Husk meg
Brukernavn
Passord

Amundsen - redningsplanke 2012 ?

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 27 aug 12, 23:13

Hvorfor sitter den eneste spissen til FFK på benken når kampen starter - jeg tenker på Momo selvfølgelig. Tannløsheten viser seg gang etter gang nå, når Momo kommer inn etterhvert endrer kampbildet seg positivt. Skal han være uthvilt til FFK 2 sine kamper ???? Hvorfor får Ole J, Halvosen og IKKE MINST Valencia lov til å starte istedet. Det er så jævlig at jeg blir kvalm ! Hvor er dømmekraften din Amundsenl - var det noen som klaget på Aune der ute !


Leirs

Knøttespiller
Ble medlem: 19 jan 11
Innlegg: 34

Lagt til: 28 aug 12, 00:40

Du er inne på noe, men jeg syns Ole fungerer bedre som spiss enn kant.. Det ble hvertfall litt bedre når han og Valencia byttet plass. Ole og Momo på topp, og Tripic på kanten. Syns han virker frisk hver gang han kommer inn. Det som er så sykt skuffende er mangelen på innsats fra mange, samt samspill eller mangel på fotballforståelse offensivt..

Stopperene og midtbanen er heller ikke gode på baklengsmåla. Syns også 2. målet virker å være veldig lett, hvor Masalin ser utgangen hele veien.. Men men, får ikke gjort om på det allikevel. :P

Får bare håpe på 3 poeng snart igjen. Har guttane samme innstilling og innsats mot LSK kan det fort bli stygge sifre der også.


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 28 aug 12, 07:06

Å hva faen gjør Ruud tveter på banen.. Fy faen og den gutten skuffer meg

---------------------------

Håpet er en risiko man må ta.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 28 aug 12, 08:57

Jeg synes vi bør skrive minst mulig negativt om spillerer/trenere/ledere som fortsatt er i klubben. Vi hadde ingen sjangs desverre, og etter all sansynlighet vile vi tapt kampen uansett.


Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 28 aug 12, 13:12
Endret: 28 aug 12, 13:15
Endret av: Kai Roger

Jegn tror at med de spillerne vi har igjen,så MÅ Ramberg spille på midten. Han er den eneste som kan bkle den midtbanerollen,og åpne opp rom for andre,og løpe i rom rom sjøl, Men Ramberg var kanskje fortsatt skada igår?

Vi har ingen andre spillere enn det vi så imot Aalesund. Vi er ikke bedre desverre. Og det er jo ikke gutta som er i klubben sin skyld.

Eneste jeg forlanger er INNSATS......posetiv INNSATS.......og hvis vi da taper ,så er det helt ok. Igår hadde vi ingen som gikk i bresjen,og tok ansvar ...ble altfor mye småpasningspill ,som stoppa effektivt i forsvaret til Aafk.

Og TA: har skrevet før,at han har jeg desverre ikke trua på som trener.....men han og gutta får min støtte....så får vi se åssen det går. Blir det Adeco..ja da blir det akkurat det-------spørsmålet er med hva slags tropp får vi i Adeco? 

Adeco er en tøff liga......ikke store forskjellen på de 6 nedre i TL og de 6-8 øverste i Adecoen.


Lex

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 feb 05
Innlegg: 1446

Lagt til: 28 aug 12, 17:17

om vi hadde vært i adecco i dag  hadde vi kanskje vært på midten av tabellen. Treneren vi har er hjelpetreneren til hjelpetreneren vår. kassa er skrapet, spillere og supportere er frustrerte å skuffet. alt er bare trist. Men det er nå vi må vise hva Fredrikstad by er laget av. nå skulle sponsorer å supportere, snille onkler tråkke til med støtte som aldri før. reddet klubben i hjerte vort. hvor er alle hen?

---------------------------

Heia FFK


alestr1

Knøttespiller
Ble medlem: 02 aug 11
Innlegg: 74

Lagt til: 02 okt 12, 15:55

Jeg syntes TA fremstår som en reflektert trener med fokus på arbeidsoppgaver. Han virker som en lun trener som aldri gjør seg bort i media. Alt han sier og gjør virker gjennomtenkt: kampforberedelser, pausesnakk, uttalelser i media, osv. Alt i alt en trener i god FFK-ånd. Vet ikke hvordan det er med dere, men syntes han gjør en god jobb med spillergruppa. Hvis FFK er i Tippeligaen 2013 bør han få mye av æren for det(som noen tidligere har nevnt.)

Hvis han ønsker det sjøl ser jeg gjerne at han fortsetter som hovedtrener, i alle fall i trenerapparatet som spillerutvikler, assistent, e.l. Selvfølgelig er jeg også enig i at hele trenerapparatet bør styrkes med flere kompetente personer. Hvor mange, og hvem, er opp til de som kan å bestemme



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f