Husk meg
Brukernavn
Passord

Tarik Elyounoussi solgt til Rosenborg

Flat Trådet Nøstet
Side 5 av 8 5

alestr1

Knøttespiller
Ble medlem: 02 aug 11
Innlegg: 74

Lagt til: 09 aug 12, 21:10

Det gjør rett og slett vondt å se det bildet der...


tynter

A-lagspiller

Ble medlem: 02 apr 03
Innlegg: 622

Lagt til: 09 aug 12, 21:21


Det er synd han ikke hadde tid til å vente til slutten av sessongen,men sånn er det. I mine øyne er han en liten judas.

Skal bli spennende å se om det kommer en erstatter.


Larifari

Knøttespiller
Ble medlem: 30 okt 08
Innlegg: 74

Lagt til: 09 aug 12, 21:44

Opprinnelig postet av nilz1

Opprinnelig postet av Larifari

 Det har kommet tydelig frem at klubben ikke har noen inflytelse over hvor vidt tarik blir eller drar. Dette kan altså ikke sees på som et grep for å forbedre den økonomiske situasjonen. Dersom overgangssummen er som antydet og ffk kun sitter igjen med et par mill ville det etter mitt skjønn også vært et særdeles dårlig grep med tanke på økonomien, da Tarik godt kunne vært tungen på vektskålen når det kommer til nedrykk eller ikke nedrykk. Forhåpentligvis frigir dette noe midler for Jonsson slik at han kan utøve magien sin på overgangsmarkedet.

Dette var ikke myntet på Tarik overgangen spesielt, men den generelle oppryddningen som pågår. Som du sier.... de totale endringene i midler til rådighet etter hva som har skjedd de siste dagene gjør at det blir litt mer handlefrihet i forhold til hvilke spillere som kan hentes inn. Jeg er relativt sikkert at "summen" blir fortsatt tippeligaspill neste sesong... 

Da missforstod jeg og holder dermed med deg i alt du sier i det innlegget. ;) Håper at resultatet blir fortsatt tippeligaspill! 


Albin

Juniorspiller
Ble medlem: 12 mar 12
Innlegg: 188

Lagt til: 09 aug 12, 21:59

Trur han kan forvente seg å bli buet på Fredrikstad stadion neste gang han kommer.

Som jeg har skrevet tidligere så får han besteme selv, men jeg er veldig skuffet nå


Haarek

A-lagspiller

Ble medlem: 19 jul 05
Innlegg: 407

Lagt til: 09 aug 12, 22:08

Opprinnelig postet av Albin

Trur han kan forvente seg å bli buet på Fredrikstad stadion neste gang han kommer.

Som jeg har skrevet tidligere så får han besteme selv, men jeg er veldig skuffet nå

Han slipper vel det,da det er store muligheter for adecco spill for FFK til året.


RG

A-lagspiller

Ble medlem: 13 mai 06
Innlegg: 521

Lagt til: 09 aug 12, 22:22

Opprinnelig postet av Albin

Trur han kan forvente seg å bli buet på Fredrikstad stadion neste gang han kommer.

Som jeg har skrevet tidligere så får han besteme selv, men jeg er veldig skuffet nå

Vist noen gjør det er dem stakkarslig og patetiske !!!

dem bør få et spark i ræva spør du meg.

Spillere kommer og går og gutten har ambisjoner og det må folk skjønne, kan ikke sitte i bånn av tabbelen med en slik mann med hans kvaliteter, var forventet at han ville gå og det bør respekteres !!!

---------------------------

# Seriegull 1937 1938 1949 1951 1952 1954 1957 1960 1961
# Cupgull 1932 1935 1936 1938 1940 1950 1957 1961 1966 1984 2006

”Jeg kommenterer aldri dommerne og jeg gjør ikke noe unntak for den kødden der”.


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 09 aug 12, 22:56

Jeg har forståelse for at Tarik har personlige ambisjoner som ikke er forenlige med å bli i FFK slik klubben ligger an i dag. Tarik fortjener å spille for et lag som er bedre enn FFK, og jeg unner ham suksess videre i karrieren.

