Husk meg
Brukernavn
Passord

sportslig maktkamp årsaken til fiaskoen

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 2 1

tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 23 okt 10, 15:27
De fleste husker vendepunktet tidligere i år, seirer med struktur i laget. Hvem hadde kommet inn, jo en ny trener, det gikk noen kamper og vi var tilbake til start. Hva skjedde ? Var det en vis Aune som krevde sin rett igjen, det var nok det. Hvorfor feide Kosten det under teppet, og aksepterte dette når vi endelig fikk fasong på spiltet. Her er det mye som må ryddes. Vi må få påplass en ny "kost". Det tragiske er at det sannsynligvis er for sent, men om vi mot formodning skulle rykke opp bør det feies grundigere etter sesongslutt. Hvordan skal vi kunne utvikle klubben med slik udugelighet Hilsen en frustret supporter

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 23 okt 10, 15:37
Endret: 23 okt 10, 15:40
Endret av: Lemmy

Hva er det egentlig du babler om?

Okei, etter å ha lest innlegget 3-4 ganger aner jeg muligens hva du prøver å si; nemlig at en sportslig maktkamp mellom Tom Freddy Aune og Trond Amundsen er årsaken til at vi har underprestert i år.

Hvorfor mener du dette?

---------------------------

http://twitter.com/banksy8


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5989

Lagt til: 23 okt 10, 15:40

Hva er poenget med denne tråden?

Har du kommet frem til denne "fasiten" helt på egenhånd? I såfall, gratulerer! Embarassed

Du tror ikke Aune og Amundsen samarbeider? Det er meget mulig Amundsen er en bedre trener enn Aune, og det er ikke umulig det blir et skifte av hovedtrener fra neste sesong. Kanskje tom Amundsen som nr 1. Men du kan seriøst ikke mene at det hersker en sportslig maktkamp på stadion?

Merkelig innlegg.


1947modell

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 mai 07
Innlegg: 828

Lagt til: 23 okt 10, 15:58
Selv jeg skjønner ikke hva du mener med dette. Og jeg som ikke er den største fan av noen av de eller det du nevner. Men kanskje vi er enige ? Hvem vet ? Nei, æ skjønn ikkje ka du mein for nåkka. Men du er sikkert en snill og god frustrert patriot.

tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 23 okt 10, 16:18

infomasjonen er fra 100% sikre kilder.


Planken

Moderator

Ble medlem: 17 mar 04
Innlegg: 1632

Lagt til: 23 okt 10, 17:35

Opprinnelig postet av tomroar

infomasjonen er fra 100% sikre kilder.

 

Det hjelper da fint lite hvis folket ikke skjønner hva du babler om.

Og dersom det du mener er at Aune er i maktkamp med Amundsen, må du ikke glemme at Aune er hovedtrener og det endret seg ikke på noen måte når Amundsen ble hentet. Så Aune har på ingen måte "tatt tilbake makten" eller noe sånt.

---------------------------

"Puh, så varmt det er..(pause)... nå tenker jeg dommeren er våt i dusken sin…"
- Terje Dalby kommenterer en fotballkamp med kvinnelandslaget i OL i Atlanta


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 23 okt 10, 18:56
Endret: 23 okt 10, 18:57
Endret av: tomroar

aune likte dårlig at amundsen fikk suksess med sine disponeringer og krevde å få full kontroll videre. Fra endelig struktur etter amundsens disponeringer , gikk vi tilbake til katastrofalt spill igjen. Amundsen ble satt på sidelinjen etter ca 6 kamper der alle var fornøyd med spill og resultater.

Aune slapp roret i 6 kamper. Første kamp det skjedde , ble kampbildet styrt fra tribunen via lapper til aune


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 23 okt 10, 19:00
Endret: 23 okt 10, 19:04
Endret av: Lemmy

Her tar du helt feil, tomroar.

Sannheten er at det er Trond Amundsen som bestemmer FFKs offensive spill, både på A-laget og FFK 2. Det er han som har utviklet filosofien.

