Husk meg
Brukernavn
Passord

Premier League-innspurten

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4684

Lagt til: 21 apr 11, 07:39

I toppen er det mer enn nok å spille for. Arsenal og Chelsea er begge seks poeng bak Manchester United, men United skal møte dem begge i løpet av de siste fem rundene. Målforskjellen er jevn, dersom Chelsea tar igjen United på poeng er de sannsynligvis også foran på målforskjell.Med tanke på at United i motsetning til de andre to har Champions League-semifinaler også, kan dette fort bli spenning til siste runde.

Så har vi selvsagt kampen om den siste plassen i neste års Champions League. Tottenham krympet i går luka opp til Manchester City til beskjedne to poeng. Dog har City et lettere kampprogram igjen, og i det gjenstående innbyrdes oppgjøret er det de lyseblå som har hjemmebane.

Kampen om nedrykk er vidåpen, med bare seks poeng fra jumboplasserte Wolves opp til Fulham, som er nummer tolv. Inne i denne klynga finner vi blant andre Sunderland og Blackburn, som er langt unna noe som kan kalles form, og Blackpool har vært i fritt fall i vår.

 

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 21 apr 11, 12:21

Opprinnelig postet av Tøfflus
Dog har City et lettere kampprogram igjen, og i det gjenstående innbyrdes oppgjøret er det de lyseblå som har hjemmebane.

Blir kanskje en reprise fra i fjor da Tottenham vel vant 1-0 borte mot City etter mål av Crouch og sikret CL-plass?

Tviler på United roter bort dette. Arsenal fortsetter å rote bort poeng. Hvordan de klarer å stå med kun tre uavgjorte etter å ha ledet 4-0 borte mot Newcastle, 1-0 etter 98 minutter mot Liverpool og 3-1 nå sist mot Tottenham vet de nok ikke engang selv. De klarer i hvert fall på mirkaluløst vis å rote bort en hel del poeng på dette. Det blir i hvert fall noen aldeles herlige kamper ut av dette riktignok.

Chelsea har nå kommet forbi Arsenal, men tror heller ikke dem kan tukte United. Så får vi se hva sommeren innbringer. Skal Arsenal endelig begynne å kjøpe noe annet enn talenter som de selger videre, skal United ta en skikkelig opprydding som Ferguson ymter om og skal Chelsea eller Manchester City bruke mest penger? Liverpool blir nesten som askeladd å regne nå.


bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 21 apr 11, 14:00

Tror Manu tar gullet, de har til vane og avslutte sterkt. Arsenal har raknet fullstendig etter det flaue finaletapet for Birmingham i Ligacupen. Mangler mentalitet i avgjørende kamper og øyeblikk. Samt har de en Wenger som syter ufattelig mye i media. En keeper i Reina eller Wan der Saar klasse ville gitt Arsenal de poengene de mangler. Chelsea har på papiret den klart sterkeste 11ern i mine øyne, men gikk på en formsvikt av dimensjoner tidligere i år. Torres signeringen hjalp ikke akkurat på ettersom Ancelotti brått skulle endre måten Chelsea spiller på fordi Torres kom.

Grunnet City sin pengebruk hadde det vært moro om Spurs i år som ifjor kunne snyte dem for CL plass. Jeg mener Spurs har et mannskap som med et par klassespisser er godt nok til å kjempe om tittelen neste år.

Manu vinner ligaen med en stall som jeg mener ikke burde vunnet ligaen. Men de evner å snu "alle" kamper, og har stort sett prestert i 60-70% av de 90minuttene, noe som har holdt til 3poeng overraskende ofte. Uansett, laget som kommer på 1 plass har alltid fortjent det.

Når det gjelder Liverpool kan man forvente flere storsigneringer i sommer, klubben brukte knapt penger i januar med Suarez og Carrol inn, og Torres og Babel ut. Spillere som Aurelio, Insua, Konchesky, Jones, Kyrgiakos, Poulsen, Maxi, Jovanovic, N'gog, Pacheco, El Zhar, Degen, Darby vil alle være spillere klubben klarer seg fint uten. Liverpool råder over en bred stall i kvantitet, og eierne er "sjokkert" over det høye lønnsnivået tatt kvaliteten i betrakning. Aquilani og Cole er det foreløpig uvisst med. Karer med skyhøy lønn som per dags dato er enten på benk eller tribune, og utlån. 