MEN: 

Jeg har også full forståelse for at supportere reagerer veldig negativt når han nå reiser til Rosenborg. Dette har også Tarik selv lagt opp til med sine uttalelser om at han ikke vil spille for noen annen norsk klubb enn FFK. Det er ikke veldig lenge siden han sist sa dette, og han var da fullt klar over situasjonen til FFK. Tarik har vært veldig tydelig på at neste klubb skulle bli i utlandet.

Såvidt vi vet er det kun Pescara som i dette overgangsvinduet har kommet med konkret bud, noe Tarik takket nei til. I den forbindese gav Tarik uttrykk for at han ikke hadde hastverk med å ta en avgjørelse, han måtte være sikker på at han gikk til riktig klubb etter å ha lært av det mislykkede Hereenveen-oppholdet. Det jeg først og fremst reagerer på er den utålmodigheten Tarik nå viser ved å ta en helomvending og reise til en annen norsk klubb. Tarik har som FFK-spiller etablert seg på landslaget og ville trolig vært i startoppstillingen i høstens kamper, selv om han hadde forblitt i FFK. Du får ikke et bedre utstillingsvindu enn å spille landslagsfotball. Ved å bruke Rosenborg som en ønsket mellomstasjon, er det også rimelig å anta at neste utenlandsopphold isteden blir forskjøvet frem i tid. 

Selv om Tarik har ambisjoner som fotballspiller og ønsker å vinne noe, stiller jeg et stort spørsmålstegn ved å forlate sin hjemklubb etter halvveis sesong når klubben kjemper for å unngå nedrykk. Han vet at egen exit betyr at nedrykksjansen øker betydelig. Han er også kaptein for klubben, og signaleffekten er uheldig. Burde ikke hans største motivasjon i 2012 være å kjempe denne høsten for at hjemklubben skulle overleve i Tippeligaen, vise seg frem på landslaget, og få sjansen til et klubbskifte etter sesongen? Det er snakk om 5-6 måneder. En kort periode i en lang fotballkarriere, og Tarik ville uansett vært minst like attraktiv for Rosenborg etter sesongen. Og med storspill for landslaget, kanskje enda mer attraktiv for utenlandske klubber. På toppen av det hele kunne han bidratt til å berge FFKs plass i Tippeligaen og sågar kanskje klubbens eksistens, eller ihvertfall gjort et tappert forsøk. Det ville vist karakterstyrke.

PS! Når han først bytter klubb innad i Norge, mener jeg personlig han burde valgt Molde. Både fordi jeg mener Molde har et mer spennende lag enn RBK, fordi de spiller en fotball som kler Tarik bedre, fordi de har minst like gode forutsetninger for spill i Europa og seriemesterskap de neste årene, og fordi han som angrepsspiller og målscorer ville lært uendelig mye av å ha Ole Gunnar Solskjær som læremester.


RuneT

A-lagspiller

Ble medlem: 18 nov 06
Innlegg: 466

Lagt til: 09 aug 12, 23:02

Jeg synes det er surt rett og slett! Jeg håper i det minste at FFK har en videresalgsavtale som gjør at de får litt penger når RBK selger Tarik igjen.

Surt! 

---------------------------

Jeg tror FFK kommer til å vinne seriegull i 2015.


alestr1

Knøttespiller
Ble medlem: 02 aug 11
Innlegg: 74

Lagt til: 09 aug 12, 23:04

Opprinnelig postet av Costanza

Alt Costanza sa...

 

Veldig enig, Costanza. Godt skrevet!


bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 09 aug 12, 23:06
Endret: 09 aug 12, 23:08
Endret av: bateman

Må bare trykke "Like" ellevehundre ganger på dette innlegget (Costanza). Du beskriver med ord hva mange oss føler innad.

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)
Fredrikstad tar sølv og opprykk! (2010)
Fredrikstad tar Gull! (2011)


FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 09 aug 12, 23:18

Kjenner jeg blir provosert av Tarik sine utalelser..