Jeg tror personlig ikke det er noen maktkamp mellom disse to, selv om jeg selvfølgelig aldri kan være helt sikker. Samtidig er min oppfatning at det er mye som ikke stemmer sportslig i FFK om dagen, og det må tas et kritisk blikk på Aune, Amundsen, Juliussen, Høgli og de andre etter sesongen.

Jeg mener at Tom Freddy Aune er feil mann for FFK, uavhengig av om det blir opprykk eller ikke. Men det ønsker jeg å diskutere etter sesongen, for jeg ser at det er lite fruktbart med den diskusjonen før tre (og kanskje flere) livsviktige kamper om å nå Tippeligaen.

---------------------------

http://twitter.com/banksy8


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 23 okt 10, 22:28
Vet det er feil tidspunkt, men det er flere med meg som hevdet at det var noe spesiellt at det skulle endres så mye på kort tid og svinge tilbake til startpunktet uten struktur og bare tilfeldigheter. Jeg har diskutert det med min kilde flere ganger og hevdet at det må være noe ala dette som har skjedd, det ble bekreftet på Geilo i dag under en lunsj.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 23 okt 10, 22:47

Vel, i følge to av mine kilder er FFKs offensive spill tuftet på et dokument som Trond Amundsen har laget. Det samsvarer dårlig med hva din kilde sier.

Og så blir det veldig vanskelig å skulle diskutere når man ikke kan nevne kilder, men jeg anser mine både som pålitelige, men også som folk som faktisk har peiling og nok innsikt.

Jeg trekker ikke kilden din i tvil, men velger å tro at det ikke er noen maktkamp mellom Aune og Amundsen, og at det hovedsaklig er Amundsen som står bak angrepsfotballen vår.

---------------------------

http://twitter.com/banksy8


mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 23 okt 10, 22:51

Blir for dumt å snakke om maktkamp når det også var nettopp aune som krevde å få han på plass og selv gikk ned i lønn for å få det på plass.


Kan vi ikke bare slette denne tråden så kan man heller diskutere trenerspørsmålet etter sesongen. Trenger ikke negativt oppgulp nå men positivitet.

---------------------------

There's only one United. Leeds United

Jeg er ikke fra Norge, jeg er fra Fredrikstad ;)


tgtgtgtg

A-lagspiller

Ble medlem: 28 des 08
Innlegg: 550

Lagt til: 23 okt 10, 23:06

Konspirasjonene her blir bare sykere og sykere

Er ikke ofte jeg er her inne lenger på grunn av det, og at alkolåsen fortsatt mangler

---------------------------

There`s two opinions. Mine and the wrong one
Jeremy Clarkson


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 24 okt 10, 10:21
det er her ingen konspirasjon, men 100 % fakta. Men det er jo opp til enhver å tro hva en vil. Det var ikke så vanskelig å se dette utifra hva som skjedde spillemessig en kort periode.

Pilt

Knøttespiller
Ble medlem: 15 jul 07
Innlegg: 73

Lagt til: 24 okt 10, 12:27

Det er jo mulig at det er riktig at det er en konflikt mellom Amundsen og Aune,  men når du sier det er 100% sikkert, så trur jeg mindre på det. Selv om du har en god kilde, så må du i så fall ha snakket med begge to for å være 100% sikker. Og det regner jeg med at du ikke har gjort.

Aune har tilgode å overbevise meg, men synes det blir vel søkt å gi han skylda for alt det som har gått galt, mens Amundsen skal få kreditten for den perioden FFK var best. Det blir altfor enkelt.

Hva er den største forskjellen på stilen til Aune og Amundsen? Det må jo da være lett å svare på, når alt gikk til helvete med Aune, mens vi var i himmelen med Amundsen.

Jeg velger å tru at problemet er mye mer sammensatt en å gi Aune all skyld. De er et team, og som det er skrevet over, så var Aune med på å få Amundsen inn i teamet. Og skjønner ikke hvorfor Aune i så tilfelle skulle bli misfornøyd når de vant kamper, han var fortsatt hovedtrener, og det var han som ville fått rosen av media og publikum uansett.


hasse33

Landslagsspiller

Ble medlem: 18 jul 07
Innlegg: 1672

Lagt til: 24 okt 10, 13:12

Synes det er "dumt" med en diskusjon om hvem som har makt og ikke når det er 3 runder igjen av sesongen (gud forby kvallik).