Blackburn styrer mot nedrykk tatt formen i betrakning. Hvorfor er Gamst ute av laget? Klart beste dødballsfoten i laget, og med karer som Samba og Kalinic må de jo evne å benytte Gamst.

City gjør klokt i å bygge lag nå framfor å kjøpe en haug nye spillere i sommer igjen.

Jeg tar forøvrig gjerne Adebayor inn portene på Liverpool, sålenge vi spiller 4-4-2 trenger vi 3 klassespisser :)

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)
Fredrikstad tar sølv og opprykk! (2010)
Fredrikstad tar Gull! (2011)


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4684

Lagt til: 24 apr 11, 15:53
Endret: 26 apr 11, 07:26
Endret av: Tøfflus

Når bare Blackburn - Man City gjenstår av den 34. serierunden, kan man slå fast at Arsenal er ute av kampen om pokalen. Tap mot Bolton, mens United vant 1-0 over Everton. Som rød jævel håper jeg selvsagt dette betyr at United møter et resignert Arsenal om en uke. Er avstanden til Chelsea fortsatt seks poeng om en uke, tror jeg det er i boks.

I kampen om fjerdeplassen kunne Spurs ha kommet likt med smurfene (enn så lenge), men de måtte nøye seg med uavgjort mot et West Brom som virkelig sto opp og ga dem skikkelig kamp. Skulle City vinne i morgen, er det bare å gratulere dem med fjerdeplass, for Tottenham har igjen bortekamper mot både Chelsea og Liverpool ... det er faktisk ikke helt umulig at Merseyside-klubben kan snyte Spurs for femteplass og Europa League.

I  bånn kan man kanskje si at noen lag tok et steg vekk fra faresonen i og med at hverken Wigan, Blackpool, Wolves eller West Ham klarte å vinne. For lagene foran er status quo godt nytt. Kun Birmingham kom nærmere nedrykk i denne runden (og Blackburn, om de taper i morgen). Dog skal det spilles et par hengekamper til uka:

Stoke-Wolves og Fulham - Bolton. Her kan fort Stoke og Fulham trygge plassen.

PS: Blackburn - Man City 0-1 betyr at Blackburn også er i en presset situasjon. De har igjen Bolton (H), West Ham (B), Manchester United (H) og Wolverhampton (B). Dersom Stoke og Fulham tar poeng i hengekampene i dag/i morgen, er også de mer eller mindre ute av nedrykksstriden.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4684

Lagt til: 15 mai 11, 22:04

Med én serierunde igjen er nedrykksstriden et rotterace av de sjeldne:

15 Blackburn 37 10 10 17 43-57 40
16 Wolverhampton 37 11 7 19 44-62 40
17 Birmingham 37 8 15 14 36-56 39
18 Blackpool 37 10 9 18 53-74 39
19 Wigan 37 8 15 14 39-61 39
20 West Ham 37 7 12 18 43-67 33

Kampene:

Tottenham - Birmingham: Hjemmelaget trenger poeng dersom de ønsker Europa League-plassen.

Stoke - Wigan: Stoke strandet i ingenmannsland midt på tabellen, men bortesvake Wigan må fortsatt levere over forventning for å vinne. Uavgjort er neppe nok i og med at Wolves og Blackburn møtes.

Wolves - Blackburn: Det ene poenget Blackburn fikk i går kan vise seg å bli gull verdt, det betyr nemlig at de er trygge med uavgjort i denne. Får de det er de nemlig sikret å ha Wolves bak seg, og i så fall må Brum, Blackpool og Wigan alle vinne for å gå forbi dem.

