er pt.

 Men med et udiskutabelt mandat om å drifte sport slik han ønsker så tror jeg Roar kunne gjort en god jobb i FFK.

Men såvidt jeg vet så er Trond A fortsatt hovedtrener i 2013 så dette er vel ikke noe tema.

 

---------------------------

Av alle uviktige ting er fotball det viktigste.


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 01 nov 12, 13:47

Hvor mange spillere er det i fare for at vi mister etter denne sesongen? Seff det spørs jo mye på om vi rykker ned el klarer oss i tippeligaen i år. Jobbes det mer med å faktisk speide litt etter spillere i hele østfold? Det er mange gode talenter over ALT i østfold. Ikke bare i fredrikstad,særp og moss omerådet! Berge er på vei til molde og det er ganske så flaut med tanke på at Molde klarer å finne en talent i mysen og FFK som ligger i østfold ikke klarer å få tak i disse talentene før andre!

Jeg er veldig for at FFK skal få frem egne spillere men da bør man virkelig ta tak i speidinga i hele østfold. Er ikke alle spillere som kommer til fredrikstad og banker på døra til FFK.Man må ut i feltet å finne de før andre lag!

Hvis FFK hele tiden er frempå og får tak i disse talentene så ser fremtiden til FFK veldig bra ut i mange år fremover.

Jeg har sett mye barnefotball ifra alder 9-12 år da jeg har jobbet mye med det på fritiden siste 2 årene. Tro meg bare her i indre østfold så ser jeg veldig mange spennende talenter som kan bli er fremtidig veldig bra spillere hvis de utvikler seg riktig fremover. Da kan man tenke hvor mange gode talenter det er rundt i fredrikstad,særp, moss som det bor mye mer folk en i indre østfold.

FFK er og forblir storebror i østfold uansett. Da skal FFK være laget som spennende talenter kunne tenke seg å spille for.Wink

Jeg ser faktisk veldig positivt på fremtiden til FFK, men da er det en rekke ting som må gjøres blant annet å få opp øyne for talenter i HELE østfold før andre lag eks Molde som er VELDIG langt unna østfold.

Berge ble tipset til FFK lenge før Molde. Det vet jeg 100% sikkert!

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5485

Lagt til: 01 nov 12, 14:18

Opprinnelig postet av kjell-H

 

Berge ble tipset til FFK lenge før Molde. Det vet jeg 100% sikkert!

Hvem er Berge?

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 01 nov 12, 14:20

Opprinnelig postet av hasse33

Opprinnelig postet av Plankekæll

Opprinnelig postet av hasse33

Mjelde er vel ferdig i Start.

Nytt for meg.

Hvorfor skulle han være ferdig der når han har gjort det strålende og ført Start tilbake til Tippeligaen??

Det hjelper fint lite med en god hovedtrener for FFK hvis vi ikke har spillere og lag igjen. Som sagt tidligere - jeg håper vi først og fremst klarer å stille lag i Adeccoligaen neste år (hvis vi rykker ned). 

Jeg liker Roar Johansen bedre som type enn Trond Boring Amundsen, men om han er en bedre trener tviler jeg på. 

Mulig jeg har rota, mente at Mjelde skulle kun trene Start ut sesongen og ikke fikk fornya kontrakt, men jeg kan selvsagt ta feil :-)

Han trente Start ut sesongen i fjor.

Han har vært Start-trener hele denne sesongen.

Jeg vet ikke hvor lang kontrakt han signerte i fjor etter at Start tuppet ut Knut Tørum, men at han har kontrakt også neste sesong er jeg helt sikker på.

Men samma det, over til temaet igjen.



Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 10 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24