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK

24.08.2010 :)


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 09 aug 12, 23:26

Jeg vil ikke spille for noen andre norske klubber(Tarik for under 1mnd siden) Tarik du er virkelig historie for min del.Sviker!

Jeg håper at gutta som er igjen spiller driit bra så kan Tarik råtne opp i kalde trønderlag! Sorry jeg er nok kanskje litt hissig nå men ja den fortjener du Tarik! 

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 10 aug 12, 00:06

Opprinnelig postet av Costanza

Alt du sa.

Meget godt innlegg som jeg støtter 100%.

Jeg forstår selvsagt at Rosenborg er mer interessant enn FFK. Alle skjønner jo det. Større klubb, bedre lag, langt bedre forutsetninger for sportslig suksess og alt det der.

MEN - nå må spillere slutte å si at "den og den klubben er den eneste jeg skal spille for i det og det landet", for i neste øyeblikk å svikte hele klubben med løgn og bedrag.

At Hussain, Horn, Askar og Thomassen stikker klarer jeg fint å svelge, men når Fredrikstadgutten og kapteinen på (den synkende) skuta velger å dra til fordel for en annen norsk klubb klarer jeg ikke å svelge. Da blir han i mine øyne en løgnhals og en mann uten ryggrad.

Når det er sagt får han selvsagt lov å velge fremtiden sin selv, men legendestatusen i Fredrikstad blir betydelig svekket etter dette. Ettermælet har fått seg en lite vakker svartfarge.

Jeg håper uansett alle norske klubber i Europacupene gjør det best mulig i motsetning til det enkelte andre mener. Skal norsk fotball ta steg videre her i verden MÅ norske klubber hevde seg i Europe, så får heller gapet mellom de beste og dårligste norske Tippeligaklubbene bli større. Heller det enn at alle klubbene blir utslått og latterliggjort. Det tjener ikke norsk fotball på i det hele tatt. Eller vil vi at norsk fotball skal råtne på rot som det har gjort siden 90-tallet?

Tarik er historie for min del, men viljen og lysten til å møte opp på stadion for å støtte de spillerne/trenerne som blir igjen har bare blitt større for min del etter dette. Med en Tarik-erstatter på topp blir ikke laget nevneverdig svekket i dette vinduet synes jeg. Det er fortsatt fullt mulig å beholde plassen.

Ut: Hussain, Dahl Hagen, Horn? og Tarik. (Og Standerholen, men det er ikke merkbart).
Inn: Tripic, Serberen, Aleesami, Grorud og forhåpentligvis en god spiss. 


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 10 aug 12, 00:08

Opprinnelig postet av RuneT

Jeg håper i det minste at FFK har en videresalgsavtale som gjør at de får litt penger når RBK selger Tarik igjen.

Det kan jeg aldri tenke meg FFK har klart å forhandle seg frem til.

Avtalen var vel at FFK måtte akseptere bud på over 7,5 millioner NOK. Da kan man nok ikke forhandle frem noen videresalgsprosenter utifra det. 

Håper noen kan bekrefte evt avkrefte dette. 


ari_lg

A-lagspiller

Ble medlem: 23 nov 06
Innlegg: 293

Lagt til: 10 aug 12, 02:09

Opprinnelig postet av Costanza

Jeg har forståelse for ...

Alt jeg skulle ha ment om saken blir samlet i dette gode innlegget, er 100 % enig!


arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 10 aug 12, 04:35

Opprinnelig postet av Costanza
En kort periode i en lang fotballkarriere, og Tarik ville uansett vært minst like attraktiv for Rosenborg etter sesongen. Og med storspill for landslaget, kanskje enda mer attraktiv for utenlandske klubber. På toppen av det hele kunne han bidratt til å berge FFKs plass i Tippeligaen og sågar kanskje klubbens eksistens, eller ihvertfall gjort et tappert forsøk. Det ville vist karakterstyrke.

Det eneste måtte være at Rosenborg i samtalene med Tarik har sagt noe sånt som at hvis Tarik ikke signerer nå, så ser RBK seg om etter andre muligheter. Det er jo tydelig at de vil ha inn spillere nå, ikke etter sesongslutt, for å ta opp kampen om seriegullet allerede denne sesongen.