Man Utd - Blackpool: Det er ventet at United vil spare en del spillere her på grunn av den kommende Champions League-finalen, og gi spilletid til folk som er i "kanskje"-kategorien før finalen. Like fullt - United har ikke tapt en eneste hjemmekamp denne sesongen, og vil garantert gi jernet for å opprettholde den statistikken.

Mitt tips er at Wigan, Birmingham og Blackpool alle taper, og at kampen mellom Wolves og Blackburn dermed blir betydningsløs.

 

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5397

Lagt til: 15 mai 11, 22:20

Opprinnelig postet av Tøfflus

Mitt tips er at Wigan, Birmingham og Blackpool alle taper, og at kampen mellom Wolves og Blackburn dermed blir betydningsløs.

Håper virkelig du har rett, men ser ikke på det som utenkelig at Blackpool vinner mot United. De har en bra moral i laget og kan ta poeng mot alle. Er heller ikke så sikker på at Wigan taper. Som du sier har ikke Stoke mye å spille for mens Wigan viser styrke i dag og henter inn en 2-0 ledelse og vinner 3-2.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4684

Lagt til: 22 mai 11, 17:43
Endret: 22 mai 11, 19:03
Endret av: Tøfflus

Med 2-0 til Blackburn på Molineux, 1-1 på Old Trafford og 0-0 i de andre to kampene som involverer nedrykkskandidatene, står altså for øyeblikket fire lag på 40 poeng ... og når det gjelder målforskjellen er det beskjedne to mål som skiller Birmingham på trygg grunn og Wigan på 19. plass ... Rey, hvordan er blodtrykket?

Premier League 2010/2011 slutt:

Wolves klarte nesten å hente opp Rovers, men det spilte uansett ingen rolle - Birmingham og Blackpool tapte, og ha det bra til dem. Wigan berger plassen etter å ha ligget under streken helt siden første serierunde, etter 1-0 borte mot Stoke! Manager Martinez slenger dressjakka opp til fansen Cool

Og nå holder Sir Alex tale til Old Trafford-publikumet. Nydelig.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 22 mai 11, 19:43

Var rimelig sikker på at Blackburn berget plassen. Mye skulle gått galt om de skulle ha rykket ned. Jeg regnet med at selv med tap som ville de være sikret, og jeg fikk rett i akkurat det. Ble uansett veldig glad for at det stod 3-0 rimelig kjapt, for om de hadde ligget under mot slutten av kampen, så hadde det vel blitt noen særdeles nervøse minutter...

Synd med Blackpool. Har vel desidert flest mål i kampene sine med 133 mål fordelt på 38 kamper. 3,5 mål i snitt per Premier League-kamp med Blackpool = underholdning! Utrolig at de kun har scoret fem mål færre enn Manchester City på tredjeplass også.

Ingen god sesong for lag som begynner på B og W i hvert fall. Blackburn, Blackpool, Bolton, Birmingham, Wigan, Wolves, West Ham og West Bromwich fylte nesten alene opp nedre halvdel.


lordofwhat

A-lagspiller
Ble medlem: 20 aug 08
Innlegg: 523

Lagt til: 22 mai 11, 19:54

endelig er den møkkaserien der ferdig !!!    Cool

 

---------------------------

gazzkammer unt testikkelknauzer


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4684

Lagt til: 22 mai 11, 19:56

Den kan da ikke plage deg så veldig nå som den er gjemt bort på betalkanaler Tongue out

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Knuty

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 05
Innlegg: 2289

Lagt til: 22 mai 11, 21:19
Endret: 22 mai 11, 21:21
Endret av: Knuty

Chelsea fortsetter sitt storforbruk av managere, Ancelotti er sparket. Langt fra overraskende.


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4684

Lagt til: 22 mai 11, 21:28

Abramovich er en komplett idiot. 'Nuff said.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 22 mai 11, 21:55

Opprinnelig postet av Arte et labore

Ingen god sesong for lag som begynner på B og W i hvert fall. Blackburn, Blackpool, Bolton, Birmingham, Wigan, Wolves, West Ham og West Bromwich fylte nesten alene opp nedre halvdel.

Haha, det tenkte jeg ikke over. Fantastisk.



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340