Som noen andre sa her, ta denne diskusjonen etter sesongslutt og ikke vær med på å lage nye "konspirasjonsteorier" i den situasjonen klubben er nå!!


Vedahl

Juniorspiller

Ble medlem: 19 sep 08
Innlegg: 98

Lagt til: 24 okt 10, 14:50

Siden det bare er tre kamper + evt kvallik igjen så er jeg enig i at diskusjonen godt kunne ventet til etter sessongen.

Utover dette så har tomroar helt rett. Aunes udugelighet har blitt demonstrert i så lang tid nå at den ikke lengre kan betviles. At laget fikk et løft når Amundsen kom inn er også rimelig åpenbart. Det er forståelig at det er frustrerende for en slik trenerkapasitet være underlagt en "dott" som Aune.

Nå er det bare å holde pusten, håpe på opprykk og at Aune avskjediges (eller i verste fall degraderes) etter sessongslutt.

Hvis vi ikke rykker opp i år kan dette for øvrig bli veldig stygt økonomisk, noe som igjen kan få langsiktige negative konsekvenser sportslig. Skjer dette så kan klubben bare skylde seg selv og de katastrofele valg man har tatt på trenersiden i 2010.


b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 25 okt 10, 13:57

Trenernes drøyestrategi i går mot Ranheim var ikke bra håndverk og kan vise seg i å bli helt avgjørende for divisjonsspillet til året.

Når det er sagt så er det heldigvis ingen maktkamp blant lagets sportsligeledelse/trenere, heldigvis er man uenige om ting. Trond Amundsen er akitekten bak FFKs offensive spill, og har som fornuftig er, foret Tom Freddy med innsikt fra tribuneplass.  Hvorfor tribuneplass? Fordi at man ofte får et annet bilde av en kamp ved å se forflytninger, bevegelsesmønster og struktur fra en plass høyt på tribunen. Dette burde flere trenere gjort, det er mye i bruk i PL, kontra å se alt fra bakkeplan.

Tom F. er selvfølgelig glad for hver seier han får, enten det er han eller medhjelperne som er eier av strategien. At det i en periode kommer flere seire for så å avta er vel et mønster man ser hos veldig mange lag! Se på Strømmen som hadde den seiersrekken fra sommeren og fremover for så å falle helt av! Tromsø, Vålerenga har også vært der i år, dette er så normalt som det kan være. Hva er en kilde i denne sammenhengen? Amundsen selv eller en tilskuer som ikke har skjønt gamet med at lapper fungerer som alternativ dialog i mangel av headset-varianten som ofte benyttes under amerikansk fotball.

Hvorvidt Tom F. er ideell eller ikke kan diskuteres. Han er uansett ansatt som hovedtrener, han har gitt av sin lønn for å få inn den såkalte "rivalen", og opptrer lojalt overfor arbeidsgiver. Spekulasjoner med 100% sannferdige kilder blir da litt uklokt, ville da stilt store spørsmålstegn til motivet til den man spiser lunchen sin sammen med....


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5511

Lagt til: 25 okt 10, 14:01
Opprinnelig postet av b-tribunesliter

Trenernes drøyestrategi i går mot Ranheim var ikke bra håndverk og kan vise seg i å bli helt avgjørende for divisjonsspillet til året.

Trenernes strategi var at man skulle holde ballen i laget, samt stå høyt når man ikke hadde ballen. Hadde denne blitt fulgt så kunne det funket det. I stedet lager Piroija et klønete innkast, og Risholt kommer litt sent i den påfølgende duellen og lager corner.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 25 okt 10, 14:29
Ang tribunen og lapper, skjedde det før han endelig begynnte. Det var et engagstilfelle som ble observert. Står fortsatt på det andre

Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 25 okt 10, 14:52

Du mener med andre ord at FFK hadde vært bedre tjent med Amundsen som hovedtrener og Aune på etterlønn?



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 2 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3