Husk meg
Brukernavn
Passord

Kamptråd: Strømmen - FFK: Søn 08. Aug 18:00

Flat Trådet Nøstet
Side 13 av 14 13

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 08 aug 10, 22:17
Endret: 08 aug 10, 22:17
Endret av: Costanza

Dette var ganske enkelt en pinlig og dels skremmende affære. I 1. omgang er vi effektive og scorer to mål på strategisk viktige tidspunkter; tidlig i kampen og på overtid. Strømmen virker ganske tafatte, er stresset og slår for det meste langt i håp om å vinne andreballer. Men FFK ser ut til å ha solid kontroll bakover, og med effektivitet i angrep leder vi 2-0 til pause. Det ser ut som vi har fullstendig kontroll og kampen er avgjort. Problemet er bare at FFK-spillerne tydeligvis gikk ut til 2. omgang med de samme tankene, og det er i beste fall ekstremt uprofesjonelt og en mental kollektiv svakhet ved laget som er smått skremmende. 

FFK er utvilsomt et veldig mye bedre fotballag enn Strømmen. Med tomålsledelse til pause, er det derfor kun innsats/mental innstilling som gjør at vi til slutt taper kampen og dummer oss ut. 

Alle lag går på feilskjær en gang i mellom, men dette var på ingen måte et "akseptabelt" feilskjær.

Skylden må naturligvis deles mellom spillere og lagledelse. Jeg stiller i den anledning noen kritiske spørsmål til Aunes disposisjoner underveis. Det fremgår tidlig i 2. omgang at vi sliter veldig på sentral midtbane, hvor Joachim Thomassen er under pari og Hans Erik Ramberg presterer årsverste. Det er ingen dynamikk i spillet, balltapene florerer og verken Ramberg eller Thomassen greier å spille opp kantene og midtspiss. Spesielt Ramberg mister ballen gang på gang i farlig rom, helt unødvendig grunnet slurv, og gir Strømmen overgangsmuligheter som de også utnytter til å lage mål. Likevel velger Aune å spille i ca. 80 minutter før det gjøres endringer sentralt, og det er vår totale mangel på aggressivitet og dagsform på sentral midtbane at vi taper kampen. At Mathias Andersson aldri er mentalt til stede, og Amin Askar fortsetter å underprestere, hjelper heller ikke.

Så til slutt det virkelig positive; Christian Gamboa. En klassespiller om man skal dømme etter én match. På et veldig vanskelig underlag (har han i det hele tatt spilt på kunstgress tidligere?) er han vår soleklart beste spiller og viser sitt nivå og register tidlig i kampen. God teknikk, smidig med sterk balanse, hurtig, presise pasninger, innsats og ikke minst nydelige innlegg og dødballer. Jeg har sjeldent sett en mer lovende debut i FFK-drakt, og en bortimot komplett spiller. Det er selvsagt tidlig (jeg husker også at Abgar Barsom var lysende i sin debut og første kamper...), men dette var veldig lovende. 

Men også her et hjertesukk rettet mot trenerbenken. Ok, det er greit at Gamboa kanskje ikke har så mye kamptrening og man antok at han ikke ville holde 90 minutter. Men når han likevel presterer som en av våre beste til langt ut i kampen, hvorfor da bytte ham ut? Når spillere som Andersson, Askar og Ramberg får spille? Jeg forstår det ikke (tar forbehold om at Gamboa selv ba om bytte, men det så ikke slik ut fra tribunehold).

Lala hadde forresten et skuf fende innhopp i dag, og et langt skritt tilbake fra sist. Gjorde en del merkelig.

Også synd med Wallace som virker å være i form. Heldigvis så det ikke veldig alvorlig ut. Er imidlertid undrende til at Aune lot han være på banen såpass lenge etter at han signaliserte bytte. Isteden for å sette inn Shabani direkte og la Shabani spille seg varm, lar han altså en halvskadet spiller fortsette i 10-15 minutter. Hva om vi hadde fått et baklengsmål som resultat av at vi hadde en halvskadet venstreback på banen som ikke kunne gi 100 prosent? Synes det var feil prioritering/sjansespill å drøye så lenge med byttet. Tror Wallace signaliserte til benken 4-5 ganger at han ville bytte, mens Aune bryskt vinket ham tilbake til spill, hvorpå Wallace til slutt virket irritert (forståelig nok). 