Tarik fikk kanskje med det kalde føtter og med kun Pescaras tilbud friskt i minne, så tenkte han kanskje som så at det var Rosenborg nå, eller en uviss fremtid med kanskje mindre lukrative tilbud etter sesongen. Jeg er nemlig ikke så sikker på om Tarik ville vært like interessant for RBK etter sesongen om de hadde handlet inn en lignende spillertype nå. De har svidd av en del penger allerede, så det spørs om Rosenborgs tilbud til Tarik hadde blitt stående også etter sesongen. Pengebingen til RBK er jo ikke bunnløs lengre.

Det er den eneste plausible forklaringen jeg kommer på som gjør at han valgte å dra nå. Ettersom Molde ikke har lagt inn noe bud nå (?) så fryktet han kanskje at det var lite alternativer igjen etter sesongen. Han ville rett og slett ikke miste sin plass i køen.


Welhaven

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 nov 09
Innlegg: 1697

Lagt til: 10 aug 12, 08:09
Endret: 10 aug 12, 08:09
Endret av: Welhaven


Har skrevet tidligere at Tarik må velge som han vil, men er såklart også forståelse for de som er forbanna/irriterte. Det som derimot gjør meg provosert nå er hvordan dette blir hauset opp i etterkant, f.eks uttalelser som dette:

Kilde: Her blir Tarik hentet i Reitans privatjet

– Du har tidligere uttalt at du ikke ville spille for noen annen klubb i Norge. Hva har gjort at du nå har ombestemt deg?
– Klubben har jo kommet i en litt ny situasjon nå. Det er ingen hemmelighet at klubben har slitt både sportslig og økonomisk. Nå får jo FFK i det minste noen penger for meg, sier Tarik.

1. At klubben har slitt økonomisk og sportslig viste han når han kom tilbake fra Herenveen, og han har vel også sagt at andre klubber ikke var interessante for han i et intervju med F-B for ikke lenge siden? Det var da han var for sent til trening vel og måtte løpe over gangbrua. Så det er bullshit-punkt nummer 1.

2. FFK får i det minste litt penger for han? Om FFK hadde sittet igjen med en halv mill f.eks så tror jeg aldri i VERDEN at dette virkelig er noe Tarik tenkte over. Bare en sånn dårlig sette-seg-selv-i-bedre-lys uttalelse som bare ikke funker. Han sier i samme intervju at han har bedre muligheter i RBK. Han får mer respekt av å bare holde seg til det og ikke finne på bullshit-punkt nummer 2.

Som sagt, lykke til, men vis den minste respekt med å være ærlig da.

---------------------------

Stolt og trofast motgangssupporter, men sier heller ikke nei til medgang..!


Haarek

A-lagspiller

Ble medlem: 19 jul 05
Innlegg: 407

Lagt til: 10 aug 12, 08:55


Det forbanna penge tullet. FFK får i hvertfall litt penger for ham. Det hadde dem vel fått senere også,og kanskje en god del mer hvis det hadde kommet flere klubber på banen fra utlandet senere.Han skrev jo under på en 3 års kontrakt i 2011.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3483

Lagt til: 10 aug 12, 09:02

Kanskje en god å fjerne bildet av han på toppen av siden? Jeg får ingen god følelse av å se det.

 


Flemastro

Juniorspiller
Ble medlem: 06 apr 05
Innlegg: 203

Lagt til: 10 aug 12, 09:07

Opprinnelig postet av Haarek


Det forbanna penge tullet. FFK får i hvertfall litt penger for ham. Det hadde dem vel fått senere også,og kanskje en god del mer hvis det hadde kommet flere klubber på banen fra utlandet senere.Han skrev jo under på en 3 års kontrakt i 2011.

Men hvem gidder å by mer enn 1 mill euro når vi er pliktige til å akseptere et slikt bud pga avtalen med Herenveen?!?



Flat Trådet Nøstet
Side 5 av 8 5

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24