Husk meg
Brukernavn
Passord

Tor-Kristian Karlsen sportsdirektør i Monaco

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 24 sep 12, 02:17

Kan være jeg formulerte det litt uklart... Tor Kristian Karlsen er selvsagt svært kompetent, men han har kanskje en kompetanse som ikke er den rette for en klubb som FFK. Rafn sier FFK tilbake til folket, og da er kanskje de businessfokuserte perspektivene på spillerne som TKK representerer (men ikke oppfunnet eller bragt til FFK, det var derimot denne tankegangen i FFK som bragte TKK til klubben... klart nå?), ikke hensiktsmessig for en klubb som FFK.  

Fordelen med den klubbmodell som TKK og mange med ham er glad for, er at den omgjør alt nevneverdig i klubben om til tall, som så kan behandles med økonomiske vertøy og styres på en strategisk må så man sikrer en god avkastning. Det kan bidra til å stabilisere klubbens drift, og er i seg selv ikke bare galt. Tvert i mot, dette har noen åpenbare fordeler.

Ulempen er at det er mye i en fotballklubb som ikke kan gjøres om til tall, og som derfor ikke kommer med, eller tillegges for liten betydning. Ting som bidrar til å styrke slike vage fenomener som klubbens sjel og lokale tilhørighet.

Uansett, jeg mener det er feil å basere den økomomiske driften av FFK på strategisk kjøp og salg av spillere, i alle fall i lengden. Skal investorer ta ut overskudd fra FFK bør det først gjøres når det kommer som følge av sportslig suksess, ikke smarte spillerkjøp/salg.

Jeg forstår at FFK er i en veldig vanskelig økonomisk situasjon, og at de som har investert mye i å redde klubben fra konkurs har et rimelig krav på å få noe igjen. Men det gjør de også bare hvis klubben oppnår sportslige fremganger fra tid til annen. Det får  FFK ikke hvis man fortsetter å selge spillere straks man øyner mulighet for en god fortjeneste. Det har ikke FFK råd til i lengden. Akkurat som man ikke har råd til å miste for mange ressurspersoner som Jan Rafn.  


niggle

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 18 jan 13, 08:46

Dette var da kjipt. "Tor-Kristian Karlsen trekker seg som sportsdirektør i Monaco pga personlige årskaer. Han jobber ut dette overgangsvinduet. #l1nor #2fx"


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5989

Lagt til: 18 jan 13, 09:49

Tor-Kristian Karlsen trekker seg. (fotballsonen.com)

Det kan nesten se ut som om det er mye god mat i Monaco også... Evt så lyver bildet veldig. 

Kom til FFK, her er det trygt, godt og stabilt. Laughing


jinky

Knøttespiller

Ble medlem: 08 jan 13
Innlegg: 30

Lagt til: 18 jan 13, 13:23

Håper noen i systemet plukker opp en telefon og ønsker han velkommen tilbake. Om han takker ja er en annen sak, men gi han i hvertfall alternativet.


Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 11 feb 13, 10:12

Og der ble han ikke lenge...tror personlig hans tid her i byen hadde blitt kortvarig,uansett åssen det hadde vært. TKK har vel aldri slått rot en plass-les en klubb- mere en max 1,5 år. :)



Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3