Jaja. Nå er det bare å se frem til Sarpsborg-kampen på søndag... Vil da se et offensivt FFK i 4-4-2 med Gamboa og Wallace som vingbacker, forhåpentligvis Valencia tilbake på kant, og Tegstrøm som superinnbytter. Akkurat nå klør jeg meg mest i hodet over hvem som skal være spisspartner med Borges. Verken Andersson, Tegan eller Askar virker å være i slag til den rollen for øyeblikket. Skal vi la Mulac få sjansen fra start?

OBS! Ser nå at innlegget ble litt vel langt. Beklager dette....


summarius

A-lagspiller

Ble medlem: 25 aug 09
Innlegg: 289

Lagt til: 08 aug 10, 22:24

Kanskje vi skulle få et rent Costa-Rica lag og få Bolanos som spiss?

Wink


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 08 aug 10, 22:33

Det som jeg blir skremt av er alt det små spillet bak i våres forsvar plus vi mangler virkelig en som kan styre midtbanen.

Aune hva var det du sa til spillerne i pausa??For 1 omgang spilte vi bra og andre omgang?Hva skal man si,man blir ikke sinna men nok en gang veldig VELDIG skuffet.Og det byttet med å ta ut shabani og setta inn en defansiv midtbane spiller og putte thamassen på venstre kant når vi har 2 spisser på benken?Vi trengte mål!Nå er det vell oxo på tide å hel la de unge spissene få spille på topp med borges en å bruke askar der?Askar er flanke spiller!Nei både Aune og spillerne må gå i seg selv mye nå.

---------------------------

You'll Never Walk Alone
Jeg har lese og skrive vansker.Derfor vil det være endel skrive feil på ting jeg skriver.Sorry


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 08 aug 10, 23:51

hvorfor spiller ikke simen Rafn lenger ?

etter at raio sa: "her har vi en ny tarik"  (så vips ut på benken)

hvorfor gir han Mattias Andersson tilit ? ( Den gutten beviser at han er best når han kommer fra benken)

hva med odi og dino ?

jeg stusser litt på valga treneren gjør, for han sier: jeg tar ut dem som er best på trening og det er ikke så lenge siden jeg husker Mattias Andersson sa: jeg hviler på trening så jeg er klar til kamp eller noe i den banen..

Ja  treneren har ett problem med og ta ut ett lag siden vi har så mange spillere nå, men så vanskelig kan det vel neppe være

 

---------------------------

Jeg kan lese og selv om jeg skriver du/dere stryk det som passer :D


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5387

Lagt til: 08 aug 10, 23:52
Endret: 08 aug 10, 23:55
Endret av: Rey

Opprinnelig postet av keiko99

hvorfor spiller ikke simen Rafn lenger ?

Simen er på landslagssamling. Forøvrig syns jeg det var riktig lag som stilte på banen fra start i dag. Uenig i valgene underveis i kampen, men startoppstillingen synes jeg var helt korrekt.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Mustang

A-lagspiller

Ble medlem: 27 okt 03
Innlegg: 402

Lagt til: 09 aug 10, 00:01
Endret: 09 aug 10, 00:06
Endret av: Mustang

Mener jeg har sett denne utviklingen før (med andre spillere/annen ledelse etc)....FFK-spillere som tar ting for gitt og taper kamper som de så absolutt burde ha vunnet. Jeg vil si det er typisk Fredrikstad FotballKlubb!.

Som sagt før i denne tråden virker spillerne lite profesjonelle. Et topplag lar ikke en 2-0 ledelse gå i dass, ikke PÅ DENNE MÅTEN. Jeg kan ikke se andre muligheter (akkurat nå) enn at dette sitter på det mentale plan. Kan dette har røtter lenger opp i systemet?

Å ha gode holdninger er alfa og omega for både å kunne gjøre en god jobb, for gjensidig respekt overfor kollegaer/klubb og ikke minst seg selv! Spillerne BØR HA såpass verdighet/selvrespekt at man ikke bør være bekjent av slik slett insats som vist idag...

 

Stiller meg forøvrig i kø hva gjelder disponeringen av taktikk/valg av trenerteamet underveis...

Gode lag pleier å slå tilbake, la oss håpe FFK viser seg som nettopp dette den 15/8!!

Nå skal jeg legge meg, litt synd jeg ikke skrev innlegget tidligere da jeg tror jeg nå vil slite med søvnen. Ingen er perfekte...:-p

PS: jeg skal ikke la min frustrasjon gå utover enkeltspillere denne gangen...men fanden skal vite at jeg ikke syns alle er verdige drakta. Nok om det.....makan til ustabilitet!!!

---------------------------

Svikere henrettes, so justice for all...

*Ultras Liberi*


Pk

A-lagspiller
Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 756

Lagt til: 09 aug 10, 09:12
Opprinnelig postet av Costanza

Problemet er bare at FFK-spillerne tydeligvis gikk ut til 2. omgang med de samme tankene, og det er i beste fall ekstremt uprofesjonelt og en mental kollektiv svakhet ved laget som er smått skremmende. 

FFK er utvilsomt et veldig mye bedre fotballag enn Strømmen. Med tomålsledelse til pause, er det derfor kun innsats/mental innstilling som gjør at vi til slutt taper kampen og dummer oss ut.

Helt enig! Her tror jeg 99% av forklaringen ligger, i hodet på spillerne. Innstilling og profesjonalitet!

ffkmats

Landslagsspiller
Ble medlem: 05 apr 06
Innlegg: 962

Lagt til: 09 aug 10, 13:18

Når vi ser på stallen som spilt i går: 2 U21 landslagsspillere, 2 Costaricanske landslagsspillere,  Estlands beste spiller, en brasiliansk venstreback i toppklasse og en som har spilt med Kluivert i Ajax (selvom det er noen år tilbake). Allikevel klarer  vi å kjøre til en bane gjemt langt inni bushen ved Lillestrøm å tape. Det kan bare tyde på slett innsats det, noe som er forferdelig irritterende!

 

Er forøvrig mektig imoponert over Borges som gidder i det hele tatt, men det er en annen historie.


Goran Karlsen

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 434

Lagt til: 09 aug 10, 15:50

 

Jeg føler faktisk for å ta Andersson litt i forsvar i dag, for i første omgang synes jeg faktisk han jobba ganske bra både offensivt og defensivt. I andre er han elendig, men det er han jo heller ikke alene om i dag...

 

[/quote]

Andersson leverer også en meget svak førsteomgang. Han er grusom gjennom hele kampen. Det må være demotiverende for de andre spillerne å spille på lag med denne 70%-spilleren. Han virke arrogant, lat og fullstendig likegyldig for det som skjer på banen. En tvers i gjennom møkkaspiller. Han kan muligens være innbytter de siste 15 min, men en hel kamp bør denne latsabben holdes unna. Han må bli benka til neste kamp. Ellers så virket Thommasen utolig lat i går også. Luktet aldri ballen, og var veik. Ramberg og Askar manglet rett og slett ferdigheter.

Men denne Andersson får meg nesten til å eksplodere.

---------------------------

Whiskeypætt med dusk


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 09 aug 10, 16:12
Hvilke kamper i år har Anderson vært god når vi kun har med kampene han har spilt fra start?

Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 10 aug 10, 10:17
Opprinnelig postet av Erikk
Hvilke kamper i år har Anderson vært god når vi kun har med kampene han har spilt fra start?
Ingen...

Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 10 aug 10, 10:20
Med andre ord passer han best som superinnbytter?

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 10 aug 10, 10:26

Opprinnelig postet av Erikk
Med andre ord passer han best som superinnbytter?

Mannen har opplagt et holdningsproblem.

Han går jo ut og sier at han bevisst sparer seg på trening for å gi alt i kampene. Problemet er bare at han trener dårlig (hans eget utsagn) og spiller dårlige kamper. Han virker i dårlig fysisk forfatning, er tung i rumpa og generelt uinteressert og umotivert. De eneste gangene han virker interessert er når han har ballen foran seg og kan fyre løs på halvvolley (evt helvolley).

For min del kan han ryke og reise, og jeg håper Odd Grenland henter han. Men når det er sagt håper jeg han storspiller for FFK den tiden han er her, og jeg heier på han like mye som alle andre under kampene. Men jeg liker ikke dårlig innstilling og dårlig innsats. 


Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 10 aug 10, 10:27

Opprinnelig postet av Erikk
Med andre ord passer han best som superinnbytter?

Ja, eller i en annen klubb...?


Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 10 aug 10, 10:30

Opprinnelig postet av Plankekæll

 Han går jo ut og sier at han bevisst sparer seg på trening for å gi alt i kampene. Problemet er bare at han trener dårlig (hans eget utsagn) og spiller dårlige kamper. 

Det henger jo sammen. Det er på trening grunnlaget for gode kamper blir lagt. Andersson er ikke så god at han kan spare seg på trening. Det ser vi jo i kamp etter kamp...


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 10 aug 10, 10:36

Opprinnelig postet av Ymer

Opprinnelig postet av Plankekæll

 Han går jo ut og sier at han bevisst sparer seg på trening for å gi alt i kampene. Problemet er bare at han trener dårlig (hans eget utsagn) og spiller dårlige kamper. 

Det henger jo sammen. Det er på trening grunnlaget for gode kamper blir lagt. Andersson er ikke så god at han kan spare seg på trening. Det ser vi jo i kamp etter kamp...

Har jeg sagt noe annet? Jeg kunne sikkert skrevet "gi alt i kampene". Det var ironi - han gir ikke alt i kampene. Enten det, eller så har han ikke mer å gi pga sløvt treningsgrunnlag. Ikke vet jeg. Det jeg vet er at det han gjør er for dårlig i forhold til hva vi har lov til å forvente av han. Han skal liksom være vår høyt betalte "stjernespiller", men det synes ikke.

For min del kan vi gjerne bruke Lala og Rafn istedet. De er unge og tjener en brøkdel av Andersson. 


Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 10 aug 10, 11:20
Endret: 10 aug 10, 11:21
Endret av: Ymer

Opprinnelig postet av Plankekæll

 Har jeg sagt noe annet? Jeg kunne sikkert skrevet "gi alt i kampene". Det var ironi - han gir ikke alt i kampene. Enten det, eller så har han ikke mer å gi pga sløvt treningsgrunnlag. Ikke vet jeg. Det jeg vet er at det han gjør er for dårlig i forhold til hva vi har lov til å forvente av han. Han skal liksom være vår høyt betalte "stjernespiller", men det synes ikke.

For min del kan vi gjerne bruke Lala og Rafn istedet. De er unge og tjener en brøkdel av Andersson. 

Har jeg sagt at at du sa noe annet?  Vi er vel igrunnen enige, eller?
  Når Andersson sier han sparer seg på trening for å kunne gi alt i kampene så har Andersson ikke forstått hva som kreves av en toppidrettsmann. God treningsmoral er viktig for å prestere. Bare det å tenke tanken på å spare seg blir helt feil. Umoralsk er det også, i og med at spilleren faktisk får lønn for å trene og spille. Ingen tror vel at spillere får millionlønn for å jobbe 90 minutter hver helg? Når du da i tillegg ikke jobber i de 90 minuttene "alle" kan se deg da er det kanskje på tide å revurdere hele forholdet mellom klubb og spiller..?

Enig med deg angående Simen og Lala også: La de spille, stort potensiale!

 


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 10 aug 10, 11:35

Vi er helt enige slik jeg ser det. Både når det gjelder Andersson, Lala og Rafn.

Det virket bare for meg at du måtte belære meg at dårlige treninger og dårlige kamper henger sammen. Slike ting forstår jeg helt utmerket selv. 

Hvis det ikke var intensjonen beklager jeg. 


Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 10 aug 10, 11:42
Opprinnelig postet av Plankekæll

Vi er helt enige slik jeg ser det. Både når det gjelder Andersson, Lala og Rafn.

Det virket bare for meg at du måtte belære meg at dårlige treninger og dårlige kamper henger sammen. Slike ting forstår jeg helt utmerket selv. 

Hvis det ikke var intensjonen beklager jeg. 

Var ikke meningen å belære deg. Jeg bare spant videre på det du skrev.

ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 10 aug 10, 16:52

Opprinnelig postet av Plankekæll

Mannen har opplagt et holdningsproblem.

Han går jo ut og sier at han bevisst sparer seg på trening for å gi alt i kampene.

Dette vet du at er feil Plankekæll. Han sa det etter at han hadde vært skada, og at han ikke tok noen sjanser før han var helt frisk. Han var også ute i avis/radio og sa at han var feilsitert på at han ikke ga alt på trening.

Greit du ikke liker han asså, men greit å bruke argumenter med rot i virkeligheten.



Flat Trådet Nøstet
Side 13 av 14 13